Maak je eigen website!
 _*_beyonc�_*_
Beyoncé

Geboortedatum: 4 september 1981 Geboorteplaats: Houston, Texas, USA


Het begin:
Beyoncé was al vroeg bezig met zingen. Toen ze acht jaar oud was, deed ze auditie voor een meidengroep en kwam zo in contact met LaTavia Robertson, Kelly Rowland en LeToya Lucket. Het viertal vormde samen het groepje Girl’s Tyme maar werd wereldberoemd onder de naam Destiny’s Child.

De doorbraak:
Bee en de andere meiden van DC kregen steeds meer optredens en Matthew Knowles, de vader van Beyoncé, stopte met werken om de groep full time te managen. Uiteindelijk kwam de doorbraak met single No No No. Na heel veel hits en wisselingen in de groep (Michelle Williams verving LaTavia en LeToya) besloot Beyoncé solo te gaan. Samen met haar huidige vriendje Jay-Z nam ze de single Crazy In Love op en inmiddels is Beyoncé solo succesvoller dan ooit!




Wist je dat Beyoncé…
- en Kelly Rowland nichtjes zijn? Kelly heeft zelfs een tijdje bij de familie Knowles in huis gewoond.
- Een tweede persoonlijkheid heeft? Deze komt op het podium tot leven en Bee noemt haar tweede ik bij de naam Sasha.
- Haar eigen kledinglijn heeft met moeder Tina? Deze heet House Of Dereon.
- ook flink aan het acteren is? Bee was te zien in films als Austin Powers In Goldmember, The Pink Panther en Dreamgirls.
- Beyoncé al met heel veel celebs heeft samengewerkt? Wyclef Jean, Jay-Z en Shakira zijn artiesten die al een single met de zangeres hebben opgenomen.



Echt gezegd!
‘Hoe beroemder ik werd, hoe meer behoefte ik had aan een vriendje!’











wat vind je van beyoncé??
0
0
0
0
0
0
Er is 0 keer gestemd.
Copyright by JS-Systems.nl