Maak je eigen website!
 * Biig Blunders !!*
Mijn Blunder ;;

OMG :| was dit jaar nog op vakantiie !!

ik liep mt 2 vriendinen over de camping in frankrijk en we vervelden ons een beetjé..
we kwamen een stijger tegen en we gingen daar zitten.. maarjá wie bleef eer staan.. IK
marjá er kwam dus een klein speetbotjéé aan gevaren en ik viel recht midden in het bootjé !!
ze vaarden gwn door !!:O ze wisten niet dat ik er in zat :O !! ik werd rood en begon te gillen en schreeuwen !! en me vriendiine aan de kant lagen helemaal slap van het laggen :O toen ze mé uitijndelijk hoorden.. [ náá een héle tijd gechild te hebben ] giingen ze gelukkig weer naar de kant om me daar heen te brengen..
ik schaamde me echt DOOD!! uitijndelijk bleek het de buren van me ons op de camping geweest te zijn! ik had niks aan me má of pá verteld aleen aan me zus ! maarjáá die buren kwamen dus ff langss.. en het was best gezellig dat ik alles vergeten was! toen ze het hele verhaal vertelede.. nou ze lagen mt ze alle slap van het laggen .. & ik.. zat daar maar me dood te schamen !!

[ x x ] Esméé

najá zeldé vakantie ! aleen ik was het niet !!

we zaten een kampvuur te maken mt al onze vrienden..
ik en manÓn gingen wat hout halen maar manón wist niet dat er broeks pijp in de brand stond :O en dat zag ik dus ook niet !! dus we liepen verder het bos in om hout te zoeken.. opeens werd het vet warm in het bos !! naja wij kijken en zagen niks !! toen voelde manon het vet warm worden bij der been ze kijkt naar beneden en ziet dat er broek in de vik stond ! ze trektt hem uit en gooit hem weg !! en wij rennen voor ons leven !! komen we trug [ manón in dr string XP ] zeggen ze allemaal manon waar is je broek gebleven ? manon : in het bos.. xP hij stond in de vik xS ze schrokken er best van !! toen er uit het bos vet véél rook kwam.. naja je begrijpt het al !! manon had mt er broek het bos in brand gestoken !! naja brandweer gebeld enz.. xD niks gezegt of dat ené.. manon mt een handoek om er bene.. naja gelukkig is het goed afgelopen !~! heá sChatjéé ?

[×] ManÓn de broek vikker xD

heb jou nou ook een big blunder die nog niet op de andere site's staan.. ? stuur heb dan naar deze site op !! het mag anoniem of mt je naam !! leeftijd is ook altijd goed ~!!
Copyright by JS-Systems.nl