LoveGirlz Maak hier gratis je eigen website! LoveGirlz
LoveGirlz klik hier om naar LoveGirlz te gaan! LoveGirlz
LoveGirlz
Balk
Seks tips voor vrouwen
Hier zijn enkele tips voor zwoele professionele bewegingen en we hebben niet over de dansvloer, met daarnaast enkele nuttige tips. Om jullie liefdes leven wat spannender te maken. Probeer er enkelen en kijk wat jullie bieden lekker vinden.

Wanneer je bovenop zit
Probeer dan met je heupen door een 'acht' figuur te bewegen, in plaats van de gewoonlijke heen en weer gaande bewegingen. Veel koppels zweren erbij.

Omsluit hem helemaal
Sluit je enkels bij elkaar over zijn rug, zodat je steviger kunt terugduwen als hij naar binnen stoot.

Ga voorover liggen en laat je partner bovenop je gaan liggen en van achteren naar binnen gaan
Met zijn benen aan de buitenzijde. De extra druk van je dijen die zijn penis vastgrijpen, intensiveert het gevoel voor beiden.

Wanneer je je partner aftrekt
Denk er dan aan om hem stevig vast te houden, maar niet af te knijpen. Anderzijds moet je hem ook niet als een slappe vaatdoek vasthouden, dat is ook niet opwindend. Laat hem anders masturberen, kijk hoe stevig zijn greep is en doe het dan na. Nu weet je meteen ook waarom mannen grotere biceps hebben.

Als je hem pijpt
Vergeet dan niet je andere lichaamsdelen te gebruiken om die van hem te stimuleren, druk je borsten tegen zijn testikels, streel zijn ballen en billen, vinger zachtjes zijn anus, grijp the basis van zijn penis voor extra wrijving, voor een hele range van sensaties die hem gek maken en ervoor zorgen dat jij geen pijnlijke kaken krijgt.

Blinddoek je geliefde
Maak twee zachte sponsen nat met warm water. Doe er wat glijmiddel op en masseer er de penis mee. Je kunt ook massage olie over zijn hele lichaam gieten en die olie bewerken met een spons. Omdat je geliefde niets kan zien, zal hij zich focussen op wat hij voelt. De ruwheid spons in combinatie met de zachte olie. Bovendien weet hij niet wat jij allemaal in je schild voert. Kortom, een ervaring die hij niet snel zal vergeten!
Alle rechten worden voorbehouden aan lovegirlz