LoveGirlz Maak hier gratis je eigen website! LoveGirlz
LoveGirlz klik hier om naar LoveGirlz te gaan! LoveGirlz
LoveGirlz
Balk
Standjes advies
Als hij een echte missionaris man is, dan hoef je niet te wanhopen, je hoeft niet hemel en aarde te bewegen om opwindende seks te hebben. Eigenlijk verdedigen seksuologen de missionaris positie meer en meer. Het missionaris standje is niet alleen omdat het de meest intieme en comfortabele positie voor de meeste mensen (en het standje waarin men zich het minst zelfbewuste en meest ontspannen voelt), er is ook een heleboel wat ermee gedaan kan worden......
· Probeer eens met een kussen je bekken hoger te plaatsen; dit verzekert maximum contact tussen jouw clitoris en zijn lichaam, zodat jullie genieten van wederzijdse stimulatie wanneer hij je diep penetreert.
· Plaats je benen over zijn schouders: Dit intensiveert de beleving door de vaginale doorgang te verkorten.
· Wrijf elkaar in met olie en geniet van de sensaties wanneer jullie lichamen tegen elkaar glijden. Experimenteer met verschillende soorten massage olie; verwarmend, verkoelend er is zelfs eetbare massage olie verkrijgbaar.
· Span je bekkenspieren en geef impulsen als hij bij je binnengaat. De vaginale spieren zijn zo sterk dat ze als het ware een penis naar binnen kunnen trekken (hoezo een actieve of passieve rol?), dus gebruik ze.
· Laat hem zijn heupen met meer variatie bewegen (je kunt hem ook met je handen op zijn billen leiden naar waar je heb wilt hebben - de extra aandacht is voor hem alleen maar leuk).
· Duw een massagestaaf of vibrator tussen jullie tweeën tijdens de gemeenschap, dit verhoogt de stimulatie voor beiden. Als je niet meer kunt wachten om uitgekleed te worden maakt de seks ongewoon en speels.
Grote doet er niet toe
Al dat gepraat over de grootte van de penis, terwijl de gemiddelde vrouw maar 10cm diep is? Wat is er precies mis met een lekkere, beschaafde 12-13cm? Bovendien is het voorste gedeelte van de vagina het gevoeligst - dus waarom zou je jezelf erover druk maken.

Lip service
Indien je ondervindt dat je makkelijk kokhalst bij het pijpen, dan zijn er een paar dingen die je kunt proberen.

Ten eerste
Ontspan jezelf, daar heb je beiden meer plezier van. Iedere keer wanneer je je geliefde aanraakt/kust/likt, bedenk dan, dat je het niet alleen voor hem doet, maar ook voor je eigen plezier - het moet geen karwei zijn. Beleef het plezier van het gevoel dat hij onder je smelt.

Ten tweede
gebruik ook je handen om frictie te creëren. Vorm een 'O' met je wijsvinger en duim (of iets dat het benadert) en beweeg langs de penis terwijl je lippen en tong vooral op en over de eikel houdt.

Ten derde
ga niet alleen voor het eindresultaat, onophoudelijk op en neer bewegen is uiteindelijk voor geen van bevredigend. Speel ermee, kus, plaag (likken en zuigen aan de testikels is een aanrader en geef ook aandacht aan het perineum - het heeft veel zenuwuiteinden en is erg gevoelig) en hij zit al op het randje van extase voordat je aan het echte werk begint.

Spice of life
Als alles een beetje uitgeput raakt! Ja, zelfs slaapkameracrobatiek kan op den duur aanvoelen als routine. Zijn er verschillende dingen die je kunt proberen

Ga terug naar de basis
Wanneer een stel al langer bij elkaar is, wordt er minder inspanning gedaan om elkaar te verleiden. Vergeet niet dat verleiding onderdeel is van het plezier.

Kussen
Het wordt vaak over het hoofd gezien in relaties, maar het is ontegenzeggelijk de meest intieme daad (prostituees laten het niet voor niets achterwege) en is bedoeld om je in de stemming te brengen.

Elkaar uitkleden
In plaats van zelf je kleren uitgooien en in het bed te duiken, neem je de tijd om langzaam de kleren van je partner uit te doen - er is een verschil tussen naakt en ongekleed.

Wanneer je partner je niet meer doet huiveren zoals eerst, verban dan het gebruik van handen en ontdek elkanders lichaam met gebruik van lippen, tong tanden, haar, neus tenen of wat je maar kunt bedenken, op zoek naar nieuwe gevoelens en sensaties. Of bestel een paar kamaSutra boeken en begin te oefenen.
Alle rechten worden voorbehouden aan lovegirlz