HomeHou van jou in alle talen :)Klik hier nietIk & MOdeVraaglijstJeeBeroemde knappe mannen.Mooie Gedichten.Mooie Mobiele Telefoons.:)Top 40 van NU. {muziek}Betekenis vn een ZOEN (K)Links...:)Make Up Tips.Beauty en de Nerd ^.^Belangrijk ! ! ! ! ! ! ! !Ikk.. <��Msn plaatjes *Jan Smit** Poll..*FotoboekGastenboekContactVrienden

Beauty en de Nerd.
Ik vond het progamma erg leuk :) grappig enzo... je weet wel.;).. Hier zijn de Prensentatoren :



MATTHIAS KOPPE EN RENATE VERBAAN
Renate Verbaan (Rotterdam, 27 oktober 1979) maakt carrière als VJ bij TMF. In 2004 houdt dit station audities voor een nieuwe VJ. Renate doet mee en eindigt bij de beste drie. Tijdens de TMF Awards 2004 wordt zij door het publiek gekozen tot de beste van de drie kandidaten.


In oktober 2006 klaart ze haar laatste klus bij TMF, waar ze dan zelf de awards-show presenteert. Daarna vertrekt ze naar RTL 5. Daar presenteert ze de Nederlandse versie van Beauty & De Nerd. Ook treed ze toe tot het team van RTL Travel: Hotspots


Tv-presentator Mathias Coppens (7 juni 1978) is de broer van Staf Coppens. Die kennen we natuurlijk allemaal uit Dancing on Ice. Samen presenteren ze De Meest Identieke Tweeling op VTM. Met zijn neef Dieter Coppens gaat hij op avontuur in het programma De Poolreizigers. Hij nam ook al deel aan het Verstand Van Vlaanderen met Bekende Vlamingen. Mathias heeft, buiten Staf, nog een broer, Maarten Coppens.


En dan nu toch de winnaars van Beauty En The Nerd 2006:



Ja dit zijn de echte winnaars. :p .. hier 2 stukjes over hunzelf. :
Rachael :

NAAM: RACHAEL
Leeftijd: 21 jaar
Burgerlijke status: Vrijgezel en woont bij haar ouders
Studies: Handel
Beroep: promotiewerk, hostess
Hobby/passies: kledij, uitgaan en muziek (r&b, hiphop, minimal)
Sterkste punt: giechelt veel, gebruikt haar charmes om mannen rond haar vinger te winden.
Zwakste punt: koppig
Motivatie: wil gasten leren hoe ze een meisje als gelijke moeten aanspreken. Doet niets liever dan stylen en restylen.


Omschrijving:
Rachael is een exotische gazelle die graag uitpakt met haar schoonheid. Ze geniet met volle teugen van de aandacht die ze van vele jongens krijgt. Ze zal het niet nalaten om zoveel mogelijk drankjes te versieren tijdens een avondje uit. En versieren kan ze als de beste. Met haar ogen lonken, met haar haar zwieren, te pas en te onpas giechelen. Rachael weet hoe ze je moet inpakken! Rachael heeft een uitgesproken mening over alles. Politiek volgt ze niet, want dat interesseert haar niet. Rachael is schoenen- en topjesverslaafd. Ze staan geordend in dozen, sommigen heeft ze nog nooit aangedaan. Ze vindt ze gewoon mooi om naar te kijken!


In haar auto liggen altijd verschillende kledingstukken om voor iedere onverwachte situatie de gepaste kledij te hebben. Rachael is warm, fel, innemend: een Black Beauty!


Quotes:
“Schoenen zijn zo mooi. Ik koop ze en ik kijk er naar, want ze zijn te mooi om aan te trekken.”


“Ik ben één keer naar een festival geweest. We hebben ons strategisch geplaatst langs de douches. Gelukkig, gelukkig, gelukkig, waren er douches, want anders was ik gewoon naar huis gegaan.”


“Ik sta iedere dag minstens een uur voor de spiegel. Dan ga ik weg, en kom ik terug. Ik kijk in de spiegel, ga weg, en kom nog eens terug kijken. Alles moet goed zitten he!”

En dan had zij natuurlijk ook nog een Nerd : Erik ...


NAAM: ERIK
Leeftijd: 23 jaar
Opleiding: Bezig met studie Informatica
Beroep: Student
Hobby's: Spellen (Bordspellen, kaartspellen, wargames, rollenspellen, computerspellen) en Anime (Japanse animatie) en DDR (Dansen op een dansmat achter de computer)


Omschrijving:
Ik ben te uniek en divers om dit te kunnen.


Wat vind je belangrijk:
Ik ben een nerd in de breedste zin van het woord. Het meeste wat nerderig is slaat wel zo'n beetje op mij maar ik ben niet overal even goed en handig in als sommige anderen. Ik heb een paar jaar in het bestuur gezeten van de spellenvereniging op de universiteit.


Wat moeten we echt van je weten:
Erg leuk om te melden is dat ik in 2005 verkozen ben als grootste Nerd die er op de UT rond loopt. Aan de hand hiervan ben ik landelijk bekend geworden doordat ik schitterde op de voorpagina van de Intermediar.


Zo dit was het stuk over Beauty en de Nerd ik hoop dat jullie het leuk vonden. & vinden natuurlijk.
Enne als je der tog bent :p laat ff stem achter Plss.. :p je krijgt der echt een trug.. Nja kijk maa wat je doet..

Dikke Kuss van Mij (K).
Meld je nu snel aan bij lovegirlz.nl, en maak je eigen site!