Chatten Chatten! RingtonesRingtones GamesGames MSN StuffMSN Stuff
Spotlight
Jouw profiel hier?
neukboy
Welke meid heeft zin in een date? SNP=mentosje 18
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
neukboy
Welke meid heeft zin in een date? SNP=mentosje 18
FTurkish
..
Jouw bericht hier?
 
Gast: BWC op Kik: bwcjan    Gast:     Gailekerel29: Kik is hardepik88    Gailekerel29: Meiden stuur me een lekker berichtje!     Gast:     Gast: leuke meiden kik me ulco33    Gast: hee mensen! Hier nog veel te doen?    Gast:     Gast: Kik dominique 259    Gast: Gezelligejongen25 is mijn kik en ben 30 jaar. Relaxt en gezellig    luierboy: probeer eens een luier    Gast: veel geld voor jonge meid kik 80joris    Gast: Jongen 29 zoekt meiden/vrouwen voor chat op kik: mennol88    Gast:     neukboy: snp=mentosje18    Gast: Kik Wewillsee33    Smile: Iemand praten? Stuur bericht    Smile: Meisje 16 zoekt bijbaantje Antwerpen liefst❤ stuur bericht    Gast: Leuke dames voeg mij toe op kik Sadida08    Gast: welke.meid wilt veel verdienen kik: micheldh    Anyone78: Diaerlovers? Kik myplace78 😋 Girls only    elke2003: Waar is het mooie weer nou? Achja nu maar weer op de chats    Gast: kik: mmmarcopolo kik: mmmarcopolo kik: mmmarcopolo    Gast: kik: mmmarcopolo kik: mmmmarcopolo kik: mmmarcopolo    Gast: alleen meiden en dames....: frenky35    Gast: kik me op: frenky35 voor veel gezelligheid en fun    elke2003: mooi weertje mensen    Gast: hyvesisterug.nl    Gast: site is gestopt    Gast: website is gestopt    Plaats bericht!
 

Forum / Discusseer! / *vind ik leuk*


Open nieuw topic Nieuw
Auteur Bericht
fesb (lid)
fesb

Gevestigd:
Status: Offline
Stuur Prive bericht!
Geplaatst op: 01-08-2011 11:40:30
Hallo meiden,

Ik heb mijn account hier met 1 reden aangemaakt: reclame maken. Is dat erg? Lees de rest van het bericht maar, en oordeel dan zelf maar.
Een van mijn beste vriendinnen heeft endometriose. Nu vragen de meeste van jullie zich waarschijnlijk af wat endometriose is. Endometriose is 'verdwaald' baarmoederslijmvlies. Het endometrium is het slijmvlies waarmee de binnenkant van de baarmoeder is bekleed. Het ontstaan van de chronische ziekte is nog onbekend. Onder invloed van bepaalde factoren (o.a. het vrouwelijk hormoon oestrogeen) groeit het baarmoederslijmvlies en bij endometriose komt dit baarmoederslijmvlies ook voor op andere plaatsen in het lichaam, zoals in de baarmoederwand, op de eierstokken, eileiders, buikvlies, blaas of darmen. De verdwaalde stukjes baarmoederslijmvlies ondergaan dezelfde veranderingen tijdens de cyclus als het slijmvlies in de baarmoeder. Dit betekent dat tijdens de menstruatie de endometrioseplekken bloeden met als gevolg bloed in de vrije buikholte. Dit kan veel pijnklachten geven.
Ondanks dat mijn vriendin weinig energie en vaak pijn heeft door de ziekte, wilt ze zich er voor inzetten om de ziekte bekender te maken onder meiden. Er zijn schattingen dat 7% tot 10% van de vrouwen endometriose heeft, en dat terwijl veel mensen het niet kennen. Mijn vriendin is op het moment aan het samenwerken met de endometriose stichting, om met name meer bekendheid te geven aan endometriose onder jonge meiden.
Een van de eerste dingen die ze heeft gedaan is een facebookpagina aangemaakt. Jammer genoeg loopt het nog niet storm met de *vind ik leuks*. Dat is meteen de reden van mijn bericht op deze site. Zouden jullie alsjeblieft op *vind ik leuk* willen klikken op deze pagina? http://www.facebook.com/pages/Endometriose-Stichting/178611328865571 dat zou heel veel voor mij, en natuurlijk ook voor mijn vriendin betekenen!
 
Uw bericht:

Design and scripting by JS-Systems | © Copyright by Love- Girlz & Boyz