Maak je eigen website!
 stas!!!
Oops! Britney Did it Again!.

06.11.2007 Kijk maar uit als je ooit Britney Spears in haar auto voorbij ziet rijden. De 25-jarige zangeres is voor de tweede keer in een maand tijd, over iemands voet heen gereden!

Christina Aguilera geeft zwangerschap toe.

06.11.2007 Het buikje van Christina heeft het eigenlijk al verklapt maar de zangeres heeft eindelijk in een interview toegegeven dat ze in verwachting is. Christina en haar man zijn al gespot tijdens het shoppen van babyspullentjes.

Spice Girls uit de kleren in nieuwe videoclip.

06.11.2007 De spice girls zijn voor even terug! En hoe? Speciaal voor hun reünietour en verzamelalbum hebben ze een nieuwe single opgenomen met de Naam: 'Headlines'. In de clip zullen ze Poedeltjenaakt te zien zijn!



Vreemde rol voor Angeline Jolie.

07.11.2007 Deze keer hoeven we niet jaloers te zijn op haar rol, want in de nieuwe film 'Beowulf' zal Angelina Jolie niet als mooie vrouw te zien zijn maar als een glibberige hagedisvrouw! De sexy actrice is in de film te bewonderen als de moeder van een angstaanjagend monster. De film zal vanaf 22 november gaan draaien.

Within Temptation valt weer in de prijzen

07.11.2007 De band Within Temptation heeft het goed voor elkaar. Eerder deze maand wonnen ze al 3 TMF awards en een MTV award. Deze keer werd de prijs gegeven tijdens de World Music Awards voor bestverkopende Nederlandse artiest.

Heeft Rihanna last van sterallures?

07.11.2007 Vastzitten in het verkeer is niet fijn. Zangeres Rihanna vindt het zelfs zo vreselijk dat ze er onwel van wordt. Ze heeft daarom voor haar optreden in Ierland gevraagd of ze met loeiende sirenes van politiewagens naar het optreden kan worden gebracht. De organisatie vindt dat dit wel erg ver gaat.
'We krijgen veel van dit soort vreemde verzoeken als Amerikaanse artiesten naar ons land komen', vertelt een insider die de beroemdheden begeleidt. 'We doen ons best om het Rihanna hier zoveel mogelijk naar haar zin te maken, tenslotte is ze de grootste internationale naam van het moment. Een politie-escorte mag ze echter op haar buik schrijven.' Misschien moet Rihanna eens naar de teksten van haar eigen nummer luisteren?: 'Shut up and drive'!

Sugababes: 'Wij zijn geen bitches'

08.11.2007 Er wordt vaak negatief nieuws vermeld over de meiden. Ze zouden verwend en vervelend zijn. Volgens de babes is daar helemaal niets van waar en zijn ze juist heel vrolijk! Je zou denken dat ze geen zin hebben om te lezen dat ze niet leuk zijn, maar dat is niet zo! Ze zijn toch wel een beetje nieuwsgierig naar wat er allemaal over ze wordt geschreven.

Jan Smit moet onder het mes

08.11.2007 Arme Jan Smit. Artsen hebben hem verteld dat hij geopereerd zal moeten worden aan zijn stembanden. Jan mag daarna een half jaar niet meer zingen. Hierdoor komt zijn hele planning in de war. Zijn tournee die januari van start zou gaan is afgelast en de opnames van zijn nieuwe album zijn voorlopig van de baan. Gelukkig laat Yolanthe hem in zien dat hij nu wel even lekker rust kan nemen en leuke dingetjes kan shoppen voor in het huis.


Amy Winehouse blijft in de cel

13.11.2007 Een avondje op de bank met manlief zit er voorlopig nog niet in voor Amy Winehouse. Haar man Blake Fielder-Civil, blijft in voorlopige hechtenis. Hij zou een man hebben gedwongen niet tegen hem te getuigen. Hij wordt verdacht van een weldadige beroving van een barman.

Joss Stone favoriet van prinsjes William en Harry

13.11.2007 De zangeres Joss Stone valt behoorlijk in de smaak bij de Engelse prinsen. Ze werd zelfs gevraagd om Op te treden tijdens het herdenkingsconcert van hun moeder Diana. Er wordt gesuggereerd dat Harry een oogje zou hebbenop de zingende diva.

