Meld je gratis aan bij lovegirlz! en maak je eigen website!
Mijn Blunders.*.
°°°°°°°°°°°°°°°°°
Hier schrijf ik al mijn blunders die me overkomen zijn.. Of lievergezegd die ik mss ook wel veroorzaakt heb..

Blunder 1
*$**$**$**
Ik had mijn mooiste en kortste rokje aangedaan.. Want ik ging naar Leslie mijn beste vriendin die een paar straten verderop woonde.. Maar mijn grote liefde VIncent woonde daar ook in de buurt hij was dus eigenlijk de reden van mijn mooiste en kortste rokje! Het was een wikkelrokje dat met een miniscuul en fragile slotje gesloten werd..
Ik liep voorbij het huis van vincent! Hij stak zijn arm op en wenkte me om een praatje te maken. Ik leunde tegen zijn omheining en kletste maar wat. Hij maakte me zo aan het blozen. Toen ik van plan was te vertrekken en me los maakte van de omheining haakte mijn miniscule slotje vast aan die omheining. Met als gevolg... Ik stond in mijn onderbroek nog meer te blozen... Zooo genant!
Gelukkig heeft die genante gebeurtenis nu net al het ijs gebroken.. Vincent vond me zo schattig hoe ik daar stond te blozen en me doodschamen. Hij hielp me ook mijn rokje terug aan te doen. Nu zijn we een leuk stelletje! En nog steeds een koppel.. ;p Love You Vincent!

Blunder 2
*$**$**$**
Je moet eerst weten dat ik een heel fijne vriendin heb. Leslie is echt mijn allerfijnste en beste vriendin. Aan haar kan ik alles kwijt en ze is gewoonweg geweldig! Maar op momenten is ze gewoon om te walgen of om dood te slaan! Ze kan mijn aller geheimste geheimpjes "per ongeluk" uit haar nek slaan voor heel de klas. Zoals het geheimpje dat mijn tampon die ik erin had laten steken en er gewoon een nieuwe had bijgestoken waardoor de andere heel diep zat. De dokter heeft hem moeten verwijderen. Zo genant. Dat vertelde ze dus per ongelk voor de klas. Zo genant.
Maar goed. Je begrijpt dus dat ze soms om te haten is.
Dus ik deed voor de zoveelste keer weer eens mijn beklag over Leslie en vooral over de vieze manier hoe ze altijd zit te zoenen met jasper haar vriendje. Valk voor mijn neus! Ik vertelde alle details! Hoe vies ze waren en over hoe ze aan het tongen gingen en ook over wat voor een vieze slijmerd jasper wel niet is!
Op dat moment kwamen Leslie en jasper binnen. Ze hadden alles gehoord!
Leslie heeft me 3 weken genegeerd maar toen ging het uit met jasper en had ze wel iemand nodig om haar beklag tegen te doen. en als dat onze vriendschap weer zou helen? Had ik date graag voor over..

Blunder 3
*$**$**$**
IK veranderde van school en ik had me natuurlijk helemaal opgemaakt zodat ik een goede eerste indruk zou geven.. Ik had mijn nieuwe hakken aan met punten vanvoren.. Ik had ze de vorige dag gekocht dus ik moest er nog wat aan wennen! De beste en natuurlijkste make-up had ik op en mijn coolste kleren.. In die school was het de gewoonte dat je vanvoor op een podium geroepen werd en je persoonlijk moest voorstellen door een micro! Afschuwelijk!
Het podium was versierd met een groot rood gordijn en daarnaast een trapje om op en van het podium te gaan.. Ik kwam op het podium en stelde me nogal stotterend en zenuwachtig voor niet echt een al te beste indruk! Maar ja.. dat is normaal zeker als je nieuw bent! Toen applaudiseerde het publiek en werd ik officieel welkom geheten.. Toen stapte ik met mijn nieuwe hakken de trap af.. Mijn voet sloeg om en ik greep me nog wanhopig vast aan het rode gordijn maar dat was helemaal niet stevig en loste! Ik trok het hele gordijn naar beneden en rolde het trapje af en schaafde met mijn gezicht over de ruwe tegels..
Heel de school lachte zich kapot en ik schaamde me dood.. Ik moest naar de ziekenboeg gebracht worden want ik was helemaal draaierig en had een schaafwond op mijn gezicht! Zoo genant!! De eerste 2 weken liep ik met een grote pleister op mijn gezicht rond en werd ik door iedereen nagewezen.. Het volgende jaar ben ik van school verandert! Waarom nou? ;-)

Blunder 4
*$**$**$**
Ik leerde iemand kennen op een feestje, Koen.. Hij was heel erg aantrekkelijk en hartstikke leuk! Ik werd onmiddellijk stapelverliefd en alle lieve dingen dat ie tegen me zei dara werd ik zo doo gecharmeerd! Ik begon wat met hem te flirten en we plaagden elkaar en het was hartstikke gezellig.. Heel de middag maakten we grapjes samen, flirten een beetje (nou ik deed dat vooral) en praten gezellig..
Toen liep ik Tamara tegen het lijf toen ik drinken ging halen.. Toen vertelde ze me doodleuk dat Koen Homo Was!...
Oh neee.. Nou.. Geen wonder dat ik me uit de voeten maakte!
Ik had geprobeerd Koen te verleiden! Dubbel en Dikke blunder!...

Blunder 5
*$**$**$**
Ik ging samen met Leslie schoenen kopen.. Ik stuitte op een heel leuk paar enkelbotjes.. Fel lucht groen en met een redelijk hoge hak.. Ik werd er opslag verliefd op! Deze botjes moest ik hebben! Ik belde naar huis om die hoge hak te overleggen.. als ik beloofde ze heel de winter te dragen mocht ik ze hebben! Ik was zo enthousiast! Ik ging ze onmiddellijk passen! Ze zaten heerlijk en liepen heel handig! Nou ja... Ik kon amper op de hak lopen! Mijn voet sloeg om en ik viel tegen een schoenenrek aan dat omviel.. Daar lag ik dan boven op een rek vol schoenen.. De schoenen lagen verspreid over hele de vloer.. Er waren zelfs enkele schoenen beschadigt die onder het rek terecht gekomen waren.. Ik maakte me snel uit de voeten! Met mijn scjoenen in de hand en de botjes nog aan.. Ik kon echt niet terug gaan... er was schade voor honderden euro's! en dan had ik nog wel die dure botjes gestolen! IK liep snel met leslie naar de bus en wachtte daar op de eerste en sprongen er onmiddelijk op! Oeeeff... ontsnapt aan de winkeljuffrouw! Ik gooide de botjes wel uit het raam.. Je weet maar nooit! In mijn verbeelding zag ik nog even een zwerver dolgelukkig de botjes oprapen.. Toch weer een goede daad verricht vandaag! In mijn verbeelding dann.. ;-)
© Copyright by Lovegirlz.nl