parties!!! hiphop enz..
Woensdag 9 juli speelt Common in Paradiso. Het wordt zijn eerste show in Nederland in bijna exact drie jaar tijd.

Commons meest recente album, kwam vorig jaar zomer uit. Afgelopen november zou de rapper in het voorprogramma van Kanye West staan in de Heineken Music Hall, maar dat ging niet door. Woensdag 9 juli is de herkansing dus. Kaarten kosten € 23 en gaan zaterdag in de voorverkoop.
..
check die shit!!



Vorig jaar verscheen zijn tweede cd Epiphany. De 22-jarige T-Pain stond begin dit jaar tien weken op nummer één in Amerika met het nummer Low, dat hij opnam met rapper Flo Rida. Een paar maanden geleden won hij een Grammy voor Good Life, zijn single met Kanye West, momenteel is hij te horen op één van de beste nummers op de nieuwe Mariah Carey-cd en zo staat er tegenwoordig op bijna elke plaat van een grote Amerikaanse rap- of r&b-ster wel een track met de rappa ternt sanga uit Florida.

T-Pain staat woensdag 18 juni in de Melkweg. Kaarten kosten € 30 en gaan op koninginnedag in de voorverkoop. ...


gisteren konden we op gezag van de promotor drie Nederlandse Wu-Tang-conderten voor juni a.s. aankondigen, hoewel RZA dan op solotournee in Amerika is en GZA dubbelgeboekt stond met een Liquid Swords-show in Eindhoven. Wu komt inderdaad naar Europa, maar pas in juli, en met zijn allen...De agente van de Clan heeft een persbericht laten uitgaan waarin staat dat de Europese tournee van de groep van 10 tot 25 juli plaatsvindt en dat de enige dusver bevestigde show een optreden tijdens een Zwitsers festival is. RZA: "Elk jaar zijn er ongeauthoriseerde agenten die onechte Wu-shows aan nietsvermoedende promotors verkopen en helaas leiden de fans, en onze reputatie, daar onder." Ondanks zijn klachten over het geluid van 8 Diagrams, het laatste Wu-Tang-album, zegt Ghostface Killah in hetzelfde schrijven dat hij "volledig gecommitteerd" is aan de Europese tournee.

..CHECK IT OUT.
Copyright by JS-Systems.nl - Ook een website maken? klik hier