LoveGirlz Maak hier gratis je eigen website! LoveGirlz
LoveGirlz klik hier om naar LoveGirlz te gaan! LoveGirlz
LoveGirlz
Balk
Seks onder douche
De liefde bedrijven is veruit de favoriete bezigheid onder de douche. Die conclusie trekt onderzoeksbureau Trendbox, dat in opdracht van Grohe onder vijfhonderd Nederlanders. Bijna de helft van de ondervraagden poets echter liever zijn tanden en 44 procent scheert het liefst de baard onder de douche.

Het gros van de Nederlanders denkt onder de douche vooral na over van alles en nog wat: leuke dingen, de dagindeling, het werk, problemen, het gezin, de toekomst, vakantie en gezondheid. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Vrouwen denken verder na over uiterlijk en gewicht terwijl bij mannen, vrouwen en sex, hobby's en muziek regelmatig de revue passeren. Jongeren (16-24) denken onder de douche vooral aan muziek, studie, uiterlijk, sex en uitgaan.

Of het nu 's ochtends of 's avonds is, door de week of in het weekend, jongeren douchen in alle gevallen gemiddeld 2 minuten langer dan ouderen en ook douchen zij heter dan ouderen. In vergelijking met ouderen hebben zij het vaakst seks onder de douche, terwijl 50-plussers het minst van alle ondervraagden vrijen onder de douche. Deze groep scoort hoog als het gaat om schoonmaken van de douche tijdens het douchen: 78% doet dat wel eens en een kwart van de ouderen maakt altíjd schoon tijdens het douchen. Andere opvallende uitkomsten zijn dat 50 plussers zich veruit het meest van iedereen ergeren aan haren in het doucheputje.
Alle rechten worden voorbehouden aan lovegirlz