zoenen doe je zzooooo
Girlz! Talk
Tongen doe je zo!
Zoveel mensen, zoveel zoenen. De perfecte zoen bestaat dus niet. Maar je kunt het zoenen natuurlijk wel zo aangenaam mogelijk maken!

Frisse adem
Zorg dat je altijd een kauwgompje bij je hebt. Mocht je dan dat lekkere ding tegenkomen, dan weet je in elk geval zeker dat je adem oké is!

Lekkere lippen
Zoenen is het lekkerst zonder lippenstift. Lipstick plakt en smeert uit en dat is niet zo fijn. Wel lekker: lippenbalsem. Dat zorgt voor fijne kissable lips. Smeer het er echter niet op vlak voor de kus, want dan is ook lippenbalsem plakkerig.

Slow start
Eindelijk, je staat met je stuk in je armen. Jullie willen gaan zoenen en de zenuwen gieren door je lijf. Slinger nou niet direct je tong bij hem naar binnen. Het is beter om eerst een beetje af te tasten. Geef hem een klein kusje op zijn mond en kijk hoe hij hierop reageert. Als het goed is, kust hij terug en is het begin gemaakt!

De zoen
Na een paar kleine kusjes is het tijd voor het echte werk. Open je mond een klein stukje en lik zachtjes over zijn lippen. Open je mond een stukje verder en zoek met je tong de tong van je lover. Speel nu voorzichtig met de tong die je gevonden hebt. Hoe je dit precies doet maakt niet uit. De één houdt van snel en wild, de ander draait liever zacht rondjes. Je merkt vanzelf wat jullie allebei lekker vinden. Neem de tijd en las af en toe een kleine pauze in, bijvoorbeeld door hem een gewoon lief kusje te geven.

Ogen open, ogen dicht
Dichtgeknepen ogen zien er heel angstig uit, en zoenen met je ogen wijd open is ook niet echt romantisch. Wat dacht je ervan om voorzichtig door je wimperhaartjes naar hem te gluren? Kun je meteen aan zijn gezicht zien wat hij van die zoenpartij vindt!

Stoppen!
Je kunt natuurlijk niet eindeloos met je lover zoenen. Stop niet abrupt door je hoofd in één keer terug te trekken, maar bouw het rustig af. Trek je tong langzaam terug en geef hem nog een paar kusjes op zijn mond. Het is jammer, maar aan alles komt een einde. Ook aan die heerlijke zoen!
Copyright by JS-Systems.nl - Ook een website maken? klik hier