Maak je eigen website!
 Avril lavigne
Avril Lavigne werd op 27 September geboren, in 1984. Ze was het middelste kind in een gezin wat bestond uit 5 personen. Ze woonde in Napanee, Ontario (Canada). Al ongeveer vanaf dat ze kon praten, zong ze een beetje.

Toen ze 16 was, werd ze ontdekt en getekend bij Arista. Ze nam haar debuut CD op. 'Alles wat ik schrijf komt recht uit mijn hart. Soms heb ik het gevoel alsof mijn gitaar mijn therapeut is,' zegt zij erover.

Zelf muziek en teksten schrijvend, gitaar spelend en zingend kan je haar sowieso op muzikaal gebied een multi-talent noemen. Maar als persoon is Avril niet minder getalenteerd. De bandleden omschrijven haar vaak als prettig gestoord, betrouwbaar en aardig. Fans die haar hebben ontmoet, ontkennen dit op zijn minst.

Een skater-punk, een dynamische geest, een wilde meid. Eén van die zeldzame schepsels, die toen ze twee was al indruk maakte met haar stem en persoonlijkheid. Een kind dat opgroeit in een klein stadje, dat in de klas niet stil kan zitten, maar het zelfvertrouwen en de wilskracht heeft om zo goed als in haar eentje in New York City en Los Angeles haar talent als songschrijfster te gaan bijschaven.

Een verrassend ongedwongen en extravagante 17-jarige, die alles in huis heeft om een ster te worden, en dat volledig op haar eigen manier.

Begin 2002, toen Avril 17 jaar was, kwam deze cd (Let go) uit en met de single 'Complicated' brak ze meteen wereldwijd door!

Haar prille stijl moet nog tot rijpheid komen en moet zich nog uiten. Zangeressen met minder 'uitdrukkingskracht' dan Alicia Keyes, Vanessa Carlton of Britney Spears zijn we eigenlijk meer gewoon. Avril Lavigne raadt ons in haar liedjes aan 'echt' te zijn. Dat is misschien de eerste raad die wij aan haar kunnen geven.

biografie :

Naam: Avril Lavigne
Verjaardag: september 27, 1984
Geboorte stad: Napanee, Ontario (Canada)
Schoen maat: 37
Haar kleur: Blond
Kleur ogen: Blauw-groen
Familie:
Ouders: Judy and John
Broertjes/zusjes: Matt (19), Michelle (14)
Huisdieren: een miniatuur schnauzer, Sam
Favoriete dingen:
Kleuren: zwart, rood
Pizza Toppingen: Olijven
Bands: Goo Goo Dolls, System of a Down, Matchbox 20, Green Day, Sum 41, Blink 182
Liedje op haar album: Losing Grip
plaatsen om te bezoeken: Italië, Parijs, en Stockholm








avril en haar vriend
















Avril is
104
9
2
Er is 115 keer gestemd.
Copyright by JS-Systems.nl