Maak je eigen website!
 bozz
Hij zegt: "Het ligt niet aan jou, maar aan mij..."
Hij bedoelt: Afgezaagd. Als een jongen dit zegt, bedoelt hij dat hij niet meer met je uit wil, maar dat hij je gevoelens wil sparen. Het is misschien niet origineel, maar hij probeert je tenminste te sparen. De sukkel.

Hij zegt: "Angelina Jolie is een lekker ding."
Hij bedoelt: Angelina Jolie is een lekker ding. Dit is heel eenvoudig. Het is gewoon een feit. Hij probeert je niet met haar te vergelijken of je te vernederen en hij zegt niet dat hij haar mooier vindt dan jou. Jongens zijn namelijk niet zo slim en in dit geval zegt hij gewoon wat hij bedoelt!

Hij zegt: "Ga je dit weekend naar het feest?"
Hij bedoelt: Ik zou je graag mee uit willen vragen, maar ik ben te verlegen dus ik hoop dat je de hint begrijpt. Als een jongen jou leuk vindt, probeert hij je soms via een omweg mee uit te vragen zodat hij niet het gevoel heeft dat je hem afwijst.

Hij zegt: 'Als je me echt leuk vond, dan zou je...'
Hij bedoelt: Ik ben een stomme sukkel en wil mijn vriendin iets laten doen wat ze niet wil, zodat ik kan opscheppen bij mijn vrienden. Ga hier niet op in...

Hij zegt: "Jan Smit is zo slecht..."
Hij bedoelt: Al mijn vrienden denken dat ik de hele dag naar niets anders dan Razorlight en Kaiser Chiefs luister, maar in werkelijkheid vind ik Jan Smit ook goed. Ik ga echter nog liever dood dan dat ik dat toegeef!

Hij zegt: "Ajax moet 4-4-2 spelen en Wesley Sneijder stond wel degelijk buitenspel tegen Vitesse...."
Hij bedoelt: Bla, bla, bla, bla...nee, we hebben geen idee wat hij hiermee bedoelt. Vraag het maar aan je vader...

Hij zegt: "Ik bel je."
Hij bedoelt: Dit is een moeilijke. Het kan zijn dan hij echt van plan is je te bellen. Het kan echter ook zijn dat hij het tegenovergestelde bedoelt. Misschien probeert hij je wel de bons geven, maar weet hij geen originele manier om dat te doen. De enige manier om erachter te komen wat hij bedoelt, is afwachten of hij belt of niet!

Hij zegt: "Ik hou van je..."
Hij bedoelt: Hij houdt van je, op dit moment dan. Jongens zijn niet zo goed als meisjes in emotionele spelletjes. Als hij het dus over houden van heeft, is de kans groot dat hij het ook meent. Hij bedoelt misschien niet voor altijd, maar hij vindt jou op dit moment heel erg leuk. Heerlijk!
Copyright by JS-Systems.nl