Meld je gratis aan bij lovegirlz! en maak je eigen website!
BeauTy.*.
°°°°°°°°°



What's HOt?
************
Personal Trainer Studio
************************
Doe jij ook altijd maar wat in de sportschool? Wat je nodig hebt is een Personal Trainer! In Amsterdam opent deze week de eerste Personal Trainer Studio van Nederland haar deuren. In Amerika en Engeland is dit concept al een groot succes.

In de Personal Trainer Studio krijg je naast een persoonlijk trainingsprogramma ook een personal trainer die jou één op één begeleid en motiveert. In de Personal Training Studio wordt voornamelijk met losse gewichten, cable columns, stability ballen, bosu’s en medicine ballen gewerkt.

De Personal Trainer Studio is haast een privé fitnessruimte. Trainen doe je met maar weinig andere mensen tegelijk in de studio In de rij staan voor de apparaten hoeft dus niet meer! Je kunt er zelfs je eigen muziek draaien en gebruik maken van gratis drinken, badjas, handdoek en doucheproducten zit in het lidmaatschap. Je telt wel meer neer dan bij een reguliere sportschool, maar wie mooi wilt zijn…

Braun Silky Legs
*****************
Afgelopen weekend vond de Braun Silky Legs Tour plaats. Vrouwen konden hun benen uitgebreid en gratis laten verwennen in de Braun Tourbus met een benenmassage, pedicure, een ontharingsbehandeling met Braun’s Silk épil epileerapparaat en gingen met een goodiebag naar huis.

Maandag 24 juli vond ter afsluiting van de tour de Silky Legs Contest plaats. In het Mediapark in Hilversum kregen een aantal meiden een professionele catwalktraining van Emilie Bouman van modellenbureau Favourite en professioneel model Annelies. Aan het einde van de avond liepen de meiden goed voorbereid over de catwalk hun legs te showen. Chantal Vismans is de winnares geworden en krijgt van Braun een professionele fotoshoot!


Everyday make-up
****************
Je dagelijkse make-up breng je aan in zes simpele stappen. Lees hier stap voor stap hoe je er elke dag weer fris, verzorgt en een natural beauty kunt zijn.

Stap 1: Smeer je schone gezicht goed in met een hydraterende dagcrème. Wacht tot je dagcrème helemaal ingetrokken is voordat je aan de make-up begint.

Stap 2: Breng een dunne laag van je favoriete foundation aan met een spons of kwast. Heb jij niet veel dekking nodig? Smeer dan een beetje vloeibare foundation op je gezicht voor een gezonde kleur.

Stap 3: Gebruik een concealer die een tint lichter is dan je foundation. Breng het met een kwast aan onder je ogen, tegen wallen en voor een frisse oogopslag. De concealer met de vingertoppen vervagen. Maak de basis af met een beetje transparante poeder over je hele gezicht.

Stap 4: Gebruik een oogschaduwcrème in een neutrale tint: een tint donkerder of lichter dan je huidskleur. Breng deze aan over je hele ooglid; vanaf je bovenste wimperrand naar boven toe vervagen. Kies een donkere oogschaduwpoeder voor je onderste wimperrand en breng dit voorzichtig met een kwast aan. Maak je ogen af met een paar dikke lagen mascara op je onderste en bovenste wimpers. Gebruik eventueel eerst nog een wimperkrultang. Voor grotere ogen kun je nog een wit lijntje aanbrengen aan de buitenkant van je onderste wimperrand.

Stap 5: Breng een lichte blush aan op je jukbeenderen. Kies een warme kleur en zorg ervoor dat je het goed overloopt met je basis make-up. Geen opvallende rode rondjes op je wangen dus!

Stape 6: Maak je make-up af met een neutrale of licht getinte lipgloss of lippenstift met glans. Met een lipliner in een tint donkerder dan je huidskleur kun je je lippen een goede vorm geven.

Je bent klaar voor een stralende dag!



Klaar voor het strand?
***********************
Voor een perfecte beachlook moet je een paar essentiële beachbenodigdheden in huis hebben. Celebrity stelt de beach-checklist voor je samen.

1. Een grote, maar trendy beachbag, waar al je beachstuff in kan is hoognodig. Een tas gemaakt van een gladde stof is geschikt voor het strand, omdat je er makkelijk al het zand van afveegt.

2. Berg je portemonnee, sleutels en digitale camera op in een aparte afsluitbare beautycase, waar het zand niet bij kan.

3. Ongeparfumeerde vochtige doekjes om vettige zonnebrandcrème-tubes, zanderige handen en voeten en zonnebril mee schoon te kunnen vegen.

4. Neem in plaatst van een strandlaken een katoenen laken mee om op te liggen. Droogt snel op als het nat wordt en neemt opgevouwd minder plaats in beslag in je beachbag.

5. Het ligt voor de hand dat je een ultrasexy bikini meeneemt. Maar zorg wel voor een comfortabel gevoel. Dan kun je tenminste lekker mee doen met beachvolley of frisbee en hoef je niet de hele dag bezig te zijn met mooi wezen.

6. Stylish bikini cover-up: voor als je wat meer stof om je heen wilt. Met een fashionable pareo of linnen overgooier blijf je sexy op het strand.

7. Makkelijke teenslippers die niet alleen mooi zijn maar vooral praktisch, zodat je makkelijk door al dat zand heen komt.

Kom nu maar op met dat strand!

L'Oreal Paris en Doutzen Kroes
*******************************
L’Oreal Paris heeft een nieuwe internationale ambassadrice erbij. Na grote namen als Penélope Cruz en Scarlett Johanson sluit nu ook het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes zich aan. L’Oreal noemt haar campagnemeiden het ‘dreamteam’. Het cosmeticamerk vind de jonge Doutzen Kroes goed passen bij hun slogan ‘Omdat ik het waard ben’, vanwege haar zelfvertrouwen en elegantie. Het eerste optreden van topmodel Doutzen als ambassadrice is voor de L’Oréal Paris Préférence Récital haarkleuring in de ‘Golden Blond Collection’ in oktober 2006.
© Copyright by Lovegirlz.nl