Homesongtekstenwat voor girl friend ben jijhoe zoent elk sterrenbeeldjongens zijn netpolzzboy-o-logieGastenboekContactVrienden





1. omdat je het zo graag wilt , gaan jij en je date naar een restaurant. als de rekening op tafel komt, blijkt die wel erg hoog te zijn. wie moet z'n bankrekening plunderen?
0
0
0
Er is 0 keer gestemd.







2. je vriendje is al drie maanden niet meer uit geweest met zijn vrienden, omdat hij elke vrije avond met jou heeft doorgebracht nu heeft hij wel weer eens zin om met zijn maten de kroeg in te duiken. hoe reageer jij?
0
0
0
Er is 0 keer gestemd.







3. wat lief, je vriendje geeft je zomaar een cd cadeau. de muziek is alleen niet echt jouw smaak. laat je dat merken?
0
0
0
Er is 0 keer gestemd.








4. je boy krijgt een sms van zijn ex. stiekem lees je het berichtje het blijkt dat ze nog regelmatig contact hebben en dat zij hem terug wil. wat doe je?
0
0
0
Er is 0 keer gestemd.









5. hij vraaagt of je weer bij hem komt slapen. normaal gesproken vind je dat heel leuk, maar nu je al twee weken met hem hebt geslapen, heb je zin in een nachtje alleen in bed. hoe maak je hem dit duidelijk??
0
0
0
Er is 0 keer gestemd.







6. je hebt vanavond een date met een echte hunk en hij komt je om acht uur ophalen. Maar om kwart voor acht gaat de bwel al en je bent nog niet klaar. help! wat nu?
0
0
0
Er is 0 keer gestemd.








7. jij en je vriendje hebben ruzie gehad. waar over weet je niet meer, dus over iets belangrijks ging het niet. maak jij het snel goed?
0
0
1
Er is 1 keer gestemd.








8. je boyfriend is vergeten dat jullie drie maanden verkering hebben. jij hebt een diner bereid en cadeaus gekocht, hij heeft helemaal niets, hoe vind je dat?
0
0
0
Er is 0 keer gestemd.








9. jij en je nieuwe vriendje liggen voor het eerst samen in bed. je merkt dat hij zich onzeker voelt over zijn ietwat dikke buik wat zeg jij erover?
0
1
0
Er is 1 keer gestemd.








10. je krijgt een heel romantische liefdesbrief, maar de jongen van wie je m krijgt , vind je niet zo leuk. wat doe je?
0
0
0
Er is 0 keer gestemd.



oke nu ga je nakijken:

1. a=3 b=1 c=2
2. a=2 b=1 c=3
3. a=1 b=2 c=3
4. a=2 b=3 c=1
5. a=1 b=2 c=3
6. a=3 b=1 c=2
7. a=2 b=3 c=1
8. a=3 b=2 c=1
9. a=1 b=2 c=3
10.a=2 b=1 c=3

0-10 punten:lieve lena

jij bent misschien wel het liefste meisje dat er bestaat. dit is natuurlijk helemaal geweldig, maar pas op dat je niet over je heen laat lopen je mag best wel eens zeggen dat je het niet leuk vind dat je vriend nog contact heeft met zijn ex vriendin of dat weinig aandacht aan jou besteedt. laat zien dat jij ook een mening hebt. wedden dat hij je dan nog steeds leuk vind??

11-20 punten: evenwichtige eva
jij hebt een goede balans gevonden tussen geven en nemen. afe en toe geef je hem zijn zin maar alleen als hij jou ook wel eens je zin geeft. zorg er wel voor dat je de dingen die hij echt leuk vindt niet van hem afpakt, alleen maar omdat jij ze niet leuk vindt. verder ben je een perfecte vriendin.

21-30 punten:veeleisende veronique

jij mag wel een toontje lager zingen we snappen daat je je vriendje zoveel mogelijk wilt zien maar dat betkent niet dat hij alles moet doen wat jij wilt en nooit eens iets voor zichzelf kan doen. je zult zien dat, als je lief voor hem bent en hem met zijn vrienden laat afspreken hij je jeuist meer waardeert dan hij nu al doet.
Meld je nu snel aan bij lovegirlz.nl, en maak je eigen site!