Maak je eigen website!
 Antiverveel tips
Je vriendinnen gaan allemaal gezellig op vakantie naar Spanje, Frankrijk, Griekenland enz. Maar jij blijft deze zomer alleen achter en hebt helemaal niks te doen! Dan heb ik hier wat tips om je niet te vervelen!

1. Maak een Cocktail!

Wat heb je nodig?
- Een mixer of blender

Het fruit dat jij lekker vindt, bijvoorbeeld:
- Watermeloen en mango
- Druiven en Kiwi
- Galia Meloen en Sinaasappels

Gooi alles in de mixer/blender en giet het in een glas. Een rietje er in en genieten maar! En het is nog eens gezond ook…

2. Do It Yourself
Heb je zin om creatief bezig te zijn? Op Girlscene vind je bij 'Fashion' het onderdeelDo It Yourself. Daar staan allemaal leuke dingen om te maken!

3. Foto's maken
Als je een camera hebt of je mag er één van je ouders lenen is het ook leuk om foto´s te gaan maken. Met een vriendin of gewoon van jezelf. Natuurlijk is het ook leuk om foto´s van bloemen of andere mooie dingen te maken

4. Geen geld en veel tijd?
Was de auto van je ouders, buurman, opa/oma. Laat de hond uit van de buren. Maai het gras etc. Natuurlijk vraag je er wel een beetje geld voor!

5. Geef je kamer een make-over
Je hoeft niet meteen een hele nieuwe kamer te nemen. Maar je kan zelf wel een leuke kamer maken in de stijl van de zomer. Bij veel winkels kun je leuke dingen kopen om je kamer in een vrolijke stijl te krijgen. Ook kan je een leuke fotocollage maken met foto's van jou en je vriendinnen! Ook op Girlscene staan wel tips om je kamer op te leuken.

6. Organiseer een leuk feestje
Al je vriendinnen zullen vast niet tegelijk op vakantie zijn. Organiseer dan een leuk feestje! Koop fruit, meiden bladen, lekkere snacks en laat iedereen haar handdoek mee nemen. Ga lekker in de tuin liggen met z'n allen en relax. Een leuk muziekje op de achtergrond en iedereen zal het al gauw leuk vinden.

7. Verveel je je nog steeds?
Verveel je je nog steeds? Pak dan een leuk boek en lees hem lekker met een koel drankje buiten in de tuin. Kijk een dvd, maak een scrapbook of een fotocollage. Ga sieraden maken of schrijf een mooi verhaal.
Copyright by JS-Systems.nl