Paris dól op paparazzi

13.11.2007 Je zou denken dat je als bekende ster helemaal gek wordt van al die paparazzi. Maar bij Paris Hilton is dit absoluut niet zo.
Paris Hilton was in Korea om een modellencontract van FILA te ondertekenen. Tijdens de persconferentie stak ze alle paparazzi een hart onder de riem door te vertellen dat ze hen respecteert.


Matt Damon meest sexy man van 2007!

15.11.2007 And the winner is: Matt Damon! De acteur is door het Amerikaanse tijdschrift ‘People’ uitgeroepen tot de meest sexy man van afgelopen jaar. Zijn onweerstaanbare gevoel voor humor en zijn betrouwbaarheid gaf de doorslag. Grey's Anatomy acteur Patrick Dempsey werd tweede.

Christina Aguilera denkt aan toekomst baby

Christina Aguilera denkt aan toekomst baby
15.11.2007 Christina Aquilera zet alles op alles om haar toekomstige baby in een goede wereld op te laten groeien.
De zwangere zangeres roept daarom alle vrouwen op om voor hun mening uit te komen en massaal te gaan stemmen. Hiermee steunt ze het project 'Rock the vote'.
Jammer voor Christina dat haar zwangerschap meer aandacht krijgt dan het goede doel...

Is er opbloeiende liefde tussen Monique Smit en Thomas Berge?

15.11.2007 Er gaan geruchten dat de jonge artiesten Monique Smit en Thomas Berge niet van elkaar af kunnen blijven, maar het 'verliefde' koppeltje blijft een romance hardnekkig ontkennen.

Angelina en Brad raken misschien adoptiedochter kwijt

16.11.2007 Angelina Jolie en Brad Pitt dreigen hun adoptiedochter Zahara kwijt te raken.
De dochter van het sterrenkoppel wordt teruggeëist door haar familie in Ethiopië. De biologische familie van Zahara vindt dat de gemaakte afspraken met Jolie en Pitt niet na zijn gekomen.

Operatie Jan Smit geslaagd!

16.11.2007 Zanger Jan Smit kan blijven zingen. De operatie van aan zijn stembanden is goed geslaagd.
De situatie bleek wel erger dan verwacht. De Volendammer had naast een poliep, ook twee diepe groeven achter in zijn keel. Auwie! De chirurgen troffen ook veel bindweefsel aan. „Alles is echter nu weer hersteld. We zijn dolblij”, vertelt Jans manager, Jaap Buys, opgelucht.
Al snel na de operatie werd Jan gerust gesteld door zijn arts: ‘Je vertrouwde stemgeluid is behouden gebleven. En je zal weer als vanouds kunnen zingen’. Gelukkig, maar helaas moeten we daar nog wel eventjes op wachten want hij mag de komende zes maanden nog niet zingen.

Lindsay Lohan 84 minuten in de gevangenis

16.11.2007 Wanneer je in Amerika iets uitvreet en je moet in de cel dan zijn ze niet zo streng met het uitzitten van je straf. Lindsay Lohan weet hier alles van.
Afgelopen donderdag meldde ze zich in de gevangenis van Los Angeles om haar straf uit te zitten voor het rijden onder invloed, maar ze mocht al snel weer naar huis. Lindsay moest eigenlijk 24uur zitten maar dit werden 84 minuten. In de cellen van Los Angeles is een groot gebrek aan cellen, dus Lindsay mocht weer naar huis.

Nieuwe lover voor Jennifer Aniston?

16.11.2007 Zou Jennifer Aniston na haar mislukte huwelijk met Brad Pitt en de relatie met Vince Vaughn, dan eindelijk de liefde van haar leven hebben gevonden?
Ze is al verschillende keren gespot met ‘Sex and the city’-ster Jason Lewis. Volgens de Amerikaanse roddelpers bloeit er iets moois tussen de twee omdat ze al een paar dates hebben gehad. “Ze hebben al een paar keer met elkaar afgesproken”, meldt een bron het Britse tijdschrift Closer. “Jason vindt Jennifer een prachtige vrouw en het klikt erg goed tussen hen. Ze hebben veel met elkaar gemeen.”
Copyright by JS-Systems.nl