lovegirlz.nl
 
 allemaal merk spullen


De Tulip Ego laptop staat bekend om haar elegante design. De Nederlandse makers van deze supervrouwelijke laptop komen met een nieuwe exclusievere variant. De Tulip Ego Diamand is een laptop met 470 diamanten erop verwerkt. Het Tulip laptopje kost z’n 300.000 euro. Voor de geweldige specificaties hoef je deze laptop niet te kopen. Deze Tulip Ego Diamand is meer een lifestyle accessoires

Hello kitty sieraden



Blogde ik zaterdag over de meisjesachtige Hello Kitty horloges, kom ik deze de volgende dag tegen bij een juwelier in Knokke. Daar zag ik niet alleen Hello Kitty horloges, maar een hele sieradenlijn van Kitty.

Zo zijn er kettingen, ringen, armbanden, oordellen en bedeltjes van het poesje. De sieraden zijn in het wit- en geelgoud en met en zonder diamantjes te koop. De prijs voor een geelgoud met diamantjes bezet Hello Kitty kettinkje is zo’n 1250 dollar. Maar wil je echt iets aparts, dan betaal je toch al snel 4300 dollar voor een sieraad. Als je niet zo van diamanten houdt zijn de Hello Kitty bedeltjes een goede keus.