LoveGirlz Maak hier gratis je eigen website! LoveGirlz
LoveGirlz klik hier om naar LoveGirlz te gaan! LoveGirlz
LoveGirlz
Balk
BOYS TAAL


Ik bel je nog.
Dat doet ie natuurlijk niet. Maar hé, hoe vaak roep jij niet tegen iemand; ik bel je nog wel? En doe jij dat vervolgens altijd? Nee, dus misschien is het beter om het hem dan ook niet kwalijk te nemen. Alhoewel, in sommige gevallen moet jij gewoon bellen.


Het ligt niet aan jou.
Dit zegt ie als hij het met je uitmaakt. Hij wil ermee kappen en durft niet te zeggen dat hij gewoon niet meer verliefd is. Hij is bang voor dikke tranen en denkt dat hij je op deze manier minder kwetst. Yeah right.


Ik wil mijn eigen dingen doen, maar ik hou nog wel van je
Synoniem voor; je claimt me, je kost me teveel tijd, ik wil vrij zijn, ik wil mijn vrienden vaker zien en alles wat nog meer in deze categorie valt.


Ik ben nog niet toe aan een relatie.
Dat is hij wel, maar niet met jou. Face it.


We spreken wel een keer iets af.
Hij heeft interesse in je, maar niet genoeg. Hij wil je als vriendin om mee te bellen/smsen/msnen, maar niet om mee te zoenen.



Ik hou van je als je met me naar bed gaat.
De boy die dit zegt zou een enkeltje Verweggistan moeten krijgen. Hij wil je het bed inpraten en doet dat op deze manier.


Als we echt bij elkaar horen, komt het vanzelf weer goed.
Afschuiveritis noemen we dit ook wel. Hij wil het niet moeilijker maken dan het al is. Hij weet dat je nu valse hoop houd, en dat hij nog een optie openhoudt. Mocht hij zich toch bedenken.


Ik wil vrij zijn.
Oftewel; ik wil je niet meer, ik heb geen zin in een relatie, ik maak het uit omdat ik me niet wil vastleggen aan één meisje. Maar dat durft ie niet toe te geven en daarom zegt ie dat maar.


Er is geen ander.
Het kan natuurlijk waar zijn, maar deze klassieker wil zeggen dat er wel degelijk een ander in het spel is. Want hij weet dondersgoed dat jij niets van hem en zijn nieuwe project wilt weten. Geloof dit; een beetje boy vertelt dat soort zaken pas als hij helemaal zeker van zijn zaak is.


Ik moet aan mezelf werken.
En daar kan ik jou dus niet bij gebruiken.


Ik verdien je niet
Hij doet alsof het voor jou beter is dat jij van hem af bent. Omdat jij te leuk voor hem zou zijn. En nee, dat gelooft hij zelf ook niet echt.


Omdat jij ‘jij’ bent.
Imagine dit gesprek. Jij; waarom vind je me leuk? Hij; omdat jij ‘jij’ bent.
Conclusie; hij is bang om zijn ware gevoelens uit te spreken. Hij wil niet gekwetst worden, maar je toch op een semi lieve manier duidelijk maken dat hij om je geeft of dat je iets voor hem betekend.


Je weet toch dat ik jou het leukste vind?
Waarschijnlijk gaat hier een gesprek over zijn interesse in een ander vrouwelijk schoon of vreemdgaan of iets in die trant aan vooraf. Met deze zin verontschuldigt hij zich voor het feit dat hij vrij veel (zacht uitgedrukt) oog heeft voor andere meiden en ook gewoon met hen wil (blijven) daten.



We kunnen toch vrienden blijven?
Hij weet dat hij jou verdriet doet en daar baalt hij van. Om het ietsje minder zwaar voor je te maken zegt hij dit. In de meeste gevallen dan. Kan ook zijn dat het tussen jullie niet werkt als lovers, maar wel als vrienden. Dan bedoelt hij het oprecht.


Wat wij hadden was heel speciaal.
Hij voegt er nog net niet aan toe; als je leuker/liever/mooier was, was ik bij je gebleven…


Je bent het mooiste/leukste/meest bijzondere meisje dat ik ooit heb ontmoet.
Maar toch wil ik niet met je verder. Ik ben namelijk op zoek naar een nog leukere, meer bijzondere of mooiere vrouw om mijn leven mee te delen.


Ik vind je leuk, maar ik ben niet verliefd.
Ik wil me niet binden. Ik wil zien wat er nog meer rondloopt.


De timing is gewoon niet goed.
Zie; ik moet eerst aan mezelf werken,
Of hij bedoelt gewoon; ik heb het te druk voor een vriendin
Alle rechten worden voorbehouden aan lovegirlz