klik hier om naar lovegirlz te gaan!  
Christina Agulera is the best !!! haha
Christina Aguilera heeft met haar nieuwe album 'Back to basics' verschillende records gebroken. Met de verkoop van 350 duizend exemplaren in de Verenigde Staten vestigde de zangeres een nieuw record voor 2006. Haar album heeft in dat land de meest verkochte exemplaren binnen een week na het verschijnen van de cd. Ook is 'Back to basics' het best verkochte album van een vrouwelijke soloartiest van dit jaar in de Verenigde Staten. Dat meldt haar platenmaatschappij Sony BMG vrijdag.
Christina Aguilera breekt records

De cd kwam 15 augustus uit. Binnen een week kwam 'Back to basics' in twaalf landen binnen op nummer één. De zangeres stond onder meer in Nederland, Canada, Japan, Duitsland en Australië op de eerste plaats in de muzieklijsten. Deze week heeft Jannes met zijn album 'Laat me vrij' Aguilera van de eerste plaats gestoten in de Mega Album Top 100.

Aguilera werkte voor het album samen met onder anderen de voormalige 4 Non Blondes-zangeres Linda Perry. De eerste single van het album, 'Ain't no other man', kwam in juni uit en behaalde de twaalfde plaats in de Nederlandse Top 40.




Christina Agulera breekt records !!!


'Ik kon nog steeds heel stout zijn'

Wie kent haar niey? Met haar sexy look, twaalf pircingen en uitdagende videoclips wist Christina Aguilera de afgelope jaren keer op keer de aandacht te trekken en te schockeren. Sinds de zangeres vorig jaar in het huwelijksbootje is gestapt met Jordan Bratman is ze haar wilde haren een beetje kwijt en dat is te horen op haar nieuwe album. Die 'liever'is dan haar voorgaande cd's. Maar om te zeggen dat Christina Aguilera in een muurbloepje is veranderd? Nou nee!



FACTS
Naam:
Christina Maria Aguilera
Bijnaam:X-tina
Geboortedatum:
18 december 1980
Vader: Jim Aguilera, militair van
Latijns-Amerikaans afkomst
Moeder: Shelly Siblings, vertaakster/
violiste van lerse afkomst
Broertje en Zusje: Michael,
Rachel Stephanie en Casey
Fafo SPORT : basketbal
Fafo eten: vlees en\aardappelen
Fafo vakantie plek;
jamaico m















wat vind je hier van mail me dan met dit andres !!!

Email Link: Mail mij!
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!