Chatten Chatten! RingtonesRingtones GamesGames MSN StuffMSN Stuff
Spotlight
Jouw profiel hier?
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
Jouw bericht hier?
 
Gast: alleen meiden en dames....: frenky35    Gast: kik me op: frenky35 voor veel gezelligheid en fun    elke2003: mooi weertje mensen    Gast: hyvesisterug.nl    Gast: site is gestopt    Gast: website is gestopt    Gast: deze site is gestopt.     luierboy: hoi luier is fijn    Gast: Meid 16 kik xmarijero    Gast: Meisje 17 jr, kik xxim2000    marcela95x: meisje 22 jaar oud voeg me toe op skype: live:marcela95x    Gast: gestoeln fotos wat kan je hier aan doen    Gast: 23JAAR UIT ALMELO: MITTA0546    Gast: nog leuke meiden hier???? voeg me toe op je KIK 37pascal    Gast: hallo leuke meiden , voeg mij toe op KIK; 37pascal    luierboy: luier dragen is fijn toch??    Gast: hallo leuke meiden voeg mij toe op KIK 37pascal    bvdd: jonge dames add snapchat bvd1995 kik bvdx199 en bvdx1995 insta: bvdx199    Gast: Hey girls looking for some fun? Add me on snapchat:tradingx    FTurkish: ,,,,...    Gast: Leukste meidensite: gewoonyara.123website.nl    Gast:     Gast: welke meid veel verdienen kik me micheldh    Gast: hallo    Gast: lmk    Gast: hoi hoi    Gast: Meisje van 175cm, kik = xjr02    Gast: Opelpower1968 ik zoek een meisje nabij den helder     Gast: Kik rico3330 voeg toe     Gast: Rico3330    Plaats bericht!
 

Forum / Discusseer! / *vind ik leuk*


Open nieuw topic Nieuw
Auteur Bericht
fesb (lid)
fesb

Gevestigd:
Status: Offline
Stuur Prive bericht!
Geplaatst op: 01-08-2011 11:40:30
Hallo meiden,

Ik heb mijn account hier met 1 reden aangemaakt: reclame maken. Is dat erg? Lees de rest van het bericht maar, en oordeel dan zelf maar.
Een van mijn beste vriendinnen heeft endometriose. Nu vragen de meeste van jullie zich waarschijnlijk af wat endometriose is. Endometriose is 'verdwaald' baarmoederslijmvlies. Het endometrium is het slijmvlies waarmee de binnenkant van de baarmoeder is bekleed. Het ontstaan van de chronische ziekte is nog onbekend. Onder invloed van bepaalde factoren (o.a. het vrouwelijk hormoon oestrogeen) groeit het baarmoederslijmvlies en bij endometriose komt dit baarmoederslijmvlies ook voor op andere plaatsen in het lichaam, zoals in de baarmoederwand, op de eierstokken, eileiders, buikvlies, blaas of darmen. De verdwaalde stukjes baarmoederslijmvlies ondergaan dezelfde veranderingen tijdens de cyclus als het slijmvlies in de baarmoeder. Dit betekent dat tijdens de menstruatie de endometrioseplekken bloeden met als gevolg bloed in de vrije buikholte. Dit kan veel pijnklachten geven.
Ondanks dat mijn vriendin weinig energie en vaak pijn heeft door de ziekte, wilt ze zich er voor inzetten om de ziekte bekender te maken onder meiden. Er zijn schattingen dat 7% tot 10% van de vrouwen endometriose heeft, en dat terwijl veel mensen het niet kennen. Mijn vriendin is op het moment aan het samenwerken met de endometriose stichting, om met name meer bekendheid te geven aan endometriose onder jonge meiden.
Een van de eerste dingen die ze heeft gedaan is een facebookpagina aangemaakt. Jammer genoeg loopt het nog niet storm met de *vind ik leuks*. Dat is meteen de reden van mijn bericht op deze site. Zouden jullie alsjeblieft op *vind ik leuk* willen klikken op deze pagina? http://www.facebook.com/pages/Endometriose-Stichting/178611328865571 dat zou heel veel voor mij, en natuurlijk ook voor mijn vriendin betekenen!
 
Uw bericht:

Design and scripting by JS-Systems | © Copyright by Love- Girlz & Boyz