LoveGirlz Maak hier gratis je eigen website! LoveGirlz
LoveGirlz klik hier om naar LoveGirlz te gaan! LoveGirlz
LoveGirlz
Balk
Seks tips voor mannen
Vergeet niet dat het meest gevoelige deel van de vagina zich voorin bevindt. Dus diep naar binnen stoten is alleen niet voldoende voor haar. Speel in het voorste gedeelte voor een andere sensatie, misschien vindt je dat zelf ook wel lekker.

De clitoris is ontzettend gevoelig
Een lichte aanraking is vaak erotischer dan heftig betasten. Erover wrijven alsof er een lampengeest uit moet komen, laat eerder bij haar het verlangen afnemen, omdat overstimulatie zorgt voor desensibilisatie of irritatie.

Houd je lichaam dicht bij het hare en gebruik het om de clitoris te stimuleren
Een groot aantal vrouwen krijgt geen orgasme van penetraties alleen en dichtbij elkaar zijn is ontzettend sensueel voor beide partners.

Wanneer je haar oraal bevredigt
Probeer dan langzaam je vinger in haar te bewegen, terwijl je zachtjes haar klit likt.

Een leuk standje is
Indien je het aankunt, om op de rand van het bed gaan te zitten met de voeten plat op de grond en je partner met de benen uit elkaar op schoot, tegenover jou. Neem haar in je armen, terwijl je langzaam naar binnen gaat en in plaats van je heupen te bewegen neem je ze afwisselend steviger en minder stevig in je armen, zodat ze zachtjes op en neer beweegt. Je zult het gevoel geweldig vinden, als ze op en neer beweegt langs je penis en de combinatie van het bloed dat naar het hoofd stijgt, jij die haar penetreert en zij stevig in je armen is behoorlijk ongelofelijk voor haar. Nu weet je waaraan een vrouw denkt, als ze je spieren bewondert - maar zorg ervoor dat je haar niet laat vallen!

Lingerie
Als je haar graag in een fraai lingerie setje ziet, waarom loop jij dan nog rond in een lubberend T-shirt of een oude pyjama? Koop voor jezelf een mooie ochtendjas en pyjama. Ze zal het zeker waarderen.

Scheer je op tijd
en vergeet niet daarna de aftershave op te doen, die zij zo opwindend vindt.

Naspel
Steek nadat jullie gevreeën hebben een paar kaarsjes aan. Terwijl zij nog ligt na te genieten, haal jij een lekker koel drankje, samen met een cadeautje dat je speciaal voor deze gelegenheid hebt gekocht. Dit kleine kwartiertjes dat je opoffert, zal een prima investering blijken te zijn.

Tip: Tijd & aandacht worden meestal veel meer gewaardeerd dan een duur cadeau
Alle rechten worden voorbehouden aan lovegirlz