Maak je eigen website!
 Gebroken hart?
Tips tegen liefdesverdriet.
Het is uit. Zo ontzettend verdrietig ben je nog nooit geweest. Hoe kom je er ooit weer bovenop?

Gedachten stop zetten.
Het liefst zou je je gedachten stop willen zetten. Je moet namelijk heel de dag aan je ex denken en dat doet pijn. Accepteer je verdriet, want je kunt je gedachten niet tegenhouden. Alleen zo kan je verdriet over gaan.

Praten.
Zeg eerlijk tegen je vriend(inn)en dat je erg verdrietig bent. Zij zijn er om je te troosten en je te helpen. Je hoeft je niet sterk te houden, want iedereen zit wel eens diep in de put. Wil je over je ex klagen, dan moet dat zeker kunnen!

Lijstje.
Maak een lijstje met alle goede en slechte eigenschappen over je ex. Wat links staat is goed en wat rechts staat is fout. Zie je nou dat zij/hij niet perfect is!

Huilen.
Heel hard huilen lost niks op, maar je voelt je er misschien wel wat beter door. Laat ze dus maar komen, die tranen.

Block je ex op MSN.
Dit is misschien wel het moeilijkste van allemaal. Maar, hoe minder contact je met hem/haar hebt, hoe sneller je verdriet verdwijnt... Over een tijdje kunnen jullie vast weer vrienden worden.

Dagboek,
Koop een dagboek en schrijf iedere dag je gevoelens daar in op. Het maakt niet uit wat je schrijft, als je het maar doet. Je schrijft het verdriet zo letterlijk van je af. Later zul je erachter komen hoe effectief een dagboek kan zijn. Ook is het goed om alle gebeurtenissen later nog eens terug te lezen.

Uitwaaien.
Lekker uitwaaien op het strand of in het bos, dat helpt. Op die manier waaien de vervelende gedachten echt uit je hoofd.

Sport.
Sporten maakt gelukkig en geeft energie. Als je in beweging bent, komt er in je hersenen een speciale stof vrij: endorfine. Deze stof bezorgt je een gelukkig gevoel.

Muziek draaien.
Van muziek knapt je humeur echt op. Kies voor vrolijke salsa of dance. Ben je een meisje? Vergeet dan niet de cd's van Anastacia en Destiny's Child. Girlpower!

Lezen over lotgenoten,
Lees een boek over een jongen/meisje dat ook liefdesverdriet heeft. Zo lijkt het alsof je niet de enige bent. Misschien steek je er zelfs wat van op.

Dus wees niet getreurt! Blijf sterk en heb zelfvertrouwen! En denk bij je eigen;

Copyright by JS-Systems.nl