Maak je eigen website!
 trendy style
Tips om je huid gezond te houdenJe bent trots op je huid. En dat is terecht. Want een gave huid is een kostbaar bezit dat je moet koesteren en verzorgen. Voor jou is het van belang je huid te blijven voeden en hydrateren met bijvoorbeeld een verzorgend doucheproduct.

Je geeft aan dat je vrij donker haar hebt. In de meeste gevallen betekent dit dat jouw huid goed bestand is tegen de zon. Het gevaar is dan wel dat je de uitdrogende werking van zonnestralen onderschat. Denk er dus aan je huid altijd te verzorgen met een aftersun als je van de zon hebt genoten.

Uit je antwoorden blijkt dat je per dag een behoorlijke hoeveelheid water drinkt. Uitstekend. Je huid is hier blij mee en het heeft een positieve invloed op de conditie van je huid.

Iedereen heeft graag een schone, frisse huid. Jij staat niet overdreven lang onder de douche. Verstandig, want het stromende water kan je huid vaak sneller uitdrogen dan je denkt. Het is aan te raden niet langer dan 5 minuten te douchen.

Je gebruikt verschillende producten wanneer je onder de douche staat. Wist je dat water en zeep een uitdrogend effect kunnen hebben? Gebruik liever een douchegel die actief samenwerkt met je huid en zo de natuurlijke bescherming van je huid stimuleert.

Je slaapt meer dan acht uur per nacht. Eigenlijk is dat iets te lang. In het ideale geval slaap je acht uur. Dat is precies genoeg om je huid te laten rusten en herstellen.

De huid van je oksels voelt over het algemeen prima aan. Om je huid goed te verzorgen adviseren wij de nieuwe Sanex Intensive Deo. Deze deo, verrijkt met vitamine E, verzorgt je huid intensief en biedt 24 uur effectieve bescherming.
Copyright by JS-Systems.nl