Maak bij lovegirlz je eigen website in je eigen style!

van den hout

In Kathagen, Nuth ligt Uitvaartcentrum van den Hout. Een modern en warm uitvaartcentrum dat onlangs alle krachten heeft gebundeld. Een ruime, sfeervolle locatie, centraal gesitueerd met uitstekende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het uitvaartcentrum is een familiebedrijf van Wilfred & Patricia van den Hout. De persoonlijke begeleiding van de nabestaanden staat centraal.

Bij onze dienstverlening staan św wensen en św verlangers centraal en wij zullen proberen om die samen met u zo zorgvuldig mogelijk ten uitvoer te brengen.

U staat er dus niet alleen voor!



Onze uitvaartonderneming


Er zijn legio uitvaartondernemingen en medewerkers, die hun diensten aan u willen aanbieden.

Ook wij stellen er een eer in u zo goed mogelijk te begeleiden in een voor u zeer moeilijke tijd.

Wij willen de kennis die wij hebben op het gebied van de uitvaartzorg graag met u delen.

Sinds enkele jaren fungeren wij als echtpaar in de uitvaartbranche en we hebben een professioneel centrum opgezet. Hierbij hebben we de taken dusdanig verdeeld, dat u, als nabestaande, verzekerd bent van de optimale zorg die u en de overledene toekomt.

Juist daardoor onderscheiden wij ons van andere uitvaartcentra.

Het idealisme waarmee we begonnen zijn is in de loop der jaren alleen maar groter geworden. Wij stellen ons dan ook als doel 24 uur per dag voor u bereikbaar te zijn en voor u klaar te staan.


voor meer info klik hier.

Homeleukste meisje aller tijdenlinkpaginabeste zanger ooitprocesoperatorvuurwerkeuro 2008binnenvaartuitvaardcentrumFotoboekGastenboekContactVrienden
  © Copyright by LoveGirlz.nl | Best viewed with 1024 x 768