Onderdeel van Lovegirlz.nl
HomeOver MijDe Lama'sMsn NamenFotoboekGastenboekContactVrienden

'


Je hebt het misschien al gemerkt ik ben een enorme LamaFan!
En ook best wel van Ruben Nicolai en Tijl Beckand.. ik heb hier wat weetjes over Ruben Nicolai Tijl Beckand en de andere lama's

Ruben Nicolai (Ruben Iskander Nicolai)

Op 8 mei 1975 wordt Lanaken (België) opgeschrikt door de geboorte van Ruben Nicolai.
Op latere leeftijd verhuist de familie naar Nederland en op dit moment is Ruben woonachtig in Amsterdam. Bij het grote publiek wordt Ruben bekend als Lama, want vanaf het begin neemt hij deel aan dit populaire BNN-programma.

Daarnaast treedt Ruben op met Nathan Vecht als het duo Ruben en Nathan. De jongens leren elkaar kennen tijdens een vakantie en vanaf dat moment zijn de jongens niet meer weg te denken uit de theaterwereld. In 2002 staan ze voor het eerst samen op de planken met Uitverbaasd . Dit programma, waarin ze in sketches, lied en conference in hoog tempo hun visie geven op het huidige tijdsbeeld, wordt datzelfde jaar nog bekroond met de jury- en publieksprijs op Camaretten. Helaas is door Ruben's bezigheden het optreden met Nathan op een laag pitje komen te staan, en is nu het duo uit elkaar. Tegenwoordig is Ruben bekend als Lama en als presentator van verschillende programmas zoals Je zal het maar hebben, Rat van Fortuin en Try before you die.
Op 18 april 2007 is Ruben vader geworden van een dochtertje genaamd Olivia Marie roepnaam: Liv
Ken je: als de cabaretier die niet alleen lekker leuk maar ook leuk lekker is om naar te kijken. En als dat Integere Type dat samen met cabaretcollega Nathan zijn podiumontmaagding beleefde in een winkel van een paar vierkante meter.
Niet geschikt voor: jaloerse testosterontrippers die a-grappig zijn en mensen die allergisch zijn voor klapstoeltjes.
Grootste misvatting: ‘Hij scoort alleen bij hysterische chickies.’
Favoriete huisdier: Geen tijd voor.
Wil nog perse: op nummer één komen met zijn levenslied van de koe en de stier ‘Nooit meer la Vache qui rit’.


23 keer Ruben

Naam: Ruben Nicolai
Woonplaats: Amsterdam
Kleur ogen: Blauwe ogen
Kleur haar: Bruin
Broers/zussen: 1 broer, 1 zus
Huisdier: Geen
Lengte: 1 meter 86
Beroep: Cabaretier/presentator

Mijn hobby’s: Op reis gaan
Sport: Voetbal, om te doen en kijken
Lievelingsmuziek: Elvis Presley. Live is er niemand die hem evenaart
Beste boek ooit gelezen: Het Parfum. Maar soms weer een ander boek
Beste film ooit gezien: Fight Club
Lievelingseten: Oesters. Met een klein beetje citroen, of met tabasco

Mijn favoriete BNN tv-programma: Spuiten & Slikken. Vooral die aflevering die Sophie, Sander en Filemon onder invloed presenteren. Dat was de leukste TV sinds jaren.
Mijn favoriete BNN radio-programma: Lantinga en Swijnenberg.
Mijn beste BNN-vriend is: Sophie

Ik heb een hekel aan: Plakhanden
Ik wil later: In Madrid wonen
Mijn ultieme Lama’s moment: De shoarma na afloop van de opnamen
Toen ik 15 was: Was ik verliefd op Sabine en zij ook op mij
Ik stond toen voor lul toen: Sophie mij vol in m’n gezicht rochelde voor Try Before You Die. Ze had haar mond zo lang dichtgehouden dat ik een enorme tuf-douche over me heen kreeg.
Levensmotto: Feel Lucky




Ruben vd Meer

Ruben van der Meer kreeg enorme bekendheid door het programma Live Opgenomen (1&2), wat hij samen met Horace Cohen bedacht en presenteerde (Veronica). Een succesvol vervolg hierop waren hun komische programma’s Froland (NPS, 2000) en Frolive (NPS, 2002). Hij volgde een jaar lang de acteeropleiding aan de prestigieuze Herbert Berghof Studio in New York en deed daarna de Haags Acteer Studio. Ruben had diverse gastrollen in series als Blauw Blauw (1999), Quidam Quidam (1999), Loenatik (1999), Baantjer (1999), Luifel & Luifel (2002), Westenwind (2001), Russen (2003) en Het Sinterklaasjournaal (2002/2003).

Hij speelde ook in verschillende speelfilms waaronder Jezus Is Een Palestijn (1998), The Delivery (1998), Rent A Friend (1999), Soul Assasin (2000), en in 2003 de speelfilms Shouf Shouf Habibi, Flirt en Ellis In Glamourland.

Op dit moment is Ruben van der Meer te zien in de Lama's. Het programma is een combinatie van bekende en minder bekende theatersportgames en een flinke dosis comedy. Niets staat vast, alles is geïmproviseerd! De presentatie is in handen van BNN presentator Patrick Lodiers.
Ruben v/d Meer speelt in man en paard van Talpa. Man en paard is een comedieserie.
Vorige week was voorlopig de laatste uitzending. Ik heb geen idee wanneer het weer komt. uben speelt in Man & Paard de rol van David. Een cynische, negatieve fotograaf die zichzelf veel beter en slimmer vindt dan anderen. Hij neemt nooit een blad voor de mond en tact is hem vreemd. De enige die door zijn zelfopgetrokken muur heen kan breken is Robin, op wie hij heimelijk verliefd is.



