klik hier om naar lovegirlz te gaan!  
love
De taal die iedereen spreekt… de stille taal van de liefde!!

Flirtologie:
Zo wordt hij de jouwe…binnen een week !!
MAANDAG: vraag een jongen wat hij zoekt in een meisje en de kans is groot dat hij zegt dat ze in elk geval zelfverzekerd moet zijn. Jij zorgt dus dat je er geweldig uitziet en dat jje je ook nog eens blij met jezelf voelt! Ga niet al te lang in je kast zoeken om uiteindelijk een truitje dat je eigenlijk net iets te bloot vindt aan te trekken: sexy is goed ,, maar als je je er niet lekker in volt zie je er allesbehalve sexy uit! Trek liever een outfit aan waar je bv complimentjes over hebt gehad . zorg ook voor een verblindende oogopslag maar overdrijf nie!! Nu moet hij u nog opmerken. Ga nie overdrijve, maar kijk hém eens lief aan en hou zijn blik vast of bots heel zachtjes tegen hem aan in de gang.

DINSDAG: Je missie voor vandaag is uitzoeken wat zijn hobby’s zijn en van welke dingen hij houdt. Je moet tenslotte wat hebben om over te prate! Preobeer duz gesprekke tusse hem en zijn vriende op te vangen en vergeet ook nie u vriendinne in te schakele, want wie weet achter welke waardevolle informatie zij nog kunnen kome. Wat je ook kunt doen is vragen of je zijn iPod even mag bekijken en gebruik als excuus dat je er over denkt één te kopen, maar het nog nie helemaal zeker weet. Je hebt dan gelijk het eerste contact gelegd, mss leidt dat wel tot jullie eerste gesprek. Onthoud zoveel mogelijk van de muziek die op de iPod sta.

WOENSDAG: Mocht zijn iPod gistre nie tot genoeg gesprekstof hebben geleid, dan is het vandaag tijd voor jullie eerste gesprek. Zeg hem gedag als je hem tegenkomt of glimlach even lief naar hem. Wacht met een gesprek aanknopen tot je hem alleen tegenkomt. Met vrienden erbij gedragen jongens zich over het algemeen wat stoerder en hij zit ook niet te wachten op giechelende meiden die achter jou staan. Als je nix weet om over te praten begin dan ovr huiswerk fzow. Hou vooral oogcontact! Dat is persoonlijk en daarbij staat het raar als je de hele tijd naar de grond staart. Zorg da gelle nie zonder onderwerp valt! Want dan denkt hij da ge saai zij en nooit iet te zegge hét!

DONDERDAG: Vandaag is de dag om hem te verrassen; Jongens raken sneller verveeld dan meisjes ,, dus hou het spannend! Ben je en meisjj-meisjj nodig hem dan uit voor een potje tafelvoetbal. Ben je meer een jonges-meisjj doe dan is iets sexy aan. Flirt eroop los !! Plaag hém! Vraag hém uiiit!!

VRIJDAG: It’s showtime! Mrge ga je mé hem uit! Verzorg jezelf en doe een beetjj mysterieus dan weet hij nie waar hij het heeft !! stel de perfecte outfit samen!

ZATERDAG: verzorg u goe en succes…

ZONDAG: als het leuk is geweest stuur dan ’s avonds een smsje!!

De eerste date:
-de plaats is belangrijk (zie plaatse waar je naartoe kunt
Gaan met een jongen)
-maak u eige mooi da vinde jonges belangrijk
-stel u ope…vertel ovr u eige!
-blijf u eige
-maak een afspraak voor de volgende keer
DINGE DIE GE NIE MOET DOEN:
-prate ovr u ex
-knoeien mé u ete
-te aanhankelijk doen
-mé andere mense beginne prate

Als het al aan is: -leen je hemd niet uit! -hou je liefjj goe vast
-beleef same veel plezier
-op de grond slape kan ook leuk zijn (toch mé hém)
-voel de vlinders
-liever één liefje in je armen dan tien op het strand
-een zonsondergang is nog mooier met z’n tweetjes
-wees op alles voorbereid
-beleef samen avonturen
-geniet soms in stilte
-doe nix waar ge geen zin in hebt
-vertel elkaar over u eige,, wa ge tof vind en wa nie, en wa ge al allemaal het meegemaakt. Dan leerde elkaar ineens goe kenne
-als ge mé elkaar praat geeft elkaar dan ook de volledige aandacht!! Het heeft egt geen nut als ge mé u vriendin ant belle zij of op msn zit ofzow…
-wees altij eerlijk! Alsem u nie moet hemme als ge egt de waarheid zegt ovr dinge (op den eersten date nie gaan zegge da ge mé hem wilt trouwe en later 4 kindere wilt is egt nie toegelate) dan ist dus ne sukkel!
-wees royaal mé complimentjes (ooh wat ruik je weer goddelijk vandaag en wat ligt je haar goe)
-Zit elkaar nie te veel op de lip (verwaarloos u vriendinne nieh!!)
-als je een cadeau geeft doe dan iets origineel  nie te meiskesachtig (nie redenere van wa zou ik graag krijge ) restyle een onderbroek  keileuk ideee!!
-als je je vriendje weinig ziet zorg er dan voor dat je nog genoeg contact hebt

Wat kan je het beste kope voor een jonge:
-geurtje (origineeeeeel:p)
-cd (geen gezwijmel!!)
-kleding (als je zijn smaak kent)
-computerspel (weg romantische planne !! hij test het direct uit!!)
-foto van jezelf (wel erg als zijn vriende da ontdekke)
-horloge
-ring (alleen als hij da ook wilt)
-mijn tip: gwn iets leuk! Iets persoonlijk,, da te make heeft mé een gezamenlijk grapke ofzow!!

Wat kunde het beste doen mé ne jonge:
-bioscoop (lang naast elkaar zitte zonder iet te zegge)
-strand/bos
-pretpark/ kermis (lekker hém vasthoude;))
-disco (te luid)
-museum/tentoonstelling (sssssaaaaaaaaaaaaaaaaiiiii!!)
-dierentuin
-stad (shope : égt nieh !! dan knaptem er zooow op af!!)
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!