Over popsterren
We hadden een gesprek op het forum met meisjes van 14.
Daardoor hebben we nu deze knop.
Lees maar gauw verder.

1e ingrid zei:

het zou een beetje raar zijn he als alle popsterren gewone mensen waren als jij en ik, nee popsterren willen net opvallen met zo´n dingen. justin hawkins zou toch ook niet zo opvallen zonder zijn kleding en elthon john met zijn collectie brillen en zo heeft iedere popster wel iets. zo gaat dat nu in de popwereld en ik zie het niet snel veranderen, ... en mischien is dat wel beter zo.


Toen zei een meisje iets ouder van 15. Roos hete ze:

Het is een hard wereltje daar, zodra je niet opvalt lig je eruit. Je moet wel iets persoonlijks hebben, zoals bv. idd Elton John met zijn collectie brillen. Als je niet met de tijd meedraait ben je niet meer populair. Je moet telkens met iets anders komen.
En ik vind het denk ik ook niet zo erg. Het is een wereld en het zijn mensen om ons te entertainen, als dat jaar in jaar uit hetzelfde zou blijven, raak je er op een gegeven
moment ook op uitgekeken.

De hele wereld volgt met water in de mond alle roddels over iedereen, als je gewoon zou zijn en niet opvallen zou je ook niet interessant zijn voor de rest van de bevolking. Je hebt toch minstens 1 schandaal nodig om echt iets te zijn in die wereld, het liefst meer. En als je nog geen bezoek aan de plastische chirurg hebt gebracht, kun je dat maar beter snel doen. Straks is het enige wat mist aan jouw carrière dat je geen problemen hebt gehad met de pers omdat die weer eens iets beweerden wat totaal niet waar is. Dat kan toch niet? Een beetje popster behoort zijn hele carrière te vechten tegen de leugens van de pers, wat maakt het uit dat je leven er aan onderdoor gaat?

Tsja, zoals ik al zei, het is een hard wereldje.

Er waren nog meer opmerkingen alleen deze waren de 2 belangerijkste.
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!