Chatten Chatten! RingtonesRingtones GamesGames MSN StuffMSN Stuff
Spotlight
Jouw profiel hier?
Ikkeh33
Dames voeg me toe Man 33. Sjef2 9 is me kik
luierboy
Hallo ik vind luiers fijn jij ook? Kijk eens na mijn profiel.
neukboy
Welke meid heeft zin in een date? SNP=mentosje 18
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
FTurkish
..
Ikkeh33
Dames voeg me toe Man 33. Sjef2 9 is me kik
luierboy
Hallo ik vind luiers fijn jij ook? Kijk eens na mijn profiel.
Jouw bericht hier?
 
Gast: hey dames ik ben een gespierde jongen van 25 voeg me toe op snap gldx199 elk meisje welkom x    Gast: 25 jarige jongen zoekt meid, voeg mij toe op snap dutchiexl2020     rianne2002b: Is deze site nog wel in gebruik haha    Gast: Leuke jongen zoekt meisje kik: jongensdroom     Gast: Leuke mensen omgv eindhoven Skype voeg me toe hardcorne    Gast: whoooo whooo    Gast: Heyy    Gast: moi moi moi!    Gast: Dit is een test!    Gast: Single meiden 18+ voeg me toe op kik voor een spannende chat: Assterix1    Gast: Nog lekker meiden uit de buurt van wijchen kik tuutje78    luierboy: kleinepop kijk nog steets hier     Gast: Meiden voeg toe kik woutje224    Gast: dominante man gezocht (bdsm) kik: mdejong97    Gast: supp    Gast: Pichy090 snapchat(man 23 gespierd en tattoos)    Gast: Kik: supressordutch    Gast: luiers    Gast: Meiden voeg me toe op kik; remm1900    Gast: Add me: 'yeahJustin.'    Gast: Kik me op mikeveen02    Gast: Welke leuke vrouw wil chatten op kik? Voeg me toe op kik: male01185    Gast: VOEG ME TOE OP SKYPE MEIDEN barttk91    Halfbloed1977: Dames add me op kik : fcdh1977    Blond007 : Dames kik:blondjozef     Gast: welk meisje wil ff skype    Gast: Meiden geld verdienen? Kik:micheldh    Gast: add me on kik toto38    Love2you1234: Foto�s en filmpjes 😌kik love2you1234    Gast: Foto�s en films kik love2you1234    Plaats bericht!
 

Racistische moorden in Antwerpen


Gepost op: 11-05-2006 22:16:39 door X--Jessiica
Een 18-jarige skinhead met een extreemrechtse achtergrond heeft donderdagmorgen in het centrum van Antwerpen een zwarte vrouw en een kind op straat doodgeschoten.

Even daarvoor had hij gevuurd op een Turkse vrouw. Die ligt momenteel in het ziekenhuis. Zij is zwaargewond, maar haar toestand is stabiel.

De politie gaat uit van een racistisch motief. Volgens hoofdcommissaris Jan Hopstaken van de Antwerpse politie was de zwarte vrouw een au pair, die op een blank meisje paste.

Dader neergeschoten Agenten hebben de jongeman neergeschoten in de buik. Hij ligt nu in het ziekenhuis, waar hij bewaakt wordt. De politie zal hem verhoren zodra hij daartoe in staat is. Een deel van het centrum is de hele middag afgesloten geweest voor onderzoek.

Een getuige vertelde aan het Belgische perbureau Belga dat het gaat om een in het zwart geklede jongeman, opzij kaalgeschoren maar met lang haar in de nek. Hij droeg een zwaar kaliber karabijn, waarmee hij in Zwartzusterstraat zonder enige aanleiding begon te schieten. Eerst op de vrouw, dan op het kind. Per slachtoffer zou hij één keer gevuurd hebben. Daarna wandelde de schutter rustig verder. De inmiddels toegesnelde politieheeft daarna op hem geschoten.

Reacties De Belgische premier Guy Verhofstadt veroordeelde donderdagavond de moorden als afschuwelijk en laf. Volgens Verhofstadt gaat het om een vorm van extreem racisme. "Het moet nu voor iedereen duidelijk zijn waartoe extreem rechts kan leiden."

De liberale regeringsleider riep alle gemeenschappen in België op om op een bedachtzame wijze op deze laffe moorden te reageren: "Wij moeten vermijden dat onze samenleving in een spiraal van geweld terechtkomt." Enkele jaren geleden leidde de moord op een Marokkaanse jongeman door zijn Vlaamse buurman nog tot rellen in Antwerpen.

Burgemeester Patrick Janssens van Antwerpen riep op tot kalmte.

"De families van de slachtoffers verdienen respect voor hun verlies", aldus Janssens. Een woordvoerder van het koninklijk paleis liet weten dat koning Albert II een bericht naar de verwanten van de slachtoffers zal sturen.

Meer racistische incidenten Afgelopen weekend was er in Brugge in West-Vlaanderen ook al een racistisch incident. Een groep van vijf skinheads tuigde een zwarte jongeman zo zwaar af, dat hij in coma raakte. Zijn blanke vriend raakte ook gewond. In verband daarmee is café De Kastelein, van waaruit de daders opereerden, gesloten. Vrijdag (morgen) is er in Brugge vanaf 18.15 uur een stille mars uit protest tegen dit geweld.

Meer nieuws!




Design and scripting by JS-Systems | © Copyright by Love- Girlz & Boyz