Meld je gratis aan bij lovegirlz! en maak je eigen website!


    koen brouwer
    biografie


    Naam: Koen
    Geboortedatum: 5 augustus 1988
    Geboorteplaats: Den Haag
    Sterrenbeeld: Leeuw
    Lengte: 1,83
    Oogkleur: Groen/Blauw

    Koen zag het levenslicht op 5 augustus 1988 in Den Haag. Zijn ouders Peter en Hilde zorgden ook nog voor 2 broertjes Willem en Reinier. Als oudste van het stel voelt hij zich best een beetje verantwoordelijk. Op zijn 3e verhuisde hij naar Rotterdam.

    Al vroeg werd duidelijk dat Koen een getalenteerde gozer is. Al op z’n 11e speelde hij mee in de musical Oliver en heeft hij de basis kunnen leggen voor zijn creativiteit als zanger en acteur. Een opleiding aan het bekende Hofplein theater in Rotterdam was een logisch gevolg en dit betekende voor hem jaarlijks enkele grote theaterproducties. Veelal met een prominente rol.

    Ingegeven door zijn moeder die een getalenteerde pianiste is, werd Koen ook handig op de piano. Dit komt van pas bij het zingen en schrijven van liedjes. Regelmatig komt hij dan ook met leuke suggesties voor nieuwe songs.

    Naast de muziek speelt de voetbal ook een belangrijke rol in het leven van Koen. Hij vindt dit erg leuk, en wil hier ook lekker mee door blijven gaan. Als hij geen artiest zou zijn geworden had hij een goede kans gehad om het te maken als profvoetballer. Hij is zelfs een keer benaderd door een talentscout van een grote club…

    Koen zit in 5e klas van het gymnasium en hoopt binnen afzienbare tijd zijn diploma te halen. Tussen de drukte van alle dag door, weet hij toch nog tijd te vinden om zijn huiswerk te maken. Hoewel dit natuurlijk een stuk minder leuk is dan optreden, of een videoclip opnemen met 4:AM.

    Na een geslaagde auditie werd Koen als jongste lid en nieuwkomer als een soort broertje door de rest van 4:AM binnengehaald.

    bron www.4-am.tv

    Maak Koen Brouwers persoon van het jaar 2006!
© Copyright by Lovegirlz.nl