HomeHou van jou in alle talen :)Klik hier nietIk & MOdeVraaglijstJeeBeroemde knappe mannen.Mooie Gedichten.Mooie Mobiele Telefoons.:)Top 40 van NU. {muziek}Betekenis vn een ZOEN (K)Links...:)Make Up Tips.Beauty en de Nerd ^.^Belangrijk ! ! ! ! ! ! ! !Ikk.. <��Msn plaatjes *Jan Smit** Poll..*FotoboekGastenboekContactVrienden

Make Up De meeste meiden houden daar wel van.



Daarom Hier een Paar Make Up tips.
-----------------------------------------------------------

Tip 1 ( reinigen ) :
Voordat je make-up aanbrengt, zorg je voor een schone huid. Gebruik geen zeep, dat droogt de huid uit. Kies liever voor een zeepvrije facewash of een melk opgevolgd met een milde tonic om de huid te reinigen. Een reiniger opent de poriën (om goed te kunnen reinigen) en een tonic werkt adstringerend (samentrekkend) en verwijderd de laatste restjes vuil en reiniger. Gebruik het daarom altijd samen. Alleen een melk of een tonic gebruiken om te reinigen is in feite zinloos. Een tonic is in principe geen reinigend product. En gebruik je alleen een melk, dan kan je huid nog vettig aanvoelen en is je huid onvoldoende schoon. Reinig je huid elke dag, ook als je nooit make-up draagt. Er hangt nogal wat onzichtbaar vuil in de lucht. Alleen met water reinigen is niet voldoende, want alleen water lost vet en vuil niet op, met als gevolg een vale huid met verstopte poriën. Breng daarna een verzorgende, beschermende dagcrème aan die bij je huidtype past. Dat is de beste basis om make-up aan te brengen.

Tip 2 ( camouflage ) :
Met een camouflagestick kun je bijvoorbeeld pukkeltjes, puistjes en gesprongen adertjes (couperose) camoufleren. Je kan het op zichzelf gebruiken, of in combinatie met een foundation. Een camouflagestick is in feite een dikke, dekkende foundation in een stickvorm, die over het algemeen beter dekt dan een foundation. Kies de kleur net zoals je de kleur van een foundation test. Breng het op de kaaklijn aan. Zie je kleurverschil, dan is het niet de juiste kleur. Een verkeerde of te donkere tint, kan oneffenheden juist accentueren. Als je het hebt aangebracht, 'klop' het dan met je vinger uit. Maak bij het camoufleren van een puistje zo min mogelijk 'veeg' bewegingen.

Voor Nog Meer Tips kijk op de volgende Site :

Hier vind je alles over Make up.
Meld je nu snel aan bij lovegirlz.nl, en maak je eigen site!