LoveGirlz Maak hier gratis je eigen website! LoveGirlz
LoveGirlz klik hier om naar LoveGirlz te gaan! LoveGirlz
LoveGirlz
Balk
14 verleiding tips.....
Met verleidelijk voedsel
Verleid je geliefde met zijn/haar favoriete lekkernijen, eet ze en deel jullie stoute gedachtes. Bind je geliefde liefdevol vast aan het bed. En druppel of schenk wat chocoladesaus, honing, slagroom of eetbare massageolie, of enkele andere eetbare lekkernijen op het lichaam. En lik deze dan langzaam en verleidelijk van. Een smaakvolle ervaring voor beiden, een echte aanrader.

Met een verleidelijke geur
Gebruik de sfeer en ambiance van een geur om de seksuele wens van je geliefde op te wekken. Selecteer een speciale geur (kaarsen of een parfum) die jullie beiden herinnert aan een heerlijk moment samen. Of gebruik een essentiële olie met afrodisiacum kwaliteiten zoals jasmijn, ylang ylang, of rozengeur.
ˇ Sprenkel je favoriete parfum op een setje handboeien en leg deze op een plekje waar alleen je geliefde deze zal vinden.
ˇ Neem je geliefde geblinddoekt mee naar de slaapkamer die je verlicht hebt met geur kaarsen. En verlos hem of haar.......
ˇ Maak een sensueel schuimbad klaar, gebruik je fantasie en jullie favoriete speeltje.
Geblinddoekt
Verhoog de verrassing in het liefdesspel. Lok je geliefde naar de slaapkamer, of blinddoek je geliefde op een onverwacht moment. Terwijl je geliefde geblinddoekt is, plaag hem of haar, geef lieve kusjes of geef een sensuele massage terwijl je naakt op je geliefde gaat zitten. Elke aanraking zal een warme verrassing zijn.....en je geliefde zal genieten....

Raak hem/haar overal aan
Stimuleer je geliefde door een liefdevolle aanraking. Leg de nadruk op de erogene zones zoals de borsten, lippen, tepels en genitaliën. En kijk hoe deze aanrakingen het lichaam van je geliefde in extase brengen

Geef je geliefde een massage als deze vastgebonden is
Gebruik een zacht veer om het lichaam van je geliefde sensueel op te wekken door deze zacht over de huid te strelen

Met speelse gehoorzaamheid
Soms is het spannend om bevelen opvolgen van je geliefde. Je moet dan niet verrast zijn, als je bij het klaarmaken van het ontbijt alleen een sexy lingerie set mag dragen.

Met een beetje fantasie
Wat is de fantasie van je geliefde? Ziet hij je graag in sexy lingerie? Of houdt hij van een privé striptease? Zoek uit wat zijn fantasie is en beleef hier beiden plezier aan.

Speel het spel in de fantasie rol van je geliefde
Hij is James Bond, jij een sexy poesje, een Franse meid, of erotische masseuse, het is aan jou. Gebruik je fantasie....
Geef een privé striptease en misschien een lap dance als toetje?

Enkele ondeugende verrassingen alleen voor hem
Verras je geliefde met een onverwacht erotisch cadeau. Bel naar zijn werk en maak hem ademloos en vol verlangen. Zend een klein cadeau zoals chocolade of een roos. En wacht hem op bij de deur gekleed in een zwarte sexy negligé met jarretels en hoge hakken. Leidt hem binnen en zorg dat hij comfortabel ligt en geef hem een sensuele massage op zijn hals en schouders. Kus hem en serveer zijn favoriete lekkernij. Blinddoek hem en fluister lieve en ondeugende woordjes in zijn oor. Vertel hem hoe sexy hij is en laat je fantasie de vrije loop. Wij weten zeker dat hij sprakeloos zal zijn en nog lang zal nagenieten.
Alle rechten worden voorbehouden aan lovegirlz