Maak je eigen website!
 jukbeen-wonder

Ben jij ook altijd zo jaloers op vrouwen met prachtige jukbeenderen? En denk je dat jij die nooit zo kunt accentueren? Dan heb je het mis. Voor alles bestaat namelijk een trucje. Laat die jukbeenderen dus niet langer links liggen en gebruik dit driestappenplan voor prachtige cheekbones…









Opvallender
Iedereen heeft jukbeenderen. Alleen zijn ze bij de één wat opvallender dan bij een ander. Hoor jij nou net niet in de categorie meiden met prachtige jukbeenderen let dan goed op. Want voor al diegenen die al eeuwen prutsen met alle mogelijke soorten rouge, bestaat er een driestappenplan waardoor alle jukbeenderen het beste tot hun recht kunnen komen. Dus ook die van jou!


Laatste
Het accentueren van je jukbeenderen gebeurt altijd als laatste. Je maakt dus eerst je ogen op en smeert je lippen vol voordat je wangen onderhanden genomen kunnen worden. Dit is nodig om te bepalen hoeveel extra kleur je wangen nodig hebben. Je gebruikt namelijk al snel te veel. De essentie is om te zoeken naar de juiste balans en dat lukt alleen als alles van een make-upje is voorzien. Vervolgens pas je de volgende drie stappen toe:


Driestappenplan:
1. Smeer met een poederkwast lichtjes een donkere poeder op de holle gedeeltes van je wangen. Je kunt hiervoor een iets zwaardere tint nemen dan de foundation en of poeder die je op je gezicht hebt aangebracht. Wees echter wel voorzichtig met de donkere poeder, want te veel geeft het verkeerde effect.
2. Als tweede neem je de jukbeenderen met een blush onder handen. Hierbij is het zaak dat je de rouge niet te dicht bij je neus aanbrengt. Als er twee vingers tussen de rouge en je neus zit, heb je het goed aangebracht.
3. Het gedeelte boven je jukbeenderen dien je weer iets lichter te maken. Dit kan met een beetje foundation of een lichte poeder. Heb je deze drie handelingen verricht, zorg er dan met een poederkwast voor dat de verschillende accenten vloeiend in elkaar overlopen. Als het goed is, doe je niet meer onder voor de wangen van Catharina Zeta Jones.




Copyright by JS-Systems.nl