SPIEKEN >::]

1.

Ben je een meisje?? d0e dan een r0k aan naar sch0ol, d0e 0nder je r0k een spiekbriefje...dan kijk je onder je toets steeds naar je r0kje en als de leraar vraagt wat ben je aan het d0en??
Dan zeg jij ...gaat je niks aan viespeuk!



2

Schrijf de antwoorden 0p je vingers k0mt de leraar lang druk je gew0on je vingers naar elkaar t0e!



3

Ga voor dat je naar de les gaat eerst even naar de wc st0p een briefje ( met de antoorden natuurlijk) tussen een wc rol en dan ga je ondertussen de les naar de wc....en dan schrijf je gewoon het goede antwoord op...!:P



4

Als er niemand naast je zit, doe je net of je een pen pakt, zodra je bukt, kijk dan even op het blaadje van je buurvrouw/man (natuurlijk moet je wel een pen in je tas hebben zitten, doe dit niet te vaak, dat valt op! !



5

Als je niet voor de leraar/lerares zit: doe dan net of je even naar buiten kijkt, of iets anders intressants (doen alsof je nadenkt) Kijk dan gewoon bij je buurvrouw/man, wel van tevoren vragen of je buurvrouw/man het blaadje een beetje jou kant op houd en dat hij/zij leesbaar (groot) schrijft!


6

Als je, je haar los hebt, leun dan iets naar achteren en ga met je handen je haar op en neer schudden. En: kijken maar bij de buren! Vraagt de leraar/Lerares wat je aan het doen ben zeg je gewoon dat je je haar aan goed aan het doen bent ( dit kan je meerdere malen herhalen!)



7

Om af te kijken kun je je hand tegen je voorhoofd doen, alsof je heel hard nadenkt. Dat doe je natuurlijk nooit op school, maar als je met je hand boven je ogen gaat, kan de leraar/lerares niet zien dat je eigelijk helemaal niet op je eigen blaadje kijkt! Regel dat je buurvrouw/man zijn blaadje een beetje scheef houd, zodat jij het kan lezen!





8

Nooit achterin gaan zitten, maar aan de tafels recht en links van je leraar/lerares, zo ver mogelijk de hoek in! ! Leraren kijken eerder achterin de klas om te kijken of er iemand aan het spieken is! Elke leraar/Lerares weet wat voor leerling er achterin gaat zitten met een repetitie! !


9


Als je een repetitie hebt doe je net of je snotverkouden bent, de dag voor je repetitie schrijf je alle antwoorden op je zakdoekje! Als je het antwoord niet weet, doe je net of je je neus moet snuiten, ondertussen kan je het goede antwoord lezen! ! Een leraar/lerares gaat echt niet je zakdoekje controleren!


ik hoop dat je een 10 haalt:P
 
© Copyright by JS-Systems. Meld je ook snel aan om een website te maken