klik hier om naar lovegirlz te gaan!  
hoe versier je een j/m
Glimlach! dat betekent dat je open staat voor een vriendelijke reactie!
het verandert je stemming ook in een aardige, fijne houding!


Het belangrijkste is natuurlijk de eerste indruk! dus verknal die alsjeblieft niet! soms kan je het dan wel vergeten, maar als je geluk hebt, valt het nog een keer te proberen!


Luister naar je stem, als je een hoge piepstem hebt verraad dat angst en verlegenheid, dus luister naar je stem en probeer zo rustig en normaal mogelijk over te komen.


Kleed je uitnodigend, niet te ordinair!
gewoon verzorgd, en een beetje uitdagend.


Probeer recht te lopen, buik in borst vooruit! dat betekent dat je aanwezig en zelfverzekerd bent.


Moeilijk he die openingszinnen? je kunt het beste een complimentje maken, dan breekt het ijs wel!


Luister naar jongens, dat vindt hij leuk en dan vindt ie je wel interessant, behalve als die slap uit z'n nek begint te lullen dan moet je maken dat je wegkomt!


Je kunt ook een advertentie plaatsen, het is leuk en je kunt de jongen van je dromen tegen komen, maar er kunnen ook altijd rare kerels tussen zitten die misschien wel getrouwd zijn, dus pas op!


Een oude truc! laat iets op de grond vallen en degene die het oppakt krijgt van jou je liefste glimlach en je bent in gesprek!


Wat een leuk t-shirt (als openingszin) kan het begin zijn van een leuke verkering!(of niet...)


Leer vreemden aanspreken, hoe meer je dat doet des te sneller durf je iemand aan te spreken waarmee je een kort praatje maakt!


Als je wil weten of iemand gek op je is, ga dan even weg en geef hem het glas, kom je terug en hij heeft je glas nog steeds vast dan vindt ie je vast wel leuk!(deden ze vroeger..of het nu nog helpt)


Val jij op sport- type's? Nou waar vind je die? Op een voetbalveld bijvoorbeeld, bedenk waar het type dat jij leuk vindt zou kunnen zijn en ga er heen!


Als je alleen uitgaat spreken ze je eerder aan, het betekent ook meestal dat je single bent, en je hebt hem zo te pakken!


Wees zelfverzekerd, ook weer niet te want dan kom je weer arrogant over, als je zelfvertrouwen hebt, straal je dat uit, en dat maakt je weer aantrekkelijk!


Als je op een leuke cursus gaat leer je altijd wel leuke mensen kennen, misschien zit er voor jou wel je ware liefde tussen!


Je hebt het vast welles gehad dat jij iemand leuk vindt terwijl je vrienden hem niks vonden! trek je daar niks van aan! Misschien zijn ze wel jaloers op je!


Wees open, zo weet iedereen gelijk waar ie aan toe is.


Stel niet al te hoge eisen, want niemand is perfect! En zo vindt je de ware dus nooit!


Ga eens voor de spiegel staan en bekijk je kritisch, wat vindt je niet mooi en kun je eventueel laten veranderen? wees ook weer niet al te kritisch.


Praat niet aan een stuk door, geef haar ook wat tijd om wat te vertellen.


De openingszin! ja die is moeilijk, probeer een leuke openingszin met humor! als je een glimlach op een gezicht van een meisje kan toveren is het meestal al raak! dus oefen op wat leuke zinnen.


Zit een meisje niet de hele tijd aan te staren, daar houden ze niet van! kijk liever af en toe, dan krijgt ze vast wel door dat je haar leuk vindt, en als ze af en toe terug kijkt heb je grote kans dat je ze jouw ook leuk vindt dus dan erop af!


Luister goed naar een meisje als ze wat vertelt en kom daar later weer op terug, dan weet ze dat je geïnteresseerd bent in haar.


Een oude truc! biedt haar wat aan, maakt niet uit wat, als ze dat niet wil, dan kun je verdere versier pogingen wel opgeven!


Als je een hond hebt, wordt je vaak aangesproken en het is een ideaal excuus om met iemand een praatje te maken!


Wees vrolijk, dat maakt je meestal onweerstaanbaar!


Lach met je ogen! de meeste meisjes kijken daar namelijk als eerst naar!


Sommige meisjes vinden het nog steeds leuk als je de deur voor haar opent, een vuurtje geeft, in de jas helpt enzo.


Duik niet meteen boven op d'r maar hou afstand, dan wordt je een stuk interessanter.


Wees royaal, meisjes hebben een hekel aan jongens die geen geld uit willen geven, je hoeft het ook weer niet te overdrijven, maar val niet dood op een dubbeltje.


Wees open, aan geheimzinnigheid heb je niks!


Zit je in een cafe en zie je een leuk meisje geef dan aan de ober een briefje mee en schrijf daar wat leuk op, let goed op haar reactie daar kun je zo uit af leiden of ze het leuk vindt of niet!


Neem altijd een visitekaartje mee, dat staat wel interesant en als ze je belt vindt je ze leuk!


Lees eens een vrouwenblad en dan die vragen rubrieken ervan, zo weet je wat vrouwen bezig houdt.


Maak geen seksuele opmerkingen! de meeste meisjes haten dat en je hebt misschien zo een klap te pakken!


Zeg hoe mooi ze is, daar houden meisjes van, maar overdrijf niet het moet wel gemeend zijn!


Wees niet lomp, meiden houden daar niet van!


Kijk ook nog even naar de tips voor meisjes daar zitten ook vast nuttige voor jou tussen!
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!