lovegirlz.nl
 
 coole trens van 2006 en 2007
Als de zon weer gaat schijnen (en we geven natuurlijk de moed niet op) krijg je meteen weer zin om iets aan je uiterlijk te gaan veranderen. Een andere kleur lipstick, lekker middeltje om je een bruin kleurtje te geven enz. Maar denk ook eens aan weer een nieuw kleurtje in je haar.
In het algemeen kun je zeggen dat eindelijk weer de zgn. koele tinten, bijv. asblond (wat blauwig, zilverig blond), zilverblond maar natuurlijk ook de wat warmere tint honingblond weer in het modebeeld voor deze zomer te vinden zijn. En allerlei combinaties zijn mogelijk. Je kapper zal je hierin zeker willen adviseren.
Maar het is heel belangrijk om je haren te kleuren of te laten kleuren in een tint die valt binnen je eigen persoonlijke kleurstijl.
We kennen dit soort indelingen al lang zoals bijv.: het zomer-, winter- (beiden typen vallen onder de zgn. koele tinten dwz. met een blauwige ondertoon), herfst- of lentetype (deze 2 laatsten vallen onder de zgn. warme tinten dwz. met een gele ondertoon). Maar er zijn uiteraard veel meer indelingen mogelijk. Vooral kleuren die wat tint betreft in dezelfde richting zitten maar dan oplopen bijv. van donker naar licht (of andersom) zien er heel natuurlijk uit. Dus de grote trend voor deze zomer zijn: zachte pasteltinten (met een blauwige ondertoon) en zilverige blonde tinten. Maar ook allerlei rode, koperkleurige en bruinige tinten zullen hele mooie effecten geven.
Het voordeel van een haarkleur die past bij je eigen kleurtype is dat je er veel mooier uitziet. Zelfs zonder make-up. Want een zgn. “goede” kleur flatteert beter. Je huid ziet er mooier en ook beter uit.
De meeste van ons weten uitstekend welke kleuren (bijv. voor onze kleding en make-up)ons het beste staan.
Een goede leidraad zijn opmerkingen van vrienden of bekenden die dan bijv. zullen zeggen:” Wat zie jij er goed uit”. Vooral als die opmering door verschillende mensen gemaakt wordt.Dan moet er een lichtje bij je gaan branden want dan draag je waarschijnlijk (zeker als die opmerking komt op het moment dat je dezelfde kleren draagt) een kleur die heel goed bij je past, bij de kleur van je huid, ogen enz. Hoor je daarentegen wat heb je een mooie blouse, T-shirt enz.aan dan slaat dat specifiek op dat bewuste kledingstuk maar dat heeft dan niets te maken met de goede kleurenkeuze die je gezicht flatteert.Ditzelfde verhaal geldt trouwens net zo goed voor de make-up kleuren van je oogschaduw, lipstick enz.

“Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper” of ga zelf eens wat proberen
zou ik je willen aanraden


KAPSELS MET KRULLEN KOMEN WEER IN DE MODE