Meld je gratis aan bij lovegirlz! en maak je eigen website!
Hier een tekstje over het plaatjeUitlegHier een tekstje over het plaatje

Doel: Het doel van het spel is om met je paarden mee te doen aan de HorseQ. Dat is een wedstrijd die één keer in de maand word gehouden. Voor dat je er aan mee kunt doen, moeten al je paarden ZZ in alle diciplines rijden. Je kunt meedoen aan wedstrijden op de manege, les nemen of geven en je eigen wedstrijd organiseren. Je moet je paard natuurlijk ook ergens stallen. Je kunt zelf een stal bouwen, of je paard op de manege stallen. Je kunt altijd nog van keuze veranderen. Als je paarden allemaal ZZ rijden moet je gaan kiezen; Met welke paarden wil je de wedstrijd rijden? Het kost 50 EG per paard om mee te doen, maar je moet hem per se doen. Als je 4e of lager bent geworden in de wedstrijd moet je helemaal opnieuw beginnen. Daarom is het handig om met zoveel mogelijk paarden mee te doen. Zo maak je meer kans om te winnen, want elk paard is een leven waard!! Natuurlijk kost het wel veel geld, en dan heb je voor ná de wedstrijd(wat daarna gebeurt is nog geheim) weer weinig geld. Goed nadenken dus.

Regels, voorwaarden enz.
1. Niet vloeken en schelden.
2. Niet boos worden op de beheerders en leden.
3. Niet zeuren over updates. Doe je dit wel, krijg je een waarschuings brief. Heb je 3 waarschuwingsbrieven ontvangen lig je er uit. Je mag natuurlijk wel mailen van: "Ik wil niet flauw doen, maar wil je misschien weer eens een keer updaten? Anders is het een beetje saai weet je..." Dan krijg je geen waarschuwingsbrief.
4. Geen inloggegevens verspreiden.
5. Nooit, maar dan ook nooit kopieëren! Ook geen ideeën overnemen enz. Doe je dit wel, staat iets heel onaardigs op je te wachten!! Je mag het alleen doen met mijn toestemming!!

Groetjes,
Ilse
© Copyright by Lovegirlz.nl