Maak je eigen website!
 perfecte oogschaduw







Leuk al die felle make-up, maar vraag jij je ook steeds vaker af of het allemaal wel bij je past? Zo vind je de perfecte ogenschaduw voor bij jouw ogen!









Verleiding
Het is weer lente en dat gaat altijd gepaard met nieuwe kleuren en het lijkt wel of we elk jaar extremere looks aannemen. Nu weer is het hot om roze op je ogen te smeren, maar al die felle kleuren staan niet altijd bij iedereen. Laat je niet verleiden door een trend die absoluut niet bij je ogen past en zoek de juiste teint.


Kritisch
Hoe vind je de kleur die jouw ogen het best laat uitkomen? Heel simpel: pak een spiegel, zorg dat je in het licht staat en bekijk je ogen kritisch. Richt je vooral op de iris van je oog. Waarschijnlijk ontdek je een kleur die je nog niet kende. Bijna iedereen heeft namelijk meerdere kleuren in de iris. Meestal voert er eentje de boventoon. Zoals bruin, blauw, grijs en groen.


Verrassend
Toch als je wat langer kijkt, kom je spikkeltjes of strepen tegen met andere soms verrassende kleuren. Heb je bijvoorbeeld bruine ogen, dan heb je grote kans dat er ook groen in zit. In groene ogen daarentegen vind je weer veel grijs en bruin. Zoek de kleur in je ogen die naast je zogenaamde hoofdkleur het meest voorkomt. Verwerk die kleur in je ogenschaduw en laat je ogen op jouw manier stralen!




Copyright by JS-Systems.nl