Tijl Beckand

Tijl Beckand is een gezelligheidsmens met een overwegend dwingend karakter. Nadat hij drie keer uit het schoolcabaret was gezet omdat zijn medeleerlingen allergisch waren voor talent, brak voor de jonge Beckand een moeilijke periode aan van een paar uurtjes. Daarna schreef en regisseerde hij drie toneelstukken, publiceerde korte verhalen en belandde een blauwe maandag in de sportjournalistiek. Tijdens een trip naar Engeland voor een interview met Chris Boardman (een wielrenner), zag Beckand voor het eerst een stand-up comedy-show. De pen werd aan de wilgen gehangen en Beckand begon in Nederland BIG Night of Comedy, het internationale comedy festival waar hij nog altijd festival-directeur van is. Samen met Jim Speelmans maakte hij een serie sketches voor BNN die door miljoenen mensen niet gezien is.

In 2003 raakte Beckand betrokken bij het opstarten van het programma de Lama's. Waarom Tijl uiteindelijk in het programma terecht is gekomen kwam door politieke spelletjes, verraad, intimidatie en bepaalde informatie in de privésfeer van derden (iets met kabouters). Dat Tijl Beckand een talentvolle jongen is, dát is een leuke bijkomstigheid, aldus BNN.



Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen is geboren op 3 September 1973. Veel mensen kennen Jeroen als die veel te enthousiaste citroen verkoper. Een opmerkelijk detail is dan ook dat Jeroen zelf geen rijbewijs heeft.
Maar Jeroen is veel meer als dat, hij is een geweldige acteur, improviseert net zo goed, en de muziek is echt om de rilling van te krijgen zo goed. Jeroen heeft gestudeerd aan de toneelschool in amsterdam. Jeroen zingt in de band Zeus (je spreekt het uit als zoes).
Verder is Jeroen ook te zien in het actualiteiten improvisatie programma van BNN, "De Kannibalen". In dit programma brengen de panelleden het nieuws op een licht verteerbare manier.Presentatie ligt in handen van Patrick Lodiers.
Hij is bekend van: Sprint, IC, Koppels, De afdeling, De kannibalen, zijn band Zeus, de scheepsjongengens van de bontekoe (musical) en de citroen reclame. Hij heeft ook in een aantal afleveringen van Baantjer gespeeld. En binnenkort krijgen we hem dus ook als Lama te zien!



Patrick Lodiers

Hij draait zijn hand niet om voor een potje olieworstelen of een baantje in het communistische China. Maar ook een moeilijk moment met een terminaal zieke jongere in Over Mijn Lijk schuwt hij niet. Heeft Patrick Lodiers grenzen? ‘Je zult mij niet in mijn blote kont op TV zien.’

Patrick Lodiers wordt op 25 oktober 1971 geboren in Vlissingen. Op de kleuterschool is Patrick alleen actief mannetje. In overleg met z'n ouders besluit de school hem een jaartje extra te laten spelen en dat doet hij ook nu nog steeds erg graag. Tijdens Patricks jeugd zit zijn vader op de grote vaart en Patrick weet niet beter dan dat vader of met vakantie was, of thuis verlof had.
De middelbare school is voor Patrick 'dagelijks met vrienden pret maken'. Jammer dat de les of leraar soms wel storend werken. Op diezelfde school in Goes wordt duidelijk dat Patrick een bril nodig heeft. En sinds die middelbare school, of sinds die bril, krijgt hij een nieuwe kijk op het leven: hij wil iets creatiefs, ofwel de toneelschool ofwel de filmacademie.

In Nederland doet hij wel honderd audities en toelatingsexamens en even zoveel malen wordt hij afgewezen. Een laatste strohalm: de St. Lukas filmacademie te Brussel. Dit blijkt het beste dat hem kon overkomen. Niet alleen verpandt hij zijn hart aan de Belgische stad, ook in Vlaanderen voelt hij zich als een vis in het water.

Vier jaar filmschool is een feestje. Na het afstuderen en het schrijven en regisseren van enkele korte films blijkt film voor Patrick toch een te traag medium. Televisie, dat is snel. Bij Canal Plus-Vlaanderen krijgt hij de kans aan dat medium te ruiken. Regisserend achter de camera, maar stiekem, als niemand kijkt, als columnist, ervoor.

Voor z'n eerste opdrachten bij BNN wordt Patrick meteen het land uitgezet. Een paar weken naar de Filippijnen voor het maken van BNN Docu: De Wereld Van... en naar Canada voor de reis/werkserie BNN at Work, waarvoor hij ook in 2002 een aantal landen in Europa bezocht. In Weg met BNN nam hij vooroordelen over Europese landen onder de loep en presenteert Patrick het programma Je zal het maar hebben, een ontwapend programma over jongeren met vreemde of vervelende ziektes. Dit programma leverde hem behalve een nominatie voor het Gouden Beeld ook De Hoofdprijs op in de categorie Info(tainment).

Voor BNN at Work onderzocht Patrick in 2004 of er nog een baantje voor hem is in het communistische China. Daarnaast was Patrick in september in Athene te vinden waar voor het programma Met 1 been in de finale en sleepte hij met De Lama's een nominatie voor de Televizierring in de wacht. Op dit moment is Patrick druk met de opnames van het programma Over mijn Lijk , waarin hij een aantal terminaal zieke jongeren volgt die zich absoluut niet laten kisten.
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl