Onderdeel van Lovegirlz.nl
HomeMUSICCxDalles is liefde..Vrienden
alles is liefde





is het een chemische reactie, een raak schot van Cupido, een samensmelting van twee zielen of gewoon iets heel erg fijns?

van flirt tot houden van...
check hieronder de vijf fases van verliefd zijn.

1aantrekkingskracht
wanneer? de eerste dagen tot weken
wat? jij vindt hem leuk, hij jou en jullie willen dolgraag meer over elkaar te weten komen? je leert elkaar steeds beter kennen en het begint langzaamaan te kriebelen in je buik (of niet, en dan blijft het bij een leuke flirt.)

2hevige verliefdheid
wanneer? de eerste twee maanden.
wat? jullie zijn smoor en kunnen werkelijk niets aan elkaar ontdekken wat niet leuk is. de vlinders gieren door je buik en je wilt het liefst dag en nacht bij elkaar zijn. zonder hem voel jij je een beetje verloren.

3nuchtere verliefdheid
wanneer? na zo'n twee maanden.
wat? jullie vinden elkaar nog steeds het einde, maar beginnen te beseffen dat jullie levens niet alleen om elkaar draaien. vrienden, hobby's en spoort zijn er ook nog, dat betekent slim je tijd verdelen

4verliefdheid met gebreken
wanneer? na drie tot vier maanden
wat? je ontdekt dat hij behalve heel leuk, soms ook vreselijk irritant kan zijn en dat jullie lang niet overal hetzelfde over denken? in deze fase zul je uitvinden of jullie genoeg overeenkomsten hebben om naar een serieuzer level te gaan.

5houden van
wanneer? na ongeveer een half jaar
wat? de hevige verliefdheid uit het begin is verdwenen.inmiddels kennen jullie elkaar door en door en weten jullie precies wat je aan elkaar hebt. meestal is dit het moment dat ' verliefd zijn ' verandert in ' houden van ' (of: het moment dat jullie er achterkomen dat je niet de ware bent voor elkaar.)

ik... ik.. ik hou van je!! I love you Pictures, Images and Photos
4 tips om deze 4 woorde een beetje makkelijker over je lippen te krijgen.

1)ik
neem de tijd je hoeft heus niet na drie dates al zeker te weten dat je van hem houdt. wacht dus lekker af tot je zeker bent van je gevoelens voor hem, en besef goed dat het ineens wel heel ' echt ' is tussen jullie als je de magische woorden hebt uitgesproken.

2)hou
geef hem een kans ook je vriendje heeft eventjes nodig om aan het idee van een relatie en een nieuwe liefde te wennen. roep daarom niet meteen dat je zo veel van hem houdt. grote kans dat hij zich rot schrikt en misschien zelfs wel de benen neemt.

3)van
drop een hint laat merken hoe verliefd je bent en zeg lieve dingetjes tegen hem. reageert hij positief en doet hij hetzelfde bij jou, dan weet je dat hij klaar is voor de vier romantische woorden.

4)jou

gooi het eruit
ben je overtuigd van jouw gevoelens voor hem en denk je dat hij er net zo over denkt, flap het er dan gewoon uit zonder er omheen te draaien. grote kans dat hij jou hetzelfde wilde zeggen, maar ook niet goed durfde.

BOYS BRAINSCAN
Jullie eerste date:
jij... bent zo nerveus, gaat daardoor druk praten en floept er dingen uit die je eigenlijk niet had willen zeggen.
hij... is net zo zenuwachtig, maar wordt daardoor juist stiller waardoor het lijkt alsof hij superrelaxt en cool is.
Jullie eerste ruzie:
jij... belt hem twaalf keer per dag omdat je het zo snel mogelijk wilt uitpraten en weer bij hem wil zijn.
hij... neemt zijn telefoon niet op omdat hij even tijd voor zichzelf nodig heeft om over jullie ruzie na te denken.
Jullie jubileum:
jij... bent al weken aan het bedenken met welk geweldig cadeau en bijpassende kaart je he hem kunt verrassen.
hij... is bang dat hij het verkeerde koopt omdat jij altijd precies weet wat je wilt en heeft uiteindelijk op de dag zelf nog niks.
Jullie break-up:
jij... bent huilerig en praat met je vriendinnen alleen maar over hem en de vraag of het ooit nog goed met je komt.
hij... maakt lol met zijn vrienden om te vergeten hoe ellendig hij zich voelt, maar stiekem denkt hij elke minuut aan jou.
love Pictures, Images and Photos
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl