Maak je eigen website!
 ?
jumpstyle 4 ever


iedereen weet watjumpstyle is.
iedereeen heeft het wel eens geluisterd,
maar wie heeft dan dat dansj bedagt?
en wie maakte als eerste jumpstyle?
ik ga het uit zoeken......

GESCHIEDENIS

De geschiedenis van Jumpstyle: Jumpstyle was er al sinds de jaren '90, alhoewel veel mensen er nog nooit van gehoord hadden. Jumpstyle is begonnen in Belgié, en trok langzamerhand door naar Nederland, Frankrijk, Duitsland en sommige andere buurlanden. Na verloop van tijd werd "Jumpen" - zoals men het nu noemt - steeds populairder, meer jongeren gingen ermee bezig, nu anno 2006 doen vele jongeren aan Jumpstyle. Het is een groot succes onder de jeugd, en er zijn vele evenementen.


dat was een korte geschiedenis les over hoe het is ontstaaan,en ik heb meer:

Jump wordt gekenmerkt door vrolijke melodieën waarin een redelijk harde bass in voorkomt. Dikwijls bevatten jump-nummers ook een geluidsopname van een bekende film of een doorgaans mannelijke vocal. Doorgaans vallen deze samples of vocals vlak voor het hoogtepunt van het nummer, waarna het helemaal losbarst. Door de energieke melodie die dikwijls voorkomt bij jump, wordt dit genre wel eens verward met Hardtrance. Jump wordt door niet-kenners dikwijls verward met hardstyle, hardtrance tot zelfs hardcore en house. Het probleem is dat deze genres elkaar dikwijls heel dicht benaderen of zelfs in elkaar overlopen. (Nog even ter verduidelijking: house wordt doorgaans beschouwd als de moeder van al dance-muziek dat gemaakt is met een computer, synthesizer en drumcomputer) In Nederland spreekt men soms van Nederlandse oldstyle sound die in een nieuw jasje is gegoten met vrolijke club-house-achtige beats en rave, in combinatie met oldschool/hardcore bass.



het moeilijkste is natuurlijk de vraag wie heeft het dansj ontworpen, ik ga het opzoeken(nu moet je egt op me site stemmen want ik sit nu al anderhalf uur agter de pc alleen maar voor dit)
ik heb gezocht,maar kon niet vinden wie het dansj had gemaakt maar dit heb ik wel;) :

De dansstijl die bij jump hoort is geëvolueerd van een variatie op hakken over werkelijk (rond)springen jumpen tot het vandaag bekende skiën, uitgevonden in de legendarische danstempel Cherry Moon, hoewel deze move meestal op Hardtrance en hardhouse werd toegepast omdat er van pure jump geen sprake was. In die dancing nam het skiien de vorm aan van het bekende jumpen van vandaag. De beruchte DuoJump is met kleine verschillen zo wat het eindproduct van het 'Cherry Moon Danspasje', hoewel daar meer ritmisch voorover werd geleund tijdens het dansen. De "skimove" is zo bekend dat op het internet een wildgroei ontstaan is aan filmpjes waarin jongeren "skiën" en hun jumpmoves tonen samengaand met parodieën waarbij populaire videospelletjes- of tv-programmapersonages worden gebruikt als jumpers. De makers van deze filmpjes waarin ze thuis staan te Jumpen worden in het Dancing-circuit meestal bespottend "HomeJumpers" genoemd, en krijgen meestal het predikaat 'Wannabe' opgedrukt. Ook op andere nevengenres die hun roots hebben in de house, soms tot ergernis van de aanhangers van die andere genres. Ook is er tekken dit is de Franse variant van het jumpen en stamt af van French Tek.






ARTIESTEN

Jump: DJ Felix Project ; DJ Pedroh ; Hellboy ; DJ Coone ; DJ Fixie ; D-Feat ; DJ Franky Dux ; DJ C-rius ; The Mindplayer ; DJ Ghost ; Q-ic ; Ruthless ; Dark-e ; Vorwerk ; Grooveyard ; Virtual Zone ; DJ Furax ; Feedback ; Polycarpus ; Anonymous ; Binum ; DJ Massiv ; Tek Soldierz ; Chicago Zone ; DJ Fox ; Mayor Bryce ; DJ Marcky ; DJ Largemellow ; DJ Oxley ; DJ Wacko (a.k.a. DJ W4ck0) ; DJ Xaia ; DJ Pat B ; Jeckyll & Hyde ; DJ Mystery ; Doctor Bass ; DJ berry dj bjorno


Jump/Hardstyle: The Prophet ; Zany ; Pa ; Bassbrotherz ; Dj Twisty ; Kay Jael ; DJ Larsson ; Vicious D ; DJ Ruthless ; Thunderball


jump/oldskool/earlyrave: Darkraver


IK HEB NU AL DIE VRAGEN BEANTWOORD...
ALS JE MEER WIL WETEN HIEROVER MOET JE BIJ GOOGLE JUMPSTYLE (GESCHIEDENIS) INTIKKEN EN JE KRIJGT GENOEG PAGINA'S.
IK HOOP DAT JULLIE HET LEUK VONDEN,IK WEL EN IK HOOP DAT JULLIE NOG FF STEMMEN EN EEN BERIGTJE OVER DEZE PAGINA AGTER LAAT...EN JE MAG ME OOK GEWOON ALS BUDDY TOEVOEGEN:)

EN ALS LAATST HEB IK NOG EEN PAAR HELE GOEIE SITES

www.google.nl(duh)
www.DeeJays.GoedBegin.nl
www.flabber.nl
www.youtube.nl

i hope you enjoyd it
and so not you ccan fuck operazang:) zet hier je tekst neer.
Copyright by JS-Systems.nl