Info Over zanger(essen)
info over zangers...!.



Populaire clipjes

1.beyonce&shakira -Beautiful Liar
2.Sunblock -The first time
3.Ne-Yo -because of you
4.Diddy -Best friend
5.Ciara -Like a boy

Informatie over hun!

Beyonce:
Beyoncé (Houston, Texas, 4 september 1981 Amerikaanse) is winnares van tien Grammy Awards, R&B zangeres, songwriter, actrice, modeontwerpster en het gezicht van House of Deréon. Knowles maakte deel uit van de vrouwensoulgroep Destiny's Child samen met Kelly Rowland en Michelle Williams, maar treedt tegenwoordig als soloartiest op de voorgrond. In haar solocarrière treedt haar vader Mathew Knowles op als haar co-producent, en haar moeder Tina Knowles als stylist. In totaal heeft Beyoncé tien Grammy's gewonnen, drie Grammy's met Destiny's Child en zeven als solozangeres.
Haar volledige naam: Beyoncé Giselle Knowles

Shakira:
Shakira is half Libanees en half Colombiaans.Ze groeide op in Colombia. Op jonge leeftijd maakte Shakira een aantal niet erg succesvolle albums, totdat zij in 1996 het album Pies descalzos (blote voeten) uitbracht. Deze ging ruim vier miljoen keer over de toonbank en zorgde ervoor dat ze in Latijns-Amerika doorbrak. In 1997 volgde een remix-cd en in 1998 brak ze ook door in de V.S., Argentinië, Colombia, Chili, Paraguay, Centraal-Amerika en Mexico met het album ¿Dónde Están Los Ladrones?, geproduceerd door Shakira en Emilio Estefan. Toen ze voor dat album ook een Grammy Award en twee Latin Grammy Awards kreeg, was ze uitgegroeid tot een superster.
Haar volledige naam:Shakira Isabel Mebarak

Sunblock: geen info...

Ne-Yo:
Ne-Yo werd op 18 oktober 1982 als Shaffer Chimere Smith in Camden, Arkansas geboren. Hij groeide op in een éénoudergezin en verhuisde op jonge leeftijd met zijn moeder naar Las Vegas. Na de middelbare school ging hij zingen in een R&B-groep. Deze groep kreeg echter geen contract bij platenmaatschappijen. In Los Angeles gingen ze muziek schrijven voor de groep Youngstown. Het componeren beviel Ne-Yo zo goed, dat hij besloot hierin door te gaan. De door Ne-Yo ingezongen demo's die ze naar verschillende labels stuurden, wekten de interesse bij Columbia, waar hij een contract aangeboden kreeg. Hoewel Ne-Yo een album opgenomen had bij Columbia, werd het nooit uitgebracht. Hij bleef echter wel actief als componist. Zo schreef hij onder andere mee aan nummers voor Mary J. Blige, Faith Evans, Christina Milian, B2K en Rihanna.

Diddy:
Sean Combs groeide op in Harlem, New York. Hij studeerde aan de Howard University in Washington D.C. Amerika voordat hij stagiaire werd bij Uptown Records. Al snel had Sean Combs een leidinggevende taak en was hij verantwoordelijk voor het produceren van albums van sterren als Mary J. Blige en Heavy D. & the Boyz. Na drie jaar werd hij in 1993 ontslagen. Combs richtte hierop zijn eigen platenlabel op, Bad Boy Entertainment. Zijn eerste twee artiesten waren Craig Mack en The Notorious B.I.G., die allebei al snel enkele hits scoorden. Met het debuutalbum van The Notorious B.I.G. (Ready to Die), vestigde Combs (die zich inmiddels Puff Daddy noemde) naam als producent.
Zijn volledige naam:Sean combs

Ciara:
Omdat haar vader militair van beroep was, is Ciara opgegroeid op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten en ook Duitsland. Ze heeft gewoond in New York, Californië, Arizona en Nevada voor ze in Austin terechtkwam.
Ze wilde al van jongsaf aan zangeres worden. Ze werd lid van een meidengroep, schreef liedjes, verliet de meidengroep weer en vond een muziekpartner in de producer Jazze Pha.
Samen met Sean Garrett (ook bekend van Usher's Yeah!) schreef Ciara Goodies en nadat de producer Lil' Jon de demo gehoord, werd het al snel opgenomen en in de zomer van 2004 uitgebracht.
Haar volledige naam:Ciara Princess Harris

Kelly clarkson:
Kelly werd geboren op 24 april 1982 in de Amerikaanse staat Texas, waar ze haar jeugd doorbracht. Ze had geen makkelijke jeugd, wat vooral te maken had met de scheiding van haar ouders toen ze 6 jaar oud was. Daar gaat het liedje 'Because of you' over. Haar broer ging bij haar vader wonen, haar zus bij haar tante en Kelly bleef bij haar moeder.
Kelly was een meisje dat graag zong, en op 13-jarige leeftijd werd ze gevraagd om te zingen in het koor van haar middelbare school. Dit aanbod nam ze aan en vanaf dit moment had ze de kans om haar stem te trainen. Nadat Kelly het diploma van de middelbare school behaalde, besloot ze samen met een vriendin naar Los Angeles te verhuizen om mee te gaan doen met audities en om demo's op te sturen naar platenmaatschappijen. Kelly en haar vriendin waren net een paar uur ingetrokken in hun appartement, toen het appartementencomplex totaal uitbrandde. Gelukkig waren ze op het moment van de brand niet in het gebouw aanwezig. Helaas betekende dit meteen het eind van de reis en keerden ze terug naar Texas.
Haar volledige naam:Kelly Brianne Clarkson

Kijk hieronder voor wie het zijn.
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!