Chatten Chatten! RingtonesRingtones GamesGames MSN StuffMSN Stuff
Spotlight
Jouw profiel hier?
Ikkeh33
Dames voeg me toe Man 33. Sjef2 9 is me kik
luierboy
Hallo ik vind luiers fijn jij ook? Kijk eens na mijn profiel.
neukboy
Welke meid heeft zin in een date? SNP=mentosje 18
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
Ikkeh33
Dames voeg me toe Man 33. Sjef2 9 is me kik
luierboy
Hallo ik vind luiers fijn jij ook? Kijk eens na mijn profiel.
Jouw bericht hier?
 
Gast: hey dames ik ben een gespierde jongen van 25 voeg me toe op snap gldx199 elk meisje welkom x    Gast: 25 jarige jongen zoekt meid, voeg mij toe op snap dutchiexl2020     rianne2002b: Is deze site nog wel in gebruik haha    Gast: Leuke jongen zoekt meisje kik: jongensdroom     Gast: Leuke mensen omgv eindhoven Skype voeg me toe hardcorne    Gast: whoooo whooo    Gast: Heyy    Gast: moi moi moi!    Gast: Dit is een test!    Gast: Single meiden 18+ voeg me toe op kik voor een spannende chat: Assterix1    Gast: Nog lekker meiden uit de buurt van wijchen kik tuutje78    luierboy: kleinepop kijk nog steets hier     Gast: Meiden voeg toe kik woutje224    Gast: dominante man gezocht (bdsm) kik: mdejong97    Gast: supp    Gast: Pichy090 snapchat(man 23 gespierd en tattoos)    Gast: Kik: supressordutch    Gast: luiers    Gast: Meiden voeg me toe op kik; remm1900    Gast: Add me: 'yeahJustin.'    Gast: Kik me op mikeveen02    Gast: Welke leuke vrouw wil chatten op kik? Voeg me toe op kik: male01185    Gast: VOEG ME TOE OP SKYPE MEIDEN barttk91    Halfbloed1977: Dames add me op kik : fcdh1977    Blond007 : Dames kik:blondjozef     Gast: welk meisje wil ff skype    Gast: Meiden geld verdienen? Kik:micheldh    Gast: add me on kik toto38    Love2you1234: Foto�s en filmpjes 😌kik love2you1234    Gast: Foto�s en films kik love2you1234    Plaats bericht!
 

Forum / Discusseer! / *vind ik leuk*


Open nieuw topic Nieuw
Auteur Bericht
fesb (lid)
fesb

Gevestigd:
Status: Offline
Stuur Prive bericht!
Geplaatst op: 01-08-2011 11:40:30
Hallo meiden,

Ik heb mijn account hier met 1 reden aangemaakt: reclame maken. Is dat erg? Lees de rest van het bericht maar, en oordeel dan zelf maar.
Een van mijn beste vriendinnen heeft endometriose. Nu vragen de meeste van jullie zich waarschijnlijk af wat endometriose is. Endometriose is 'verdwaald' baarmoederslijmvlies. Het endometrium is het slijmvlies waarmee de binnenkant van de baarmoeder is bekleed. Het ontstaan van de chronische ziekte is nog onbekend. Onder invloed van bepaalde factoren (o.a. het vrouwelijk hormoon oestrogeen) groeit het baarmoederslijmvlies en bij endometriose komt dit baarmoederslijmvlies ook voor op andere plaatsen in het lichaam, zoals in de baarmoederwand, op de eierstokken, eileiders, buikvlies, blaas of darmen. De verdwaalde stukjes baarmoederslijmvlies ondergaan dezelfde veranderingen tijdens de cyclus als het slijmvlies in de baarmoeder. Dit betekent dat tijdens de menstruatie de endometrioseplekken bloeden met als gevolg bloed in de vrije buikholte. Dit kan veel pijnklachten geven.
Ondanks dat mijn vriendin weinig energie en vaak pijn heeft door de ziekte, wilt ze zich er voor inzetten om de ziekte bekender te maken onder meiden. Er zijn schattingen dat 7% tot 10% van de vrouwen endometriose heeft, en dat terwijl veel mensen het niet kennen. Mijn vriendin is op het moment aan het samenwerken met de endometriose stichting, om met name meer bekendheid te geven aan endometriose onder jonge meiden.
Een van de eerste dingen die ze heeft gedaan is een facebookpagina aangemaakt. Jammer genoeg loopt het nog niet storm met de *vind ik leuks*. Dat is meteen de reden van mijn bericht op deze site. Zouden jullie alsjeblieft op *vind ik leuk* willen klikken op deze pagina? http://www.facebook.com/pages/Endometriose-Stichting/178611328865571 dat zou heel veel voor mij, en natuurlijk ook voor mijn vriendin betekenen!
 
Uw bericht:

Design and scripting by JS-Systems | © Copyright by Love- Girlz & Boyz