Maak je eigen website!
 Hoe versier ik een jongen?
→Als je een jongen heel erg leuk vindt is het mooi meegenomen als je al contacten hebt binnen zijn sociale netwerk. Probeer dus bevriend te raken met zijn zus of broer of met zijn vrienden. Als je eenmaal iemand (of meer personen) uit zijn sociale netwerk kent, is het natuurlijk makkelijker om met hem in contact te komen.
→ Zorg dat je hem eens een sms'je kan sturen
→ Vertel niet aan iedereen dat je verliefd bent. Veel mensen zullen je gaan plagen of pesten met je verliefdheid en ook als hij in je buurt is. Dit kan door de sociale druk helemaal in je nadeel uitpakken. Je voelt je dan niet meer op je gemak. De kans is dan ook groot dat hij dan heel stoer gaat lopen doen en dat hij jou zal negeren. Dat komt omdat hij natuurlijk ook geen zin heeft om door zijn vrienden uitgelachen te worden. Mensen lachen namelijk vaak om de verliefdheid van anderen.
Dring jezelf niet op, veel jongens schrikken daar van af. Vooral jonge jongens kunnen hiervan erg verlegen worden en ze kunnen dan als tegenreactie gaan doen alsof je lucht voor hen bent. Als een jonge jongen door zijn jonge vriendjes geplaagd wordt omdat jij hem leuk vindt, kan dat ook ongunstig voor jou uitpakken. Gedraag je dus cool en laat liever aan niemand merken dat je verliefd bent.
Probeer een gesprek aan te knopen met hem. Laat in dit gesprek niet meteen merken dat je verliefd op hem bent. Probeer jezelf te zijn. Durf je geen gesprek aan te knopen? → Dit helpt: het gesprek zo nonchalant mogelijk thuis een paar keer oefenen. Daarna gaat het in het echt vanzelf. Gedraag je zo gewoon mogelijk tegen hem, nonchalant maar wel spontaan. Hou in gedachten dat hij niet weet dat jij verliefd bent, dus voor hem is het logischer als je heel gewoon doet als je tegen hem praat.
Glimlach regelmatig als je tegen hem praat.
Trek je wenkbrauwen vrolijk hoog op als je hem tegenkomt, en glimlach open, waaruit je enthousiasme blijkt
Maak oogcontact als je tegen hem praat.
Zeg iets positiefs over hem, bijvoorbeeld: ‘jeetje, wat heb jij witte tanden’ of ‘wat een leuk shirt heb je aan.’ Verzin van te voren zelf iets wat je tegen hem zou kunnen zeggen. Verzin ook een paar vragen die je altijd zou kunnen stellen, zoals ‘op welke school zit jij eigenlijk,’ of ‘zit jij ook bij die en die op school.’ Probeer het gesprek een korte tijd gaande te houden zodat je hem vanaf dat moment als een kennis kunt beschouwen.
Probeer zijn e-mail of telefoonnummer te vragen. Verzin eerst een goede reden. Misschien heb je iets ontdekt in het gesprek waardoor je meer informatie van hem nodig zou kunnen hebben. Misschien heb je interesse in zijn sport, hobby of iets anders. Je kunt ook vragen of hij Hyves of Facebook heeft en zeggen ‘ik voeg je wel even toe, gezellig.’ Breek het gesprek zelf af door te zeggen ‘sorry, maar ik moet nu gaan. Ik spreek je wel weer eens.’ Daardoor heeft hij niet de indruk dat je aan zijn voeten ligt te smachten.
Probeer het contact vanaf hier verder uit te bouwen. Voeg hem toe aan MSN en babbel zo nu en dan een beetje tegen hem, maar leg via MSN niet je hele ziel en zaligheid bloot. Dan is de spanning eraf en MSN blijft een beetje een afstandelijk middel. Vergeet ook niet dat veel MSN gesprekken op computers worden opgeslagen en dat ouders er dol op zijn om die gesprekken later stiekem te lezen. Ook kan een onbeheerde computer gemakkelijk door een ander gebruikt worden en het komt vaak voor dat broertjes of zusjes voord e lol op iemands MSN gaan. Je hebt dan niet door dat je niet met hem praat maar met zijn broer of zus die voor de gein doet alsof het hij is. Wees op MSN dus altijd op je hoede wat je zegt.
Als je een date met hem hebt, neem dan de tijd om elkaar te leren kennen. Zoenen op je eerste date is leuk, maar probeer het daar bij te houden. Als je te intiem met iemand bent op je eerste date is het meestal na een date voorbij. Er moet iets te veroveren blijven en bovendien zijn andere intimiteiten allemaal veel leuker als je iemand goed hebt leren kennen.
Copyright by JS-Systems.nl