Onderdeel van Lovegirlz.nl
HomeMsn NaampjesVragenvuurFashion 2007/2008Real Life StoryBig Blunders100% GezondKus CursusCash!! Money Saver!BeyonceAnne GeddesSweet DreamsDance4LifeLeuke WebsitesInvulverhaalJouw BackpackYouYouYouMsn PlaatjuhsBoobyLiciousEetkundeMooie Huid-GidsDoen voor je 20eFilmpjesFotoboekGastenboekContactVrienden
Dit komt je vast wel bekend voor, midden in de drukke pauze, en je gaat keihard op je gezicht! Niet zo leuk (voor jou tenminste) maar je bent niet de enige! Hier vertellen andere meiden hoe zij ook een flinke blunder zijn begaan. Lees en huiver.


Onderbroekenlol

Aan het einde van de pauze ging de bel. Ik liep naar de klapdeur, waar iemand van de andere kant tegenaan duwde. Ik verloor mijn evenwicht en greep me vast aan het eerste wat ik tegenkwam. Met een rare beweging greep ik de broek van mijn leraar Nederlands vast en trok die met een ruk naar beneden! Daar stond mijn leraar midden in de kantine met zijn broek op zijn knieeën! - Marie (14)

Moederskindje

Tijdens biologie zat ik heel geconcentreerd te lezen in mijn lesboek. Ik snapte iets niet en wilde mijn leraar roepen. Maar in plaats van Meneer riep ik keihard door de klas: "Mama!" Iedereen, inclusief mijn leraar, lag in een deuk. - Gina (17)


Celeb-Blunder

Carmen ElectraIk had met m'n 'hubbie'Dave een prachtig nieuw huis gekocht. Tijdens de verhuizing liep ik met hem de woonkamer in en zei: Schatje, dit is ons nieuwe liefdesnestje! Maar ik vond het wel vreemd dat het zwembad ergens anders lag dan dat ik me het kon herinnerde. Toen drong het me pas door dat we in het verkeerde huis rondliepen. Het huis dat we 'wel'hadden gekocht, stond er pal naast! In het begin was ik wel teleurgesteld, maar nu ben ik helemaal aan ons paleisje gewend.

Schouderklopje

Luid roddelend over een vreselijk irritante lerares liep ik met mijn vriendinnen door de gang. Ik deed net een imitatie waarin ik haar belachelijk maakte, toen ik ineens een tikje op mijn schouder voelden. Ze had de hele weg achter me gelopen! En het ergste was dat ze niet een kwaad op me was, waardoor ik me nóg lulliger voelde. - Meike (15)

Met de billen bloot

Een tijdje geleden liep ik met mijn nieuwe schooluniform over straat. Je weet wel: een witte blouse en een kort, grijs plooirokje. Opeens stopte er een auto naast me. De man achter het stuur bleef maar toeteren en wijzen. Het duurde heel lang voordat ik doorhad dat mijn rokje aan mijn rugzak was blijven haken! Ik liep dus al een half uur in mijn onderbroek over straat! - Daniëlle (15)

