Maak je eigen website!
 wenkbrauw & wimpers-tips..

Wie heeft wenkbrauwen en wimpers bedacht? Gelukkig zijn ze heel vrouwelijk, maar je moet er zo veel voor doen om ze in shape te houden...









Wenkbrauw...auw!
Weinig mensen zijn van nature gezegend met perfecte wenkbrauwen. Maar niet getreurd, met een paar simpele handelingen heb jij binnen mum van tijd de wenkbrauwen die jij wilt! Benodigdheden: een spiegel, veeeeeel licht, desinfecterende tonic, wattenschijfjes, een pincet, wenbrauwborsteltje, wenkbrauwpotlood en/of wenkbrauwgel.
Stap 1: bekijk je wenkbrauwen uitvoerig en let vooral goed op de vorm. Je kunt de vorm niet veranderen (tenzij je gaat scheren!!!), maar je kunt er wel voor zorgen dat ze er tiptop verzorgd uitzien. Kam je haartjes netjes in de richting van de haargroei. Op die manier kun je het beste zien welke haren blijvertjes zijn en welke je gedag moet zeggen. Meestal groeien er wat verdwaalde haartjes onder de wenkbrauw, maar soms ook tussen de twee wenkbrauwen in. Boven je neus dus!
Stap 2: ontsmet je nu nog borstelige wenkbrauwtjes met een wattenschijfje en wat tonic. Het pincet kan ook wel een likje tonic gebruiken, want je zit waarschijnlijk niet op een ontsteking te wachten! Trek nu voorzichtig de haartjes in de richting van de haargroei eruit. Probeer niet te enthousiast te worden met plukken – voor je het weet heb je niets meer over - maar kijk telkens goed naar het resultaat. En ja... het doet pijn. Om rode Frankenstein-wenkbrauwen tegen te gaan, kun je de zwelling tegengaan met een blokje ijs.
Stap 3: modelleer je wenkbrauwen nog een keer met het borsteltje, werk ze lichtjes bij met een wenkbrauwpotlood of fixeer ze met gel en klaar is Klara!



Mascaraaah!!!
Een goede mascara geeft je prachtige Bambi-ogen. Een mooi resultaat is niet alleen afhankelijk van een goed product, maar vooral van de juiste aanbrengtechniek. Breng de mascara aan twee kanten van de wimpers aan. Dus met de ogenleden iets gesloten en met de ogen wijd open naar boven. Probeer dit met een licht zigzaggende beweging te doen zodat je haartjes niet aan elkaar gaan kleven anders kun je Bambi wel vergeten en lijk je meer op een harige volgelspin! Vergeet ook de minuscule wimpertjes aan de onderkant niet! Laat de mascara goed drogen en breng een tweede laag aan.


Make-up en moods
Wist je dat de kleuren die je voor je make-up gebruikt iets vertellen over hoe jij je voelt?
* Wit: puur en rustig! Precies wat je van een engeltje verwacht...
* Roze: je bent zelfverzekerd, hebt zin om te flirten en als je daar een leuke kerel mee aan de haak slaat, zou je zeker niet klagen...
* Rood: hoe kan het ook anders, jij voelt je sterk en je bent heeel sexy!
* Geel: jij bent het zonnetje in huis. Je bruist van energie en dat doe je met een glimlach!
* Groen: ontspannen is het woord voor jou. Je voelt je vrij, tevreden en één met je omgeving.
* Blauw: jij bent een zee van rust! Je voelt je fris en barst van zelfvertrouwen!
* Paars: creatief en mysterieus, dat ben jij! Bovendien ben je waarschijnlijk heel spiritueel.
* Zwart: je voelt je op en top een vrouw en je weet wat je wilt!


Tips
- Liggen jou ogen diep of heb je last van wallen? Breng dan wat lichte concealer aan onder je ogen. Hierdoor krijg je een prachtige schittering in je ogen en ze zien er superfris uit!
- Is eyeliner niet aan jou besteed? Opgelet, ook kliederaars kunnen makkelijk een lijntje boven de ogen aanbrengen. Gebruik daarvoor oogschaduw, maar maak voor het opbrengen het kwastje nat. Succes gegarandeerd!
- Sta je mascara niet eeuwig heen en weer te pompen. Daarvan droogt het goedje alleen maar uit.
- Precisie is niet meer vereist bij het aanbrengen van oogschaduw. Dus vergeet de borsteltjes en sla lekker aan het vingerverven! Daarmee maak je een lekker nonchalante look.




Copyright by JS-Systems.nl