Onderdeel van Lovegirlz.nl
Home//_About the girl**^_^((De10GebodenVanDeLiefde_~/*I-Pod-Actie*/~[[**Songteksten!**]]**//Reclame//**__/LoveStory/__..--AboutHilary--....((--Nicknames--))..FotoboekGastenboekVrienden
Alles over Hilary Duff!
Hilary Duff
Hilary Duff is geboren op 28 september 1987 in Houston. Ze groeit op in een muzikaal gezin. Haar zus “Haylie Duff” zit in een meidenband en haar moeder “Susan”is producer. Hilary’s vader heet Bob. Naast dat Hilary en Haylie zussen zijn, zijn ze ook elkaars beste vriendinne. Hilary en Haylie houden samen erg van honden en hebben er ook 6; Macy, Chiquita, Betnley, Griffin, litlle dog en Remington. Hilary spaart fotolijstjes en schoenen. Op het gebied van liefde heeft Hilary met Aeron Carter gehad, en daarna was het Joel Madden (Good Charlotte). Hilary doet ook veel voor goede doelen. Vooral voor Kids With A Cause, een organisatie die opkomt voor zieke kinderen. Zo bezoekt Hilary vaak ziekenhuizen, of nodigt ze kinderen uit voor een concert. Hilary is dus een heel aardig en behulpzame tienerster!
De carrière
Haar carrière begint als ze op haar zesde besluit Hilary balletlessen te nemen. Ze blijkt talent te hebben en mag mee op tournee. Daarna familie Duff naar Hollywood om hun carrière voort te zetten. Zo komt ze na een commercial terecht bij haar eerste film “Casper meets Wendy”. Hierin speelt Hilary Wendy, een eenzaam heksje die een vriend zoek, Casper. Daarna krijgt Hilary een rol in de film The Soul Collecter, hiervoor wint ze de Young Artist Award voor beste actrice in een TV film. Na gastrollen in Chigago Hope en de film Human Nature komt ze terecht bij de audities voor de hit serie Lizzie McGuire.

Ze doet auditie en laat een grote indruk achter door geweldige kleren te dragen, door op haar te handen te lopen en met een jo-jo te spelen. Ze krijgt de rol en zo beginnen de opnames van Lizzie McGuire. Lizzie is een tiener van 13/14 die alle tienerproblemen die elke tiener meemaakt. Zo wil je gaan cheerleaden, word ze afgewezen door vriendjes, vriendschap en de eerste kus. Samen met haar twee vrienden Gordo en Miranda maakt ze de eerste, tweede en derde klas mee. De serie is een groot succes, dat blijkt uit dat het een award krijgt op de Kids Choice Awards. Nadat de serie is afgelopen beslist Disney een film te maken, the Lizzie McGuire Movie. Disney besluit Hilary weer te vragen voor een film en nu is het voor Cadet Kelly, een leuke tiener film.

Zangcarrière
Maar Hilary houdt het niet alleen bij acteren en besluit ook te gaan zingen. Ze begint met een kerstcd waar ze onder andere met Christina Milian en Lil’Romeo samenwerkt. Naast haar nummer I Can’t Wait op de Lizzie McGuire Movie vindt Hilary het tijd worrden voor het echte werk. Haar debuut album “Metamorphosis ” komt in augustus 2003 in Amerika in de winkels. Wereldwijd worden er zo’n 5 miljoen cd’s verkocht. Na 3 maanden komt Hilary met haar eerste single “So Yesterday”. Met dit nummer word ze internationaal bekend en in Nederland eindigt ze op de 5e plek in de top 40. Van deze cd brengt ze ook nog de nummers“Come Clean”, “Why Not” en “Little Voice” uit op single. De singles doen het goed alleen was haar eerste single nog steeds het grootste succes. Hilary gaat met haar eerste cd ook nog op tournee.

Volwassener
Daarna verschijnt ze nog in Cheaper By The Dozen, een leuke familiefilm, en in A Cinderella Story, een film die al wat meer een tienerfilm is. In 2004 komt ze vervolgens met een nieuw album; Hilary Duff. Deze cd is meer rock-achtig en volwassener zegt Hilary zelf. Het verschil is ook met de eerste dat ze hier ook heeft meegeschreven met nummers. Ze brengt van deze cd het nummer “Fly” uit op single. Het succes hiervan viel licht tegen. Ook met dit album gaat ze op tournee door Amerika en Canada. In 2005 brengt ze een paar nieuwe singles uit die nieuw waren op haar verzamelalbum Most Wanted. Daarnaast wordt ze volwassener. De rollen in films die ze krijgt zijn ook volwassener, zo speelde ze in de romantische drama Raise Your Voice en in de romantische comedy The Perfect Man.


Films!


Awards & Prijzen.
2005
Nederlandse Kids’ Choice Award: Beste Zangeres
The Young Hot Hollywood Style Awards: Best Sister Style (samen met Haylie)
Kids’ Choice Award: Favorite Movie Actress

2004
Young Artist Award: Best Young Ensemble for Cheaper By The Dozen
TMF Award: Best New Artist
Kids’ Choice Award: Favorite Female Singer

2003
Kids’ Choice Award: Favorite TV Show: Lizzie McGuire

2002
First Annual Popstar! Award: Rising TV star
First Annual Popstar! Award: Poptastic TV Actress
Kids’ Choice Award: Favorite Female Singer

2000
Young Artist Award: Best Performance (Soul Collector)

Foto's !

Hilary Duff
Hilary Duff
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl