Meld je gratis aan bij lovegirlz! en maak je eigen website!
Ik ben verzot op mijn idolen Hilary Duff, Lily Allen en Kelly Clarkson! Zij zijn mijn grote voorbeeld...

Hilary Duff
Hilary Duff Is mijn grootste idool.. Ze heeft al een heel succesvol leven achter de rug en we zijn er eker van dat het beste maar ook het slechtste nog moet komen.. Ze speelde al mooie en grote rollen in onder anderen de films : The perfect Man , Raise Your Voice, The Lizzie McGuire Movie, Cheaper by the Dozen 1 & 2,.. Binnenkort staat er ook een film aan te komen waar Hilary Naast haar zus Haylie zal spelen.. In de film Material Girls Spelen ze ook 2 Beroemde zussen.. Coming Soon.. Natuurlijk heeft Hil ook nog een caričre in de muziek wereld..'So Yesterday' Was een enorme hit..Daarna kwam de ene hit na de andere.. come clean, someone's watching over me, jericho, enz.. Dus wij zijn Dubbel fan van Hilary!

Kelly Clarkson
Kelly is geen actrice of tv-ster. Ze won idols en bracht onmiddellijk haar eerste singel A Moment Like This uit. daarna scoorde ze de ene hit na de andere.. Break Away, Since U Been Gone,Behind this Hazel Eyes, Beceause Of You en Walk Away.. Er zullen er nog wel meerdere volgen..
TRouwens schreef ze bijna alle numers op hara cd's en alle singels zelf of heeft ze ze meegeschreven.. Kelly wacht nog een mooie toekomst...


Lily Allen
Lily Allen is een nieuw talent.. Ze brak door dankzij haar blogs en demo's die ze op myspace geplaatst had. Als je tijd hebt en je bent geďntereseerd ga dan eens lang bij www.myspace.com/lilymusic .. Je bent er zeker van dat je jzelf daar even bezig kan houden.. haar hit 'Smile' stond al op in in de Uk en er word nog heel veel van Lily verwacht.. Ze heeft nog andere liedjes zoals Not Big, Littlest Things, Take what You Take, Shame For you, Alfie, enz.. Een groot talent wie nog een grote toekomst te wachten staat! Ze is nog niet lang bekend maar we zijn nu al fan van Lily! She's The Best!

The Veronicas
Ik ben absoluut fan van Hil, Lil en Kel maar deze 2 dames horen hier ook zeker thuis.. Veel weet ik niet van ze enkel dat ik ongelooflijk veel van hun muziek houd.. Ze braken ongelooflijk door met hun hit 'When It All Falls Apart'.. Dit nummer scoorde overal hoog in de hitlijsten en haast iedereen speelde het nummer op hun ipod of mp3-speler.. Nu gaan ze het succes met deze hit achterna met '4-ever'.. Deze ziet er even succesvol uit te worden als de vorige.. De meisjes zijn een tweeling en verklaarden al dat ze het ongelooflijk vinden! Een reden meer om fan van ze te zijn!
© Copyright by Lovegirlz.nl