Onderdeel van Lovegirlz.nl
Home#About_Mii#SonGtekStjuHs#Love_Page#About_Mii_Animals#Very_Rare_Tip#Dating_Service#Mii_News#MSN_NaampjuzzFotoboekGastenboekContactVrienden
Mijn belangrijkste nieuws van deze week is dat mijn opa is overleden! Ik zal alles ff opschrijven zodat als je denkt van huh die ken ik dat je dan ook naar de begrafenis kan komen als je wilt.
Bedroeft, maar dankbaar voor de fijne jaren die we samen hebben mogen beleven, geven wij u kennis dat na een moedig gedragen ziekte, toch nog onverwacht van ons is heengegaan mijn geliefde man, onze zorgzame vader en lieve opa.
ANTON JOSEPH DEN RIDDER
echtgenoot van: ADRIANA CORNELIA VAN DONGEN
Hij overlijd in de leeftijd van 78 jaar.
Terheijden: A.C. den Ridder-van Dongen
Ton en Anky
Jack-Robin,Bob.
Yvonne en John-Evie,Enya.
Bob en Winifred-Randy,Lily.
Breda, 15 oktober 2006.
Correspondentieadres: Hulsdonk 52, 4844 HP Terheijden
U kunt afschijd nemen in het uirvaartcentrum van DELA, Tuinzichtlaan 41 te Breda, op Donderdag 19 oktober van 17.00 tot 17.45 uur. De uitvaartdiens wordt gehouden op Vrijdag 20 oktober om 10.30 uur in de parochiekerk H.Antonius Abt, Markstraat 2 te Terheijden, gevolgd door de begrafenis op de r.k. begraafplaats aldaar.
Samenkomst in de kerk, waar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren. U bent uitgenodigt voor persoonlijk condoleren in Restaurant De Gouden Leeuw, Raadhuisstraat 13 te Terheijden.
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl