LoveGirlz Maak hier gratis je eigen website! LoveGirlz
LoveGirlz klik hier om naar LoveGirlz te gaan! LoveGirlz
LoveGirlz
Balk
Faken is niet nodig voor een goed orgasme!
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een dagelijks orgasme goed is voor vrouwen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want veel vrouwen hebben moeite met het krijgen van een (goed) orgasme. Met de volgende tips kun je daar echter wat aan doen!

Ontspan jezelf volkomen
Een goed orgasme krijg je alleen als je echt helemaal ontspannen bent. Heb je net ruzie gehad met je partner of zit je met je hoofd ergens anders? Probeer dan eerst alle stress, ergernis of boosheid van je af te laten glijden.

Gebruik een kussen
Een oud trucje dat erg goed werkt: plaats tijdens de seks een kussen onder je billen. Op die manier kan je partner nog dieper in je komen én is je clitoris makkelijker te bereiken. Die combinatie helpt jou en je partner naar ongekende hoogtes!

Gebruik je fantasie
Wist je dat je fantasie ook een belangrijke bijdrage kan leveren aan het krijgen van een goed orgasme? Lees eens een goed boek op dit gebied, zoals ‘Dromen van de daad’ van Nancy Friday. In dit boek worden fantasieën van vrouwen besproken die je helpen om ook jouw fantasie verder te ontwikkelen.

Communiceer
Over het algemeen zijn mannen er beter in om te laten weten wat ze lekker vinden. Dit werkt; zij hebben niet altijd zoveel moeite om klaar te komen. Probeer er – zelf of samen – achter te komen wat bij jou werkt, waar jij opgewonden van raakt, en breng dat in de praktijk!

Probeer eens wat anders
Er zijn veel vrouwen die tijdens gewone seks geen of zelden een orgasme krijgen. Probeer daarom ook eens wat anders. Denk aan de verschillende standjes uit de Kama Sutra, of verdiep je in de basisprincipes van tantrische seks. Deze principes zul je niet binnen één dag onder de knie hebben, maar het resultaat is de moeite zeker waard!


Meer lezen: http://www.romantischcadeau.nl/faken-is-niet-nodig-voor-een-goed-orgasme.html#ixzz0ave2n3PT
(Copyright Romantischcadeau.nl. Persoonlijk gebruik is vrij, maar herpubliceren is alleen toegestaan met een link naar de bron.)
Alle rechten worden voorbehouden aan lovegirlz