Gekochte schoenen passen
Laatst ging ik met een vriendin naar de stad om te shoppen. Ik zag direct in de etalage van een schoenenwinkel een paar leuke schoenen. We gingen de winkel in en ik vroeg een verkoopster om de schoenen die in de etalage stonden in mijn maat. Ik pastte ze en vond ze toch niet zo leuk meer als ze leken. Omdat ze in die winkel geen rekken hadden, stonden de schoenen op de grond. Er hingen ook wel een paar glazen planken, maar de meeste schoenen stonden toch op de grond. Mijn oog viel op een paar mooie witte gympen die ook op de grond stonden. Ik keek in de binnenkant naar de maat. Ha! De goede maat, dacht ik, en pastte ze aan. Na een rondje door de winkel te lopen besloot ik ze te kopen. Gek genoeg kon ik geen prijssticker op de schoen vinden. Ik vraag het wel bij de kassa, dacht ik. Ik liep terug naar de plek waar mijn eigen schoenen stonden om die weer aan te doen. Terwijl ik de veters van de gympen losmaakte kwamen er een meisje op me afgelopen. Ze keek nogal boos en liep op sokken. "Euhm.." begon ze, toen ze voor me stond. "Je hebt mijn schoenen aan!" Ik werd knalrood. Snel trok ik de gympen uit en gaf ze aan haar. "Sorry! Ik wist niet dat ze van jou waren! Ze zien er ook nog zo nieuw uit en er stond niemand bij!" "Nee," antwoordde het meisje, "ik heb ze eergister gekocht en was op zoek naar een paar sandalen voor de vakantie, ik was net een paar aan het passen." Ze trok haar gympen aan en liep weg. Ik keek mijn vriendin aan. Die barstte in lachen uit. Ik heb me nog nooit zo geschaamd. - Rianne, (15)


Rood Gordijn
IK veranderde van school en ik had me natuurlijk helemaal opgemaakt zodat ik een goede eerste indruk zou geven.. Ik had mijn nieuwe hakken aan met punten vanvoren.. Ik had ze de vorige dag gekocht dus ik moest er nog wat aan wennen! De beste en natuurlijkste make-up had ik op en mijn coolste kleren.. In die school was het de gewoonte dat je vanvoor op een podium geroepen werd en je persoonlijk moest voorstellen door een micro! Afschuwelijk!
Het podium was versierd met een groot rood gordijn en daarnaast een trapje om op en van het podium te gaan.. Ik kwam op het podium en stelde me nogal stotterend en zenuwachtig voor niet echt een al te beste indruk! Maar ja.. dat is normaal zeker als je nieuw bent! Toen applaudiseerde het publiek en werd ik officieel welkom geheten.. Toen stapte ik met mijn nieuwe hakken de trap af.. Mijn voet sloeg om en ik greep me nog wanhopig vast aan het rode gordijn maar dat was helemaal niet stevig en loste! Ik trok het hele gordijn naar beneden en rolde het trapje af en schaafde met mijn gezicht over de ruwe tegels..
Heel de school lachte zich kapot en ik schaamde me dood.. Ik moest naar de ziekenboeg gebracht worden want ik was helemaal draaierig en had een schaafwond op mijn gezicht! Zoo genant!! De eerste 2 weken liep ik met een grote pleister op mijn gezicht rond en werd ik door iedereen nagewezen.. Het volgende jaar ben ik van school verandert! Waarom nou? ;-)

Rokje
Ik had mijn mooiste en kortste rokje aangedaan.. Want ik ging naar Leslie mijn beste vriendin die een paar straten verderop woonde.. Maar mijn grote liefde VIncent woonde daar ook in de buurt hij was dus eigenlijk de reden van mijn mooiste en kortste rokje! Het was een wikkelrokje dat met een miniscuul en fragile slotje gesloten werd..
Ik liep voorbij het huis van vincent! Hij stak zijn arm op en wenkte me om een praatje te maken. Ik leunde tegen zijn omheining en kletste maar wat. Hij maakte me zo aan het blozen. Toen ik van plan was te vertrekken en me los maakte van de omheining haakte mijn miniscule slotje vast aan die omheining. Met als gevolg... Ik stond in mijn onderbroek nog meer te blozen... Zooo genant!
Gelukkig heeft die genante gebeurtenis nu net al het ijs gebroken.. Vincent vond me zo schattig hoe ik daar stond te blozen en me doodschamen. Hij hielp me ook mijn rokje terug aan te doen. Nu zijn we een leuk stelletje! En nog steeds een koppel.. ;p Love You Vincent!







Hoe vaak bega jij een blunder?
170
115
31
Er is 316 keer gestemd.


Heb jij ook een 'juicy' Blunder voor op de website, stuur dan een persoonlijk bericht en dan staat ie binnen de kortste keren op de website !
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl