lovegirlz.nl
 
 Waar maar raar
WAAR MAAR RAAR.



Je zou het niet geloven, maar alles wat hier staat is echt gebeurd!

Boefje van tien eindelijk achter slot en grendel
Een jonge crimineel van amper tien zit eindelijk achter slot en grendel in de Amerikaanse staat Indiana. Het gangstertje heeft een waslijst aan criminele feiten gepleegd. Zo stak hij zijn jongere broer van twee in brand en stal hij de wagen van zijn grootmoeder. Het laatste was de spreekwoordelijke druppel. Ook al omdat hij na de diefstal van de wagen, spullen in brand stak en die uit het raam van zijn kamer gooide, meldt The Indy Channel. Zijn grootmoeder heeft de zorg over het bandietje maar is nu toch blij dat hij even opgesloten zit. Ze hoopt dat hij nu wat tot bezinning toe komt. "Vroeger hielden ze hem een weekje vast maar dan kwam hij terug en lachte om iedereen", aldus de grootmoeder. "Ik hoop dat hij nu de nodige hulp krijgt. Hij is nu aangeklaagd voor diefstal, rijden zonder rijbewijs, brandstichting en crimineel gedrag."

Ontplofte drollen in warenhuis
In een warenhuis in Salt Lake City hebben drie olijkerds een zak vol uitwerpselen in een magnetron gestopt. De tieners zetten de timer op tien minuten en maakten zich uit te voeten. De gevolgen laten zich raden: het onwelriekende zaakje ontplofte. Poep en stank alom. Bewakingscamera De drie werden evenwel herkend via de beelden van de bewakingscamera. Ze hebben inmiddels bekend en zullen mogen opdraaien voor de schade. Die wordt geraamd op 2.200 euro. De microgolfoven in kwestie was naar de haaien. Bovendien moest de 7-11-winkel grondig verlucht worden, wat inkomstenverlies tot gevolg had.

Man gooit vrouw oog uit met wortel
Een echtelijke twist in het Amerikaanse Monroe is lichtelijk uit de hand gelopen. Roderick Vecsey (48), het geruzie wellicht beu, gooide met een wortel naar zijn vrouw Pamela. De peen raakte haar linkeroog. De oogbal was zodanig beschadigd dat het hele oog moest verwijderd worden. Deze welgemikte aanslag vanop zes meter afstand eindigde woensdag voor de rechter. Mevrouw Vecsey liet de aanklacht evenwel vallen. De advocaten konden haar en de rechtbank er van overtuigen dat meneer Vecsey zijn vrouw niet met opzet verwond heeft. Case closed.

Veertig skeletten gevonden in tuin
Werkmannen hebben een lugubere vondst gedaan in de tuin van Catherine McGuigan in het Britse South Mimms. Ze vonden er tien kisten met menselijke resten. McGuigan is zich rot geschrokken. "Ik wilde dat dit nooit gebeurd was. Al vind ik de media-aandacht wel fijn. Het maakte de akelige vondst makkelijker verteerbaar voor me." Vermoedelijk liggen er resten van veertig mensen in haar tuin. Ook de aannemer maakte zoiets nooit eerder mee. "We kregen een telefoontje van een van onze werkmannen. Hij zei dat ze beenderen gevonden hadden", aldus John Bailiss van de bouwfirma Amalgamated Building Company. "We kwamen onmiddellijk kijken en vonden nog meer kisten met skeletten. Het voelde een beetje vreemd aan maar na een tijdje went het wel." Omdat de resten meer dan honderd jaar oud zijn maakt de politie er geen zaak van. De bewoonster wil opdraaien voor de begrafeniskosten en die lopen op tot 38.000 euro. "Ik kon ze gewoon laten weggooien maar dat zou ik nooit over mijn hart gekregen hebben en daarom ga ik ze laten begraven of cremeren", besluit ze.

Nederlands koppel slaat hond dood met hamer
Een 45-jarige man uit het Nederlandse Leeuwarden heeft met hulp van een 40-jarige vrouw zijn beagle doodgeslagen met een hamer omdat het beestje in de rui was en veel haren verloor. Het tweetal ging naar een park in de Friese hoofdstad, waar de eigenaar de hond de schedel insloeg. Ze gooiden het dier daarna in een vuilcontainer, schrijft de Nederlandse krant De Telegraaf. De man en vrouw werden opgepakt door de politie. Beide verdachten hebben bekend, waarna ze zijn vrijgelaten in afwachting van eventuele strafvervolging. De hond moet enorm hebben geleden, want het dier is pas na zeven klappen met de hamer overleden, blijkt uit onderzoek van een dierenarts.

Tiener gebruikt seniele oma als gangster in geweldvideo
In Florida toont een 18-jarige jongen een wel erg vreemde vorm van familieliefde. Om een video over geweld te draaien, schakelde Michael Alfinez zijn 85-jarige en zo goed als seniele grootmoeder Maria in. De vrouw kreeg een bivakmuts over het hoofd, een pistool in de handen en werd opgedragen wat vuile taal te spuien over de politie. "Ik knal alle zwijnen neer", roept het vrouwtje in de video. Tijdens een verkeerscontrole in januari liep Alfinez tegen de lamp, toen de politie zijn film onder ogen kreeg. De grootmoeder komt erg verward over in de film, kijkt verstard en neemt lange pauzes. De scène moest blijkbaar dienen voor een reeks 'straat'-DVD's die Alfinez aan het maken was, genaamd 'Gangstas and Thugs'. Op de DVD staan ook scènes waarin Alfinez toont hoe het best te schieten terwijl je achter het stuur van je wagen zit. Vader en moeder Alfinez weigeren het hele verhaal te geloven. "Onze Michael houdt nog zo van zijn oma, die bij ons inwoont", zegt moeder Michelle. "Hij is ook altijd al een brave jongen geweest." Volgens de ouders is hun zoon het slachtoffer van een wraakactie van de agent die hun zoon arresteerde, met wie hij niet de beste vrienden was. Michael hangt de klacht 'misbruik van ouderen' boven het hoofd en mag zijn grootmoeder voorlopig niet meer zien.

Leerlingen van school gestuurd na misplaatste 1 aprilgrap
Twee leerlingen van een college in het Nederlandse Helmond worden van school gestuurd vanwege een 1 aprilgrap. Twee andere leerlingen hebben een fikse schorsing gekregen door het geintje waardoor een onderwijzeres ziek werd. De studenten uit het vierde jaar dachten op 1 april een leuke grap uit te halen door een wafel gevuld met laxeermiddel aan een lerares te geven. Die werd echter behoorlijk ziek van de traktatie. In eerste instantie had ze niet in de gaten dat het door de wafel kwam, maar na geruchten in de wandelgangen van de school kwam de grap boven water. Volgens de rector van de school kan het niet worden geaccepteerd dat de gezondheid van docenten in het geding komt. "Daarom hebben we onmiddellijk harde maatregelen getroffen. Een incident als dit hebben we nog nooit meegemaakt", zegt hij in het dagblad. De betrokken docent heeft aangifte gedaan bij de politie.

Straathonden redden baby
Drie straathonden hebben in India een baby gered. De dieren vonden het kind in de modder en blaften net zo lang tot inwoners van een dorpje kwamen kijken wat er aan de hand was. Waarschijnlijk heeft de moeder het kind, een meisje, achtergelaten om het te laten sterven, meldt Reuters. In India willen veel mensen liever een zoon. De honden vonden het kind in de modder, groeven de grond rond haar weg en blaften tot de dorpelingen kwamen kijken. Het meisje is in huis opgenomen door een kinderloos stel.

Jongetje (4) dood aangetroffen in wasmachine
Een vierjarige jongen is in Haapsalu, in het noordwesten van Estland, dood teruggevonden binnenin een gesloten wasmachine. Dat meldde het parket vandaag. Het incident vond op 16 april plaats. De politie werd verwittigd toen het levenloze lichaam van het jongetje in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht werd. Alle pogingen om het kind te reanimeren, mislukten. Er komt een autopsie naar de precieze doodsoorzaak van het kind. Het parket heeft een onderzoek ingeleid op verdenking van verwaarlozing.

Vrouw begluurd met cameraatje in knuffel
Een man in het Australische Perth heeft een huisgenote bespioneerd met een minicamera die in een teddybeer was verstopt. De politie arresteerde de boosdoener nadat de 21-jarige kamerbewoonster de ware aard van het knuffeldier naast haar bed had ontdekt. De camera was verbonden met een videorecorder in de kamer van de gluurder. De politie trof ook ruim tweehonderd pornoplaatjes aan op het mobieltje van de 22-jarige verdachte.

Pas maar op, dat er bij jou geen camera in je knuffelbeer zit!









.