Meld je gratis aan bij lovegirlz! en maak je eigen website!4 juni 2006 22:36
O my.. de tijd VLIEGT echt voorbij... Examens zitten erop en de vakantie komt eraan. Helaas niets voor mij in het uitzicht, alleen een hoop werken, en, ik ga verhuizen! :) Eindelijk naar Groningen! Ik heb me kamer al, nu nog een vloer derin... en een keuken... en verfen... noujah, heb ik iig toch nog wat te doen in de vakantie! :)

31 januari 2006 18:07


Mijn dag in een notendop> om half 9 luistertoets Engels, reslutaat> zwaar vern**kt. Daarna Economie Pw, resultaat>&^$& @*&$*(@& $@*(&$(... Tsjah... niet alles kan meezitten in het leven... :( Goed.. naar huis gereden.. ging prima.. thuis geweest... ging ook goed... om pak em beet 3 uur in de auto gesprongen om nieuwe DC's te kopen, reslutaat> ben Gieten nog niet uit of ik rijd iemand aan.. Gaap... uur later... toch naar assen gegaan, reslutaat> nieuwe Globes.. :)En dan is het nu 6 uur.. en ik moet eigenlijk leren... maarjah... ik heb gewoon GEEN zin!!!!


 


27 januari 2006 16:13


Oké, misschien moet ik m'n geld sparen, maar geef toe, het uitgeven is een stuk leuker.. :S:P Vandaar dat ik weer een praaaaaachtig sjirtje rijker ben en een heleboel geld armer.. maar dat geeft niet.... het was het waard....
en Verder... tsjah.. naar school geweest, wat uiteraard übertoll was.. Haha! Geintje natuurlijk...trapte je der bijna in! :D  En tsjah.. tsjah... ik denk dat ik het maar op ga geven om goeie cijfers te halen dit jaar.. t kost me gewoon téveel energie weetje...


 


26. januari 2006  14:30


Oke... Pw week in aantocht.. bahbabahbah... :(  Hoe Durven ze te verzinnen dat ik wel even anderhalf uur lang een economie toets wil maken...en daar 4 dagen voor wil gaan leren... hoe Dúrven ze op zon onredelijke wijze mijn vrije tid in te pikken....  :( Het lef....!


25 januari 2006: Probleem opgelost en de piercing zit erin hoor! :D  Ik heb heeeeeel redelijk met mama geprat en wel 20 goeie argumenten gegeven over dat ik altijd zelf verantwoordelijk moet zijn en dus ook verantwoordelijkheid zou moeten hebben over mijn eigen lichaam.. en dat ik het toch maar vraag want ik wil het neit stiekem doen en ik wil ook geen ruzie... en dat ik er een litteken aan overhou is ook geen argumenten om het niet te doen want mensen hebben zoveel littekens dus die ene kan er ook wel bij. Ze heeft geen ja gezegd want dat doet ze uit principe niet, maar me papa vond het wel goed :D Dus Mirjam en ik zijn om kwart over 2 naar Da Tonk in Groningen gegaan en hebben er allebei 1 laten zetten en het deed niet eens pijn! :P


24 januari 2006 Moi.. eindelijk weer beter... en ik krijg mijn verlate verjaardagskadootje van Mirjam!! En dat is.... een navelpiercing!!! Morgen moet ie gezet worden.. maar mijn mama weet het nog niet en die is het er ook vast niet mee eens.... Moet maar kijken hoe ik dat nou weer op ga lossen... :S


20. januari 2006 Ikke ziieeeek! :(


16 januari 2006 Ha! Ken je dat? van die avonden die je nooit meer vergeet? Of liever weekenden? Goed, ik laat sommige details maar achterwege want je weet maar nooit weke familieleden er met internet overweg kunnen en dit gaan lezen, maar ik was vrijdag de 13e jarig en dat heb ik lekker thuis gevierd en der kwamen wat vrienden en om half 10 was iedereen al stomdronken, 1tje was zelfs zo dronken dat ze op mijn bed in slaap is gevallen en der ook niet meer uit wou! Nou.. zulke verjaardagen zijn de besten, of niet dan?!  en zaterdag heb ik gewerkt tot half 2 en daarna nog ff geslapen en om een uur of 10 naar het gala van school! Ik was niet eens dronken maar heb wel een onwijs gezellige avond gehad! :) 't was iets van 7 uur dat ik weer thuis was :D Eerst waren we dus naar het gala geweest, en daarna zijn we in galajurk naar de Vera gegaan en daarna om half 5 nog ff door naar de Shadrak! :D  Om 6 uur zouden we naar huis maar Mirjam was haar sleutel kwijt dus we konden niet naar binnen... taxi genomen en Hanneke mee naar mijn huis, 7 uur lagen we op bed en om half 2 kwam er nog meer verjaardagsvisite :D God wat en lekker weekend... :)


12 januari 2006 Oke, 11:02 Ik zit in het Autorarium (o.i.d.) op school, waar ik me dood verveel en erger aan alles en iedereeen, zonder directe reden.. :S heel erg jammer allemaal. afgelopen dagen waren ook al een hel, ik wil niks, ik doe niks en ik wil vooral niks. :S Nahjah, morgen jarig iig :P hopen dat ik dan wat vroljiker ben :P :)


31. dec. 2005 Normaal krijg ik altijd goed mee dat het de laatste dag van het jaar is. Dit jaar niet want ik moest werken,t erwijl ik normaal olliebollen bak met mijn mama. Maargoed, het werk is klaar en de oliebollen staan op tafel! :D Minder aan deze dag was dat ik een officiele waarschuweing heb gekregen op het werk... en dat nog wel omdat ik ging trouwen! Maargoed, ik moet er weer vandoor want de vondue is klaar :D Een hele fijne avond allemaal en pas een beetje op met vuurwerk he! ;)


27 december 2005:  Zooowwww, waren we alweer! :) k heb een Fijn dagje gehad, lekker gewinkeld, nieuwe rok gekocht, nieuw sjirtje en heb 2,5 uur bij de kapper gezeten. JNVtjuh is BLOND! Foto's volgen zeer snel! 30 dec. ha :D ik heb heeel lang uitgeslapen vanochtend! Gisteravond moest ik naar een feessie en het was heel gezellugh :D:) En vanochtend uit me nest, daarna direct ff naar Groningen geweest voor een nieuwe vaatwasser... jaja, moet ook gebeuren ;) En nog 1 dagje en dan is het Oliebollentijd! :)


25 december 2005:  Oke, het is dan wel geen 2 maand verder, maar ik was toch op de site :P T is Lekker Kerstmis :p en dat staat gelijk aan Verveel je dood, dus ben ik maar bezig gegaan met het ontwerpen van lay-outs :P De eerste komt er zo aan, de anderen ben ik nog mee bezig :) als iemand ideetjes heeft voor lay-outs, stuur me dan even een berichtje!


22 december 2005: Zoals te zien ben ik een fanatiek dahboek bijhouder :D In mijjn eigen dagboek die ergens verstopt in mijn kamer ligt, heb ik sinds vorig jaar zomervakantie al niet meer in geschreven. :P Over tot de orde van de dag.. het was weer een raar dagje, zoals elke donderdag. 2e uur school, dan 2 tussenuren, en dan nog een economieuurtje en dan vrij :D Ben om half 3 aan het werk gegaan achter de kassa en was om half 9 ongeveer klaar. Daarna wou ik de trumanshow gaan kijke maar k zit alweer achter internet :P Verder heb ik niet echt iets boeiends te melden.. Alles gaat zun gewone gangetje.. :p naar school, werken en naar bed en naar school en dan weer werken.. etc :P Nog 2 daagjes werken en dan is het lekker kerst! Fijne feestdage allemaal alvast! :P Tot over 2 maand!30 okt. 2005 : Noooooit gedacht dat ik dit nog eens zou doen. Een dagboek bijhouden op inet.. waarschijneljik word het toch allemaal onzin, want ik internet alleen als ik me verveel (en als ik me niet verveel) Nahjah, doet er allemaal niet toe, het komt erop neer dat het nu zondag is, zon kwart voor 3 in de middag, en dat ik eigenlijk aan mijn huiswerk economie moet, maar daar ben ik nog net niet depressief en verveeld genoeg voor. En dus is mijn planning dat ik hier nog wat doortyp, Harry Potter deel 3 ga kijken, foto's van de vakantie uit ga printen en ga tekenen... Jaja.. word weer een productief dagje mensen... Later meer!


 


 


 


 


 


 


 


 


 

© Copyright by Lovegirlz.nl