Maak je eigen website!
 Liefde 2
summer love Pictures, Images and Photos


Elke keer als ik je zie staan,
dan wil ik mijn armen om je heen slaan.
Jij bent het die mijn hart sneller doet kloppen.
Mijn gevoel voor jou is niet meer te stoppen.
Je veroverd mijn hart, keer op keer.
Ik wil geen ander, nooit meer.



Ik deel mijn gedachtes met jou, omdat we samen 1 zijn, omdat je me begrijpt in de tijden als we alleen zijn. Jij weet wat ik wil, wat ik voel, wat me raakt, wat ik nodig heb in tijden als het even niet meer gaat. Ik weet wat je betekent voor mij in dit zware leven. Voor mij blijf je een medicijn tegen het verleden. Ik kan niet zonder je, ik bewonder je. Liever 1 wereld met jou dan honderdduizend zonder je. Het is jij en ik, niemand komt daartussen. Problemen die ik heb kan ik bij jou laten rusten. Zonder jou kan ik niet zijn geworden wat ik nu ben. Ik deel gedachtes en gevoelens, omdat je me zo goed kent. Die dingen wat wij hebben, geen zin kan dat vertellen. Het is jij en ik en alles wat we samen hebben. Mijn herinneringen aan jou doen me eindeloos staren. En ook al zijn er wat dingen gebeurd, voor mij blijf je de ware. Als je ooit valt, zal een engel je vangen, want met het vuur van onze liefde zal de duivel zich branden. Pak me hand, kijk niet naar wat achter ons ligt. We kijken vooruit met de mooie toekomst in het zicht, want er zal altijd een weg zijn voor jou en mij. En zo niet, dan vecht ik er voor 1, met jou aan mijn zij. Voel je je rot over je verleden in je leven, dan zal ik je de bange verdrietige dagen doen vergeten. Ik adem in en uit, ik leef van de gedachtes over jou. Je bent mijn kleine vuurtje in de harde bijtende kou.
Ik hou ziels veel van jou, mijn boy voor altijd.



Jij bent in mijn gedachten,
ik denk veel aan jou.
Ik begint langzaam te beseffen, dat ik echt van je hou.
Dit is geen spel, dit is niet zomaar iets tussendoor.
Jij bent echt heel speciaal, en daar ga ik voor.
Als ik met iets zit, ben jij er voor mij.
Je steunt me door dik en dun, dat maakt me echt heel blij.
Je bent altijd goed voor mijn humeur, je geeft me het gevoel speciaal te zijn.
De manier hoe jij met me omgaat, vind ik erg fijn.
Je bent lief, leuk, grappig en te vertrouwen, je bent er als je kan.
En door alles wat je voor en met me doet weet ik,
dit is houden van.



Sluit me in jouw armen, ik doe m'n ogen dicht. Bij jou voel ik me veilig, Het lijkt een eindeloos gedicht. Het zijn de kleine dingen die je voor me doet. Je bent zo snel tevreden, alles kan bij jou, niets moet. Je fluistert lieve woordjes en streelt zachtjes door m'n haar. Ook vervelende momenten, je staat altijd voor me klaar. Ik kijk diep in je ogen, bij jou voel ik me vrij. Je schenkt me je vertrouwen. Ja, de mooiste, dat ben jij .



You made me the happiest person on earth. And everytime I'm with you, I feel happy and safe. You give me the feeling I've never had before. Ik hoop dat je nog lang bij me blijft, cause you belong to me!

Most love en ik hou van jou,
no matter what!



Voor jou wil ik me geven, voor jou ben ik berijd te leven. Zal je me omarmen en dan heerlijk verwarmen. Voor jou wil ik alles doen alles voor een zoen. Zal je me in je wereld laten of mij voorgoed verlaten? Voor jou ga ik door het vuur. Vlinders vind je in allerlei geuren en kleuren, maar er is een vlinder en die is heel zeldzaam. Dat is de vlinder in mijn buik en die zegt, schat ik wil jou. Jouw lieve ogen deden vast heel wat harten sneller slaan, maar zo hard als het mijne is er vast nog niet een gegaan.
Ik heb een klein deurtje in mijn hart, het is nooit op slot, je mag er altijd binnen. Als jij honderd kan worden, wil ik honderd min een dag worden, zodat ik nooit een dag zonder jou hoef te leven. Als ik een roos zou krijgen voor iedere keer als ik aan jou dacht, zou ik elke dag in een rozentuin doorbrengen, denkend aan jou. Zoals een roos water nodig heeft, zoals een seizoen verandering nodig heeft, zoals een dichter een pen nodig heeft, zo heb ik jou nodig.
Éen keertje jouw op mij gerichtte oogopslag maakt voor mij een onvergetelijke dag. Één keertje het horen van jouw stemgeluid sluit van alle anderen, hun praatjes uit. Één keertje het opsnuiven van jouw geur blijft me bij als de heerlijkste odeur. Maar wanneer jij me slechts één keertje kust, val ik flauw. Ik heb je lief, mijn schat, mijn lieveling, mijn knuffeldier. Ik heb zonder jouw geen, maar met jou, plezier. Al is jouw lichaam met zaagsel verhuld, jouw trouw aan mij maakt me verguld. Verguld met fantastische gedachten, jij slaapt naast mij, alle nachten. In mijn dromen en fantasie ben je echt en dat meen ik oprecht. Als jou hart een cel is, dan wil ik levenslang. Jouw mooie ogen, jouw lieve
lach, jouw warme stem. Dat is waar ik aan denk, de hele dag!



I'm going to sleep,
to dream about you.
Two more dreams,
and my dream comes true.
Because after one more dreams,
I see you.



Ik heb de afgelopen 4 maanden veel met jou gelachen en ook getreurd, maar de meeste herinneringen zijn geweldig aan wat er allemaal is gebeurd. Het mooiste wat mij ooit is overkomen ben jij. Iedere keer als ik alleen al jou stem hoor word ik blij. Jij weet mij altijd op een of andere manier vrolijk te maken, zelfs op de momenten waarin ik het nut van bepaalde dingen niet meer inzie. Je weet altijd wat je zeggen moet en op een bepaalde manier heb jij mij echt geraakt. Hoe? Dat weet ik niet, maar het is je echt gelukt!



You're like the stars in the heavens asking myself, can I last without you laughing at my bad jokes. You're my world, things have gotten crazy since I met you. And I love it was it the day I said I love you like a dozen times in a row. I don't know, but it doesn't even matter. Just happy, we're together hopefully forever.



Mis je elke minuut elke dag. Je mooie ogen je stralende lach.
Lach naar me en de pijn verzacht. Kijk in je ogen en het geeft me kracht.
Om met jou samen door het leven te gaan. Met jou aan me zijde kan ik overal tegen aan. Je moet het weten ik laat het je merken. De liefde tussen ons wordt met de dag sterker.



Er is altijd wel iemand iemand aan je zij. Altijd wel iemand die hetzelfde vindt als jij. Iemand die weet dat je alles aan kan. Iemand die je steunt met al je leed. Er is altijd iemand die eerlijk is tegenover jou. Altijd is er wel iemand die tegen je wil zeggen, ik hou van jou.



Two body's one feeling,
two minds one thought,
two lips one kiss,
two hearts one love.



Here's my love, take it.
Here's my soul, use it.
Here's my heart, don't break it.
Here's my hand, hold it.
And together we will make it forever.



LOVE ME, LOVE ME NOT.
HATE ME, BECAUSE I'M HOT.
SCREAMING, ABOUT MY TOUCH.
MISS MY, CAN'T GET ENOUGH.



Jij bent mijn dag, 
jij bent mijn nacht,

jij bent de jongen waar ik altijd al op heb gewacht.
Ik heb je gevonden en ik laat je niet meer gaan, alleen al die twinkeling in je ogen die ik niet kan weerstaan.
Je stem, die lieve woordjes fluistert en je armen om me heen.
Ik weet het nu echt zeker, 
zoals jou schatje is er geen een.
Hou van mijn mannetje.
Copyright by JS-Systems.nl