LoveGirlz presents kitty!
Orlando Bloom

Orlando Bloom is natuurlijk een van deze lekkere lieverdjess.. In The lord of the Rings overwon hij middelaarde (alhoewel hij er daar niet zo sexy uitzag) maar zijn gelaat was toch oo zoo egaal glad.. In Pirates Of The Carabbean vertolkt hij Will Turner een piraat die geen piraat wil zijn die tot over zijn oren verliefd is op Elisabeth Swann.. In dezefilm kan hij al zijn charmes en mooiste plekjes ten toon spreiden en ons allemaal verleiden de film keer op keer te bekijken.. We LOve YOu OrlanDo!..

Bradd Pitt

Geen lekkertjespagina zonder Brad Pitt.. Brad Pitt is in vele films te bekijken en te besmachten en te bekwijlen.. In de ene film is hij al mooier dan de andere maar de aantrekkingskracht die Brad uitstraalt is onweerstaanbaar en onvergetelijk.. Heb je Bradd ooit al eens niet sexy gezien? Ik dacht het niet.. In de Film Meet Joe Black speelt hij de dood.. Nou ja.. De dood is onzichtbaar maar heeft zich in het lekkere lichaam van Brad genesteld.. Goede keuze zouden wij zo zeggen.. In mister en miss Smith speelt Bradd een geheim agent.. Hij speelt ana de zijde van angelina Jolie die later de moeder van zijn zoon werd.. Proficiat! Maar eh Bradd?.. Word je zoon even lekker als jij?

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio hoort natuurlijk ook op deze pagina thuis.. Hij is vooral bekend van de klassieker 'Titanic' waar hij de rol van jack vertolkt.. Hij beleeft ook een hartstochtelijke relatie.. wij zijn verzot op leonardo's jonge tijden.. Hij word nu niet bepaald knapper met de jaren.. Zijn charmes bevinden zich in zijn jonge films met de titanic meegerekend.. De blik in de ogen van leonardo wanneer het schip ten onder gaat is om van te snoepen en de spanning is te snijden. Natuutlijk moeten we allemaal huilen als leonardo ook nog eens zelf ten onder gata en bevroren het water inglijd.. Bye Bye Leonardo!

Heath Ledger

Heath Ledger hoort hier ook ongetwijfeld thuis.. Natuurlijk is het een kwestie van smaak maar deze hete Heath is ook zeker en vast ene lekker lieverdje.. Hij heeft een lieve maar toch stoere uitsraling net zoals Brad en dat vinden we natuurlijk ongelooflijk sexy.. In A Knight Stale vertolkt Heath de rol van Wiliam.. Een toekomstgerichte heerlijke sexy knappe en versmachtbare, stoere ridder.. Een filmpje om van te snoepen of een fijne film om met je vriendinnen onder de loep te nemen! Allemaal wegdromen bij de blond-bruine haren en zijn mooie reebruine ogen! In de film The Patriot is Heath ook om op te eten.. En natuurlijk weer enorm heldaftig! We Love Heath!

jesse Mccartney

jesse Mccartney hoort hier echt wel bij hoor, bijna elk tiener meisje is smoor op hem hij is acteur, zanger, en een lkkerding hij heeft een heel lief baby faceje en hij heeft lieffe lippen mooie haren en en ....... gwn LEUK